2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

asortıcım kırtasıyede bulabılırsın cnm gulme hemen ben ordan aldım oyun hamuru ıcın olan kalıplardan aldım.rakam ve harf 12 tl harf rakamda 5 tlydı.buyukluklerıde ıyı bence.ben bunalardan hazırlayıp aldıgım tul keselere koyacagım kuarabıyelerı.

nazlı melegım bende cıkıyo fotolar Allah allah.goren varmı kızlar fotoları.sızde de cıkmıyomu yoksa.

asortim büyük marketlerde avmlerde züccaciye reyonunda var.. geçen gittiğimde değişik şekilli kalıplarda gördüm cfourda çokda hesaplıydı.. bir şeklinde yoktu ama öyle istiyorsan..

göremiyorum yağmurcum..((
belki diğerleri görüyordur bilmiyorum..
ama hamur kalıpları iyi fikirmiş gerçekten..

lavinyaaa canım özeline bak magnet buldum senin için, başka ihtiyacın olan bişiiler varsa yaz canım, yarın dersim var akşama kadar giremem akşam görüşürüz

magnetlerım

hedayelerım bunların yanında tul kese ıcınde kurabıyede olacak bırde teelıght mumda olacak.bunların hepsını suslu mınık kagıt posetlere koyacagım.

kızlar sımdı gozukuyormu fotolar acaba???

yağmurcum ya magnetleri nasıl hazırlıyorsunuz çerçeveleri evde mi ekledin canım resimlere çıktıyı reklamcıdan mı aldın bi anlatsan canım ya bide bunlar dolaba ansıl yapışıyorrr ayy ne çok sordum yaaaa:)))

yağmurcuğum magnetler ve hediyeniz çok güzel çok begendim...
lavinyanın dediği gibi hadi bi anlat magnetleri nasıl yaptığını:)????

yağmurcum hepsi birbirinden güzel olmuş Mert Can'ın hatıraları süper olacak

kızlar magnet dediğimiz arkasındaki mıknatıslı yapı ama bildiğimiz mıktanıslardan değil böyle kağıt gibi oluyor hani tüpçüler falan viriyor ya buzdolabına yapıştırmak için onlardan fotoğrafı ister pc'de kendiniz hazırlarsınız beceremem derseniz çocuğunuzun istediğiniz fotosunu götürün fotocuya o süsler püsler yapar istediğiniz ebatları söylüyorsunuz fotocuya magnetlerin ebatını yani onlar istediğiniz kadar basıyor kaç tane isterseniz sonra o fotoğrafları prit ile mıknatısların buzdolabına yapışmayan yüzeyine yapıştırıyorsunuz bu kadar kullanıma hazır afiyet olsun
yemek tarifi gibi oldu dimi naniknanik

ay kızlar size magnet olayını anlatayım derken kendi yazacaklarımı unuttum bizimde mönümüz belli artık nihayet bi yazayım dedim

doğum günü pastası
kakaolu-sade şekilli kurabiyeler
Ispanaklı börek
dere otlu kus kus salatası

bu kadar yeterli mi sizce kızlar valla ben evde olsaydım belki bişeyler daha eklerdim ama annem yapacak doğum günü pastası dışındakileri ben çalıştığım için ee ona da daha fazla yük olmak istemiyorum şunu yap bunu yap diye bir de gündüz olsa yenir de akşam yapacağımız için yenmiyor akrabalarımın çocuklarının doğum günlerinden tecrübem var herkes akşam yemeğini yiyip geliyor o yüzden pek rağbet olmuyor ananemde hatta halim olursa odun ateşinde ısırganlı börek yapayım dedi ekstradan bir de o olacak yeter sanırım :uhm:

BENDE SİZİN GİBİ ÇOK GÜZEL OLMASADA UFAK HEDİYELER HAZIRLADIM OĞLUMA

BUZDOLABI SÜSÜ YAPTIRDIM

RESİM BASTRDIM

KÜÇÜK ÇERÇEVEYİ SİMLİ KESELERE KOYACAĞIM SONRA BASTIRDIĞIM HOŞGELDİNİZ RESMİNE MİNİK MANDALLARLA TUTTURUP VERECEĞİM

ŞU ANKİ MENÜM

PASTA
1 YAŞ KURABİYELERİ
BÖREK
MERCİMEK KÖFTESİ

zeynacım çok güzel olmuş canım çok tatlı hepsi msafirlerinin yerinde olmak isterdim doğrusu

zeynacım cok guzel olmus hedıyelerınız

beyazmelek su kus kus salatası nasıl oluyor bır anlatıversene :)9

zeynacım nie öle diyorsun bence gayet de güzel olmuş
sonuçta senin el emeğin var içinde

yağmurcum çok güzel olmuşlar bayıldım cnm
zeynacım yiğit efe nin cicşleri de çok güzel arabalı magnetiniz çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…