2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

piraye resimlerden bişey yapıcam demiş onu okuyunca aklıma geldi, çok hoşuma giden ve çok kolay yapılabilecek magnet önerim var, misafirlere hatıra olarak verilebilir, ben yapıcam ama kendimize, çünkü doğumgününü çekirdek aile olarak kutlayacaz,
magneti en kısa zamanda yapıp nasıl yapılacağını anlatırım, beğenenler doğumgününe kadar yetiştirebilirler

bende demiştim magnet diyee.ama kendim de yapmak isterim anlatsana deniz anasıııı hadi hadii

oyyy kızlarrr,
evet memoylo benim oğlanlar ilk başta kutlayanlar olacak .. bende çok heyecanlıyımm..
arkadaşlarım beraber yapalım çağır bizi dediler ama cumartesiye geliyor gelebilirlermi bilmeme hafta sonu meşgul oluyorlar..
benim niyetimde kendi aramızda kutlamak şimdilik ama pastamızı eğer yaptırabilirse oğluşlarımın resmi olan bir pasta istedim eşimden bakacağız..

amaaaan kızlar ben ne yaparım ki
bi de benimkiler 19 ekim98( samet bey)
20 ekim 2008(muazzez hanım)
21 ekim 96 (cüneyt bey)
şeklinde sıralılar mübarek...
hadi kolay gelsin bana....

delikanlıların ve genç hanımların ilk doğum günlerini de ben kutlayayım mı?
işte onlara küçücük kutlamalar....teyzoşlarından....
5024askimdl5f.gif

dgf.gif

ablacım allah kolaylık versin sana nasıl da rast gelmiş öyle:)))ben en son kutlayan olacağım siz kutlayın bizde sizden kopya çekeriz:))bende üstünde bıdığımın resmi olan bi pastsa yaptıracağım evim müsait bi 20 kişi falan oluruzzz sanırım ayy çok heyecanlıyım denizanası magnet yapılışını bekliyoruzzzz büyük bi meraklaaa

bizim dogumumuz yaklasiyo gecen yilin kasim anneleri dogüm günü telasinda ne güzel...zemuszemus
ilk 1 yil nasildi zormuydu:uhm:
hepinizin yavrularinin dogum günü kutlu olsun
gelinliklerini damatliklarinida görürsünüz insallah

48883d1197458851-dogum-gunu-gifleri-tortestrawberrytorte8jf-jpg

pasta gönlümden koptu yemis sayinkaydirigubbakcemile3

ELıFatihEFU arkadaşım çok teşekkürler pasta için yemiş kadar oldum cicim..cokacimcoook

benim için bir yılın en zor ayları ilk 3 aydı,bebeğim çok sakindi ,ne gaz ne kolik ne hastalık maşşallah hiçbirini yaşamadım ama adapte sorunu oluyor ,25 yıl gezip tozmuşum ,gönlüme göre ,ne saat ne zaman mevhumum yok ,ama bebekten sonra herşey ona göre ayarlandı ,inan kuaföre gidemedim hiç ,özel bazı ihtiyaçlarımı ( alışveriş v.s ) hep erteledim ..ne zaman kızım oyuncakla oynamayı keşfetti ,ne zamanki yaz geldi parklara çıktık ,o zaman ben psikolojik olarak ,kızım ise etrafı yeni keşfetmeye başlamış bir bebek olarak çok mutluyduk ,bu mutlulğumuz hala devam ediyor .:nazar:.şimdi evi kurcalamak ,masa altında kendine yeni bir dünya kurmak ,kendince bişeyler konuşup onu anladığımızı düşünmesi onu çok mutlu ediyor e tabi bizide ..en büyük zevki ise atta gitmek ,atta dedinmi isterse en korktuğu kişi çağırsın gider..:eek:

allah evlatlarımızla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inş..

ay süperr ben hep bu topici bekliyordum kaydirigubbakcemile3
açsam mı daha erken mi derken gülbeşeker abla açmış hay allah razı olsun :))
evde veya dışarıda ister kalabalık ister çekirdek aile herkesin gönlünden geçen doğum günü kutlaması eminim ki çok güzel geçecektir neticede 9 ay sabırsızlıkla tanışmayı beklediğimiz kuzularımızla 1 yıl geçirdik ve şimdi onların ilk yaşlarını kutlayacağız ..
ben uzun zamandır bu günün planlarını yapıyorum biraz araştırma da yaptım ...
eylülün dediği gibi bizim de aile kalabalık ve bir kişiyi atladığın zaman hafif bir kırgınlık olmuyor değil. hatta diş buğdayına eşimin tarafından kayınvalidem ve görümcem dışında kimseyi çağırmadığım için bayramda doğum günü partisi için laf sokmalar yapıldı bilem :))
bu durumda kalabalık bir organizasyon olacak ve eve sığamayacağımız kesin.
bizim sitenin sosyal tesisinde yapıcaz bir aksilik olmazsa gerçi hala konuşmadım yönetimle ama sorun olacağını sanmam yöneticinin eşine söledim ne de olsa :)) bizim doğum günümüz çarşamba gününe geliyor bu sebeple organizasyon hafta sonu olacak ama gerçek doğum günümüzde annemlerle ufak bir kutlama yapacağız .
cumartesi günü ile salonu güzelce balonlarla süsleyeceğim , duru için özel bir slayt gösterisi hazırlıyorum ilk onu izleticem ne kadar yol kat ettiğimizi paylaşıcam , açık büfe ikramlıklarımız olacak çocuklar için onların sevebileceği bardak ve tabaklar alıcam hatta siparişi vereceğim yeri de buldum , erkek kardeşim palyaçomuz olacak onun kostümü için uğraşıyorum şu aralar ve pastamız .. bir kaç model beğendim şimdi içinden seçim yapıp 2-3 hafta önce sipariş vermeye kaldı iş .. gelen misafirlere dağırmak için de bir kaç planım var bakalım bir ara eminönüne geçmem lazım kafamdakileri toparlayabilmem için ama ilk aklımdaki durunun resminin olduğu çerçeveli magnet hazırlamak .. bu sebeple denizanası senin öernini sabırsızlıkla bekliyorum benim yapabileceğim bir şey olursa el emeği birşeyler hazırlamak çok daha hoş bir hatıra olacaktır.

hehh bende en heveslilerimizden lelali bekliyordum gelmiş:9) inş.duru nun partisi çok güzel olur cnm tabi bütün bebişlerin partisi....
bende slayt gösterisi düşünüyorum ama sıkarmıyım acaba insanları diyede düşündüm bakalım bide eşimin fikrini alırım
ben çocuklar için olan bardakları gidip kendim alıcam toyzshopta filan var

ayyy ıcım tuhaf oldu ya koskaca 1 yıl bıtmek uzere gercekten.bende cok heyecanlıyım.annemler ankarada gelecek ınsallah.esımın tarafındanda 6-7 kısı gelır bırde bzıım arkadaslar var.en az 20 kısı oluruz sanırım.bende pastayı mertımın resmını koyarak yapmayı dusundum ama bellı de olmaz tabı.salonu suslerım balonlarla.2-3 tane cocuk anca olur.ıkramlık da yaparım.bırde gunun anısına bende hedaye ne verebılırım dıye dusunuyorum ama bulamadım henuz.resımlı magnet aıleler ıcın ıyı bır fıkır ama arkadaslara abes olmazmı kı???ayy ne versem kı ya!!!!

hehh bende en heveslilerimizden lelali bekliyordum gelmiş:9) inş.duru nun partisi çok güzel olur cnm tabi bütün bebişlerin partisi....
bende slayt gösterisi düşünüyorum ama sıkarmıyım acaba insanları diyede düşündüm bakalım bide eşimin fikrini alırım
ben çocuklar için olan bardakları gidip kendim alıcam toyzshopta filan var

aa piroşcum valla biliyorsunuz artık böle şeylerde kusur kalmam kaydirigubbakcemile3
valla şaka bir yana da topici hep açıcam utandım açmadım.. görmemişin bir kızının doğumgünü partisi olmuş olayı olmasın diye .. ama ne yapayım ruhumda var benim kaydirigubbakcemile3

hehehehe bende aynı senin gibiyim lelalcim merak etme:))) napalım en kıymetlimiz bebişlerimiz herşey onlar için

bende aynı şekilde ikinci çocuğum olmasına rağmen aynı heyecanı paylaşıyorum doğum günümüzü evde akrabalar arasında yapacağız ama bizim akrabaların sayısını tamin edersiniz herhalde bayağı bir kalabalık olmuştuk kızımın isteği üzerine pastamız dalmaçyalı olacak kızımında 1. doğum günü pastası öyleydi hem köpekleride pek seviyor oğluşum evimizi süsleriz bol bol fotoğraf çekinir kameraya alırız sağlıkla bir o günler gelsinde gerçektende zamanın bu kadar hızlı geçtiğine inanamıyorum

X