Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..
görsellerde aratıyorum canım eşim gelsin yemek yiyelim kanına gircem ben denicem piroşu o çerçevede eğer güzel olursa koyarım ben buraya andişim kızmasın piroşun fotolarınıda çaldım koydum bilgisayara deneme yapıcam belki bugün yazı olarak ne yazıcan canım sen kenarına
cnm yapabilirsen çok sevinirim illede bu çerçeve olması şart değil başka da olabilir fotoğrafa uygun yazı olarakta; artık benimde geçmişim var tam 1 yaşındayım.... yazabilirsinzemuszemus bu şarkı sözünü çookk sefiyomm
bu da dogum gunumuz oncesı mısafırlerımızle yaptıgımız kucuk kutlamanın pastası
aslında bu keselerın yanına duduklu sekerlerı de ekledıgımız kucuk karton posetlerımız de var hepsını gelen mısafırlerımıze hedıye verıyoruz ama gercek dogum gunumu onumuzde kı pazar olacak asıl foto ve surprızler o zaman http://img34.glitterfy.com/299/glitterfy9123942236D36.gif
pıraye, cılek ve lelal tsk ederım canlar sımdılık hazırlıklarımız bunlar bu ıslerı halletmek benım ıcın kolay oldu ama zor olanı mutfak ısı pastamız pazar sabahı gelecek ama cumartesıden kurabıye falan yapmam lazım mutfak ıslerınde becerıksız oldugumdan o ıs daha zor gelıyor
krikitosçum sağol canım uğraştın bizim için,çok beğendim ellerine sağlık kuşum yarın çıkartıp deneriz olmazsa benin yaptıklarımdan bi tane uydurmaya çalışırız artık
pirayecim yarın bizim evlilik yıldönümümüz ama kocam geç saate kadar çelışacakmış ,29 ekim günü izinli olduğundan o güne program yaparız dedi ..ben malesef d.gününe gelemiycem.çok istemiştim ama olmadı canım ya,kusura bakma olurmu,size şimdiden iyi eğlenceler mutlu yıllar..
mınıkcım cok hos olmus cnm bende ınsallah 29 ekımde gıdecegım magnet ısı ıcın esım anca musaıt olcak o gune ınsallah acık da olur da netlesır su magnet ısı.