2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

mutlu yıllar piroşum, diğer tarafada yazdım çok tatlısınız maşallah size

www.ilkedeniz.com da oğlum için hazırladığımız magnet resimlerni koydum yorumlarınızı bekliyorum beğenilenlerden yaptıracamda

canım ben magnetlerin hepsine bayıldım ama en güzeli denizin yeşillikler üstündeki hali bence :))

canım ben magnetlerin hepsine bayıldım ama en güzeli denizin yeşillikler üstündeki hali bence :))

kızlar bu da bizim davetiyemiz , lelalim saolsun yaptı gönderdi bana , canımsın benim opuyorumnanaktan

adinacım sağol tatlım onu bende beğendim birde denizin plaj resimleriyle olan çok şirin geldi, ne dersin ?

sizin davetiyenizde süper olmuş lelalin eline sağlık, konu mankeni doğum günü bebeğinede maşallah

evet plaj resimleri de süper , canım bebek süper olunca doğal olarak fotoların hepsi de süper oluyıor :))

geldim andişim
kız pek huysuz yanından ayrılamıyorum da :))

denizannem ben de baktım magnet resimlerine ama bana son resmi hem daha yakın hem de daha bir karizma resim geldi :))

denizannem teşekkür edriz....
magnetleriniz harika seçemedim deniz o kadar güzel çıkmış ki hepsinde ben hep değişik fotoğrafları çıkarttım seçemediğim için herkese değişik magnet...

yakışıklı batuşumun davetiyesi çok güzel lelalcim ellerine sağlık
ayrıca lelale katılıyorum son resimde çok karizma ilke:)

ilkenin magnetleri çok güzel olmuş ,ee manken yakışıklı olunca herşey güzel olur elbette ..ama ben seçemedim hepsi güzel ..

andicim davetiyeniz çok güzel ,hele yazısı daha bir hoş ,ben üflüyormuş gibi yapayım diyo ya çok şeker ..

pirayecim herşey çok güzel olmuş..ama kızımız en güzeli.maşallah..

andinam seninde davetiyen çok güzel olmuş..

deniz annem ben yeşillikler üzerinde olan senin ve eşininde resmi olan magneti beğendim..

kızlar diğer tarafa yazdım buradanda söleyeyim:
yaşına giren bütün bebeklerin doğum günlerini kutluyor kocaman öpüyorum.
hepside çok tatlılar maşallah..
emek veren anneleride tebrik ediyorum.
ellerinize sağlık..

ay varya ben bu annemi napayım bilmem dün dediki oğlana ayakkabı kıyafet falan git beğen doğum günü için hepsini biz alacağız dedi sevindim gittik beğendik neyse az önce gittik ayakkabıyı aldık kıyafeti kendi beğendiğini aldı deli edecek yaa sıradan bir pantolon kazak aldı neymiş bunları her zaman giyermiş işte bende diyorum her zaman giydiği bişey olmasın değişik olsun onları devamlı giyecek nasılsa puff deli etti beni klava:

ilkenin tüm magnetlerine bayıldım ben yaaa,hepsinde birbirinden yakışıklı kuzucummmm:))
andinacım davetiye süper olmuş gerçektennn çok yakışıklı batuu yaa

Kızlar ben sizler gibi hazırlık yapamadan aile arasında kutladım.

Son anda alınan hediyeler,son anda alınan pasta ve biz :) Bu şekildeydik.

Fotolarımızı eklerim sonra.

darkcım hazırlıklı veya hazırlıksız eminim hepsi süper olacak çünkü biz bu işe sevgimizi katıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…