- 16 Ekim 2007
- 1.182
- 4
- 47
-
- Konu Sahibi gulbeseker
yağmurcum ya magnetleri nasıl hazırlıyorsunuz çerçeveleri evde mi ekledin canım resimlere çıktıyı reklamcıdan mı aldın bana anlatsan canım ya bide bunlar dolaba ansıl yapışıyorrr ayy ne çok sordum yaaaa:)))
yağmurcuğum magnetler ve hediyeniz çok güzel çok begendim...
lavinyanın dediği gibi hadi bi anlat magnetleri nasıl yaptığını:)????
ay kızlar size magnet olayını anlatayım derken kendi yazacaklarımı unuttum bizimde mönümüz belli artık nihayet bi yazayım dedim
doğum günü pastası
kakaolu-sade şekilli kurabiyeler
Ispanaklı börek
dere otlu kus kus salatası
bu kadar yeterli mi sizce kızlar valla ben evde olsaydım belki bişeyler daha eklerdim ama annem yapacak doğum günü pastası dışındakileri ben çalıştığım için ee ona da daha fazla yük olmak istemiyorum şunu yap bunu yap diye bir de gündüz olsa yenir de akşam yapacağımız için yenmiyor akrabalarımın çocuklarının doğum günlerinden tecrübem var herkes akşam yemeğini yiyip geliyor o yüzden pek rağbet olmuyor ananemde hatta halim olursa odun ateşinde ısırganlı börek yapayım dedi ekstradan bir de o olacak yeter sanırım :uhm:
BENDE SİZİN GİBİ ÇOK GÜZEL OLMASADA UFAK HEDİYELER HAZIRLADIM OĞLUMA
BUZDOLABI SÜSÜ YAPTIRDIM
RESİM BASTRDIM
KÜÇÜK ÇERÇEVEYİ SİMLİ KESELERE KOYACAĞIM SONRA BASTIRDIĞIM HOŞGELDİNİZ RESMİNE MİNİK MANDALLARLA TUTTURUP VERECEĞİM
ŞU ANKİ MENÜM
PASTA
1 YAŞ KURABİYELERİ
BÖREK
MERCİMEK KÖFTESİ
Zeyna'cım çok güzel olmuş magnetler eline sağlık... Benim de aklımda magnet yaptırmak ama daha kolumu kaldıramadım. Darısı başıma diyorum :) Bu arada bizim de yaşgünü davetiyemiz hazır:
[img=http://img84.imageshack.us/img84/2137/dforum.th.jpg]
Müsait olanları da beklerim valla :)