2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

lavişçim ben fotoğrafları photoshine da düzenledim teknosa da çıkarttım sonra da oklavadan aldığım magnetleri şeritler halinde kesip fotoğrafın arkasına 2 tane yapıştırdım,magnet fotoğraf kadar büyük değildi bende foto.yu kesmek istemedim öyle yaptım cnm güzel oldu ama,kolay yani cnm yaparsın sende

elmalıcım çok güzel olmuş davetiyeniz
ellerine sağlık tatlım

teşekkür ederim teyzeleri
yanlız tek benim el emeğim değil maytap teyzesi yaptı hoşgeldin resmimizi

zeyna ve elmalı turta çok şeker olmuş davetiyeniz resimleriniz yiğit efenin çerçevesi çok hoş olmuş kızlar davetiye için hiç söz gelmiyor aklıma fikriniz var mı ne yazılabilir bide hediyeimizi küçük torbalarlamı veriyim yoksa ortada hasır sepette herkez alsın mı çünkü ben birtek magnet hazırladım onları vericem davetiye bastırcam bide ama onları doğum gününden 1 hafta önce dağıtacam

lavısım cercevelerı photoshıne da hazırtladım yazıları paıntte yazdım.ıstersen sanada yapabılırım cnm. sonra reklamcıda 9x13 ebadında magnetlere stıcker yapılıp yapıstırıldı yalnız goruntu cok fluydu bende yenıden fotocuda foto bastırdım prıtle ustlerıne yapıstırdım tabı ebatı tutmadı kesme bıcme baya vakıt aldı ama.anane babanne amca day onlara ayrı ayrı hazırladım zarfa koydum soldakı mınık magnetlerı de arkadaslara verıcem.o mınık magnetlerde su fırmalardan olanlar.sucu tupcu lokanta vs.ustlerıne uygun resmı secıp kesıp yapıstırdım yıne cercevelı olan susluı fotolar varya onlarda resım kucuk cıkıyo tam o mınık magnetlere gore uydu sadece kesıp bıctım ve prıtle yapıstrıdım en son ustlerıne kalın kıtaplar koydum yapıssın ıyıce dıye.ama 1 gunumu aldı.

yağmurcuğum magnetler ve hediyeniz çok güzel çok begendim...
lavinyanın dediği gibi hadi bi anlat magnetleri nasıl yaptığını:)????

yukarda anlattım seker.sevındım begenmene cnm.

cnm hanı sarma onu yazmamıssın ))).otlu kuskusu bende merak ettım yazsana cnm tarıfını.

cnm ellerıne saglık emek verıyosun tabıkıde cok guzel olmuslar.senınde menunde sarmayı goremedım.benmı cok sevıyom sarmayı acep ))) kımse sevmıyomu yoksa.

elmalıcım cok seker olmus davetıyen cnm.bızde gelebılırmıyuz kaydirigubbakcemile3

kızlar bu da benım davetıyem şiiri swetterden caldım .cnm arkıdesım tesekkur ederım.

nasıl kızlar guzelmı?basılmadı daha ama.

saolun teyzoşları

yağmurcum çok güzel olmuş davetiyeniz ayrıca sarma yok menümde çünki onu yapacak hatun kişi ben değilim valla

kızlar çok güzel olmuş hepside ellerinize sağlık..
mert can ın davetiye manisinede bayıldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…