2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

sondaki kelebekliye bayıldım...:))
valla arkadaşlarım gelirse düşünceşlerim var ama bizbize olursak sadece pastamız olacak oda minik bir pasta olur ..
durum neyi gösterirse onu uygulayacağım bakalım..

cnm benim kuzenim var istanbulda onunda ikizleri var 1 kız 1 oğlan onlar beşiğin içinde yatan 2 tane bebek yapmışlar hatta pastane onların kıyafetlerrini bile vermiş yıkayıp oyuncak şeklinde kullandılar süperdi eğer büyük bişey yapçak gibi olursan fikir olur die yazıyım dedim.

cnm benim kuzenim var istanbulda onunda ikizleri var 1 kız 1 oğlan onlar beşiğin içinde yatan 2 tane bebek yapmışlar hatta pastane onların kıyafetlerrini bile vermiş yıkayıp oyuncak şeklinde kullandılar süperdi eğer büyük bişey yapçak gibi olursan fikir olur die yazıyım dedim.

sağol canım pasta güzel olmuş gerçekten gözümde canlandı sanki..:))
ama bilemiyorum işde durum neyi gösterir.. hatta eşim o gün çalışıp eve çok geçde gelebilir..:KK43:((((

ayy pastalar süper işte bebin baktıklarımda böle bişeydi nette bir araştırayım bakayım bulursam foto koyayım, magnet olayı güzelmiş ama burada bulabilirmiyim onu bilmiyorum :çok üzgünüm:

mmmf sen nasıl bir slayt yaptın, misafirlere mi göstereceksin gelince o da hoş bişey olur eminim

başka fikir yok mu kızlar hiç aklıma gelen bişey yok benimde :çok üzgünüm:

dün eşime ısrar ettim sevinç pastanesine gittik orda çok güzel süslü kurabiyeler şekerlemeler de var ilk doğum günü çok özeniyorum bi tane pasta beğendim ama baya pahalı hatta internete de onu koymuşlar
eşim ilk doğum gününde sen beni batırcan herhalde dedi kızdı. ama ben bişekilde onu kandırırım eşim salaytta yaparız dedi internetten baktım davetiyelere onları ben evdede yaparım printer var kalın fotoraf kağıdıda var resimli davetiyeler var int.bide eğer doğum gününe kadar sünnet ettirmeyi düşündüğüm için sünnet sapkası olan şekerlemeler var onlardan dağıtırım hatıra olur bide bişey sorcam size kipada süslü tabak bardak balon peçete masa örtüsü yapmışlar takım şeklinde onlardan alsam kağıt tabak bardak falan ayıp kaçar mı yaw ailenin büyüklerine normal tabaklara koyarım ne dersiniz anam 1 aydan fazla var bendeki heyecana bak 1 hafta kala benim çenem bitmez artık annemi baydım bugün.

bende davetiye araştırıyorum , pastada karar kıldım hatta biriyle görüşmeye başladım bile istediğim modeli yapacak bana , bide bu kurabiyelerden yaptırcam nasıl dersiniz?

1kurabiye.jpg

andinacım o kurabiyeler süper
ben kendim yapıcam o kurabiyelerden
Durunun diş buğdayında diş şeklinde süslü kurbiyeler yapmıştım belki görmüşssün
yapması biraz meşekatli olsa da zevkli bişey
sanırım pasta için de nesrin tong dan yardım alacaksın :))))
ben de onunla görüşmeyi düşünüyorum
arkadasımın kızının doğum günüde onlara özel bir pasta yapmıştı süperdi
bende öle bişey düşünüyorum bakalım
hatta bak bulabilirse onların pastalarını da eklerim buraya :)

arkidişler kim bu nesrin tong heç tuymadum ben puni andişçim kurabiyeler müthiş bende şu biberonlu giyisili bir şeklinde olan kalıplardan alıp kurabiye yapmak istiyorum denicem en azından ilk defa kurabiye yapıcam bakalım olursa ben yapıcam olmazsada bi kurabiyecim var biraz tuzlu ama indirim yaparsa ona yaptırıcam bakalım kısmet pastada hani şu geçen koyduğunuz bir şeklinde olan kelebekli pastaya bayıldım bakalım hayırlısı

hanı bahsetmıstım ya nesrın tong un arkadasımın kızına yaptıgı pasta
ıste bu
elizin en sevdiği şey kuzeninin köpeği samba
onu da ekletmişlerdi pastaya :))

pasta mühiş çok güzel, böyle pastalar yapan bir site vardı bulabilirsem lnk vereyim

kızlar magnet için bugün malzeme baktım ama tam istediğm bulamadım, çiçekçlerden yada praktikerden bulunabilir ama internetten bir araştırdım yapmak istediğim şeyi buldum birazdan yüklüyorum

magnets017.jpg

iş özetle böyle, ben ilkenin resmini kesip ( sadece kafa) yapıştırdım arkasınada su magnetinden kestiğim bir parçayı yapıştırdım, birde minik mandal ekleyip aynı zamanda notluk olarak kullanacam ama daha büyük cam boncuk bulmam gerekiyor, benim yaptığım baya minik oldu hatta eşim kolye ucu yaptığımı zannetti birazdan kendiminkinide ekliyecem fotoğraf güzel olmadı çünkü makina zırtılladı

pasta tasarım yazınca çıkıyor tatlım
buradan da bakabılırsınız kızlar degısık pastalara

p9290023.jpg

benimki bu daha mandalı yok ve boncuk çok küçük braz büyüğü olmalı
ve fotoğraf çok kötü sadece fikir ednesinz diye koydum:)

daha güzel görünenni az önce buldum ve siteye ekledim yapım aşamaları içinde link var, bilmeyenler için çocuk ve gelişimi yazıyorsunuz com lu siteye tıklıyorsunuz

denizannem fikir güzelmiş ama cam boncuk dediğin gibi biraz daha büyük olmalı...
bende geçen bu sitede dolaşırken örgüden magnet yapmışlar hoşuma giti kendim için bir iki deneme yapacağım.. çocuk doğum günü için uygun olurmu bilmem dediğim gibi ben kendime ve bir iki arkadaşıma yapacağım..belki üzerine baş harfini yada ismi işlenirse olabilir.. resmini bulayımda yükleyim bende..

bss.jpg

Son düzenleme:
KIZLAR INTERNETTEKI HAZIR PASTALAR INANILMAZ PAHALI BENDE BAKINDIM BIRAZ GERCI ADANAYA GELENE KADAR BAYATLAR ONLAR HEHEH
BEN DE BURADA BUTIK PASTA EVLERI VAR BIR DE OZSUT VE MADOYA SORARIM 1 SEKLINDE YPATIRIRIRM USTUNE DE OGLUMUN RESMINI TABI YAPABILIRLSERSE.DURUN SIZE DE BELKI FIKIR OLUR PARTI MALZEMELERI FELAN DA VAR

https://www.partidunyasi.com/default.asp?say=7&kategori=456

Parti Paketi "Partiye Dair Herşey" / Doğum Günü , Baby Shower, Doğum, Düğün, Yılbaşı, Halloween, Sevgililer Günü, Mezuniyet, Anneler Günü, Paskalya, Davet, Sünnet, Eğlence, Bekarlığa Veda / Parti Malzemeleri, Parti Süsleri, Parti Dekorları, Kağıt Tab

COK GUZEL SEYLER VAR KIZLAR.BEN KOSTUMDE ALMAK ISTIYORUM AMA FIYATI DA BAYAGI PAHALI KIRALANSA NE IYI OLURDU.
BUARADA MAYTABIMA DA COK TESEKKURLER SLAYT PROGRAMI ICIN BEN INDIRDIM VE HEMEN DENEDIM COK GUZEL OLDU.GENIS BIR ZAMANDA AY AY DERLEDIGIM RESIMLERI BIRLESTIRIP YAPICAM.UMARIM IZLEYENLER SIKILMAZ HEHEHE

X