2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

krıkıtoscum tabaklar ve peceteler cok hos cnm.
ben normal bızım pasta tabaklarımıza koyacagım ama.masaya ortumu serıp tabakları catalları bardakları da koyacam sonra yıyeceklerı dekoyarım acık bufe seklınde kım ne ısterse alsın bırde masaya ekstra sus de koyarım oldu dsa bıttı :-))))

andişim dün akaşm gelicektim dışardadık ama işimiz uzadı bugün öğleden sonra tatil ya uğrayıp alıcam tatlım evdesin dimi

kızlar ben de nihayet davetiyemizi hazırladım.
daha çerçeveleri hazırlayacağım

krikitosçum çok tatlı aldıkların bende dışarı çıkınca bakıcam bugün beğenebilirsem alıcam
yumurta kapıya geldi hala başlamadım ben,ama yetiştirirm diye düşünüyorum
temizliğim bitti,yiyecekleri hazırlıycam akşama doğru, akşamda magnetleri hazırlayıp bitiririm inş.

ay piroşcum allah kolaylık versin tatlım
sizde büyük gün yarın ne kadar güsel
darısı bizlerin de başına

bu arada teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim

bende keseleri hazırladım ,sadece arkasına magnetleri yapıştırmak kaldı ,yazısını da hazırladım ,onu da eşim işyerinden print edicek ,üzerine zımbalıycam ..bittiği kadarını koymak istedim ..

bunlardanda 6 tane var annemlere ,kayınvalidemlere ,bana ,ablama filan ,yakınlarıma yani..
içine melisin resmini koyucam ..

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için
kendimce bişeyler yapmaya çalıştım

andişin de var bir tane o da çok güsel oldu yani ben çok beğendim sade ve hoş
o da koyar belkim buraya :))

eylülcüm ellerine sağlık bak ne güsel oldu magnetlerin
nihayet koydunuz yane çerçeveleri de :))

sağol lelacim ,sizinde fikrinizi alarak aldım biliyosunuz ,ben beğendim valla hoşuma gitti,ayrıca çerçeveler için resim seçmem lazım ..şimdi sırada o var ,sonra oyun havaları indiricem netten daha..sonra davet edilecekler aranacak ,sonra mamalar hazırlanacak o kadar ,ayy çok teferruatlı işmiş bu..

LELALcim çok tatlı olmuş davetiyeleriniz yanlız saat 2 yi gösteriyoror bastırmadan bakın isterseniz çok beğendin güle güle kullanın eylülcüm sende çok hoş şeyler yapmıssın şanslı veled bunlar hepimiz harika şeyler yaptık ve özendik hatırlamıycaklar bile ama büzel bi anı olacak onlarada bizede

kız eylül çerçevelerimiz aynı işe bakkkk :)) sen de mi eminönünden aldın yoksam..

lelalim koyarım davetiyemi koymam mı , canım hazırlamış bitanem ben göstermem mi hiçççç zemuszemus

krikitoscum aslında aynı soruyu sabah andina da bana mail atmıştı :)
orada kastım yaş değil partinin saatini göstermek
zaten yan tarafında kocaman 1 var :)))

andina pek güldüm şu çerçevelerinizin aynı oluşuna
sakın aynı tükkandan da almış olmayın :))

hazırlıklar süper valla

eylül lavanta keseniz ve çerçeveleriniz çok güzel canım

lelal davetiyeye bayıldım eline sağlık çok güzel

Lelal davetiyenize bayıldım bayıldım

Eylül sizin kesenizde çok hoş.Walla ben hiç bişeye başlamadım.Zaten çok minik bi kutlama yaparız biz.aile arasında

eylülcüm çok güzel doğum günü cicileriniz
piroşun mevlüt şekerleride böyle kelebekliydi rengarenk görmüştün zati
eveet nihayet bitirdim hazırlıklarımı
saat 12 de başladım 2 tepsi lelalimin tarifini verdiği kurabiyelerden yaptım andişimin aldığı 1 şeklindeki kalıpla
lelalcim kurabiye süper oldu cnm ya çok teşekkür ederim tarif için,bi tane yedimde ağzında dağılıyo insanın:)) inş.bayatlamaz yarına kadar
ağlayan kek yaptım
garnitürlü patates yaptım top şeklinde
sosisli kanepe yaptım yarın kızartıcam
makarna salatası yapıcam yarın
annem ıspanaklı börek yapıcak
kayınvalidemde sarma
pastayla beraber 8 çeşit oluyo yeter heralde

X