2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

ayyy ben çok heyacan yaptım bugün davetiye yapıcam eşimle bilemedim ne yazıcağımı 6 kasımda hem duru okyanus hanımın hende güzel ardaşım safişimin doğum günü analı kızlı aynı gün doğmuşlar durumun hediyesini aldım ben beğendim ya inşallah safişimde beğenir erkek anası olarak oğlumu güzel giydirdiğimi düşünüyorum aslında sizin fikrinizide merak ettim beğenmezsdeniz değiştirirdim ama hediyeninde fotosu konmaz buraya safişim görür sonra çok ayıpppp.... :kedi:

kızlar site nedeniyle ancak yazıyorum kusura bakmayınhepsinden kendime yaptıracam ama sizin oylarınız sonucu yeşillikler içinde olandanda sevdilerimiz için hazırlayacam
linki tekrar koyuyorum görmemiş ama fikir beyan etmek isteyen olursa diye
Magnet Resimlerim | İlke Deniz

denizannem ben 4.'yü ve sonuncuyu beğendim
yeşillikler içinden olanlarda ise bütün ailenin fotoğrafları olanını beğendim

ya aslında magnet yapmayı bende çok istiyorum ama nasıl yapacğım ya küçük bir ilçedeyim ve çoğu şeyi bulamıyorum burda(

lavinyacım ben elimdeki promosyon magnetlerle yapıcam canım çok kimseyi çağırmayacağım için ama istersen senin için bakarım, kalimeroda buralardan bulmuş vardır illaki

remedioscum sağol canım:)

denizannem ben daha önce fikrimi sölemiştim ama yenileyim yineleyeyim
sonuncu tatlım
hani şu son döneme ait olan ve karizmatik durdugu resim :))
bakışta bile var bişey :)

denizannem ben daha önce fikrimi sölemiştim ama yenileyim yineleyeyim
sonuncu tatlım
hani şu son döneme ait olan ve karizmatik durdugu resim :))
bakışta bile var bişey :)

orda yabancı artistler gibi duruyor dimi:))) her ne kadar şu an kucağımda taze soğan kemirsede karizmatik kuzum ( hemde soğan kokulu:)))))))

denizanası çok sağol canm çok sevinirim
ben denizin 4.resimine ve 6.resimine bayıldım canım hepsinde çok yakışıklı soğan kokulu:)

ay bende iki günümü verdim slatımızı hazırladım nihayet ama bu seferde cd'ye aktarmayı beceremiyorum uff :çok üzgünüm:

en yakın eymenle duru okyanusun allah izin verirse okyanus hn doğum gününü görcez eymenede toplaşıp gelelim bölece burdan nazilliye ilk yaratırız valla benim nazillide kapım da var yeni evliler ama olsun çalarıom kapılarını bekle beyaz melek heran gelebilirim doğumgününe

aa valla süper olur inanılmaz sevinirim çık gel kız nolcak bizde de kalırsın zaten kapımı yok

5 kasım 2009 Perşembe akşamı saat.20.00 sularında başlar haberiniz olsun hatunlar beklerim hepinizi opuyorumnanaktan

doğum gğnü gelen geçen tüm kasım bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum Allah onlara sağlıklı sıhhatli huzur içinde bişr ömür nasip etsin işallah
kıslar benim oğlumun doğum gününe daha iki ay gibi br süre var ama bu resmli magnet olayını çok sevdim acaba nasıl yapıyosunuz biri bana anlatabilirmi bende yapayım diyorum hem gelenlerede veririm hatıra kalır ellerinde

cnm ben once bır reklamcıya yaptırdım 9x13 ebatında ama fotolar cok flue cıkmıs bende ustlerıne cıktı aldıgım resımlerı yapstırdım prıtle cok hos oldu.22 taneye 9x13 ebat 40 tl verdım.bunları anane babannne amca ve dayılara hazırladım.gelen dıger konuklar ıcınde evdekı raklam magnetlerı kullandım ve ustlerıne foto yapıstırdım.

ıste magnetler sadece benımkıler bunlar ama bırde akrabaların dısındakılere vereceklerım yanı gelen arkadaslara verecegım mınık magnetler de burda bunlara bır kac tane daha eklıcem ama.anane ve babanne amca ve dayılara hazırladıklarımda 9x13 ebadında onları zarfa koydum karısmasın dıye.

bu da hedıye lavanta keselerım ama bunlara el havlusu da ekleyıp saten kurdeleyle baglayacagım.

Son düzenleme:
ya aslında magnet yapmayı bende çok istiyorum ama nasıl yapacğım ya küçük bir ilçedeyim ve çoğu şeyi bulamıyorum burda(

lavısım tupcu restorant magaza falan gıbı yerlere sorabılırsın mutlaka vardır.ustlerıne prıtle resımlerını kesıp yapıstır cnm.bende fazla olsa gonderırdım sana ama ozellıkle aygaz satan tupculere beyaz esya bayılerıne sor kesın vardır onlarda cnm.yalnız ustlerıne resmı kucultmek ıcın photoshıne gıbı programlardan yararlan.onalrdakı cercevler ve suslemeler oldugu ıcın resımler kucuk cıkıyor kesıp yapıstıroyosun.

kızlar belki küçük bir ayrıntı ama geçen cfourda gezerken gördüm 1 şeklinde mumlar vardı.. ne yazıkki bizim doğumgünü geçtiği için almadım ama 2 şeklinde olan mumu bir daha gidişte alacağım (bir daha ya denk gelir ya gelmez neme lazım)şimdiden hazır olsun..
kendim yapacağım 2. yaşlarında herşeyi nasip kısmet olursa artıkk..:)))

yağmurcum resimler gözükmüyor..
bende dolabıma kebapçı magnetinden yaptım geçen eşim bir kaç tane daha getirmiş.. lavişcim sizin oralardada bulursun canım böyle küçük tüpçü lokanta sucu magnetlerini ama sanırım denizannem sana gönderecekti değilmi şimdi hatırladım...bende arkadaşım istedi ona yapacağım kendi oğlunun resmiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…