2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

ya magnet için resim seçmeye çalışıyorum ama seçemedim bi türlü hangi resim olsun karar veremiyorum
elimdeki magnette normal fotoğraf boyutundan biraz daha küçük oklava dan aldım adama alabilirmiyim dedim bir sürü aldım:))

ya kızlar fotoğrafı magnetin boyundamı çıkarttırıyım yoksa magnetin üstüne normal boyutuylamı yapıştırıyım çok mu kötü olur öyle

canım bilemedim bende , fotoğraf nasıl magnet nasıl resimlerini koy da ona göre yorum yapalım

kızlar piroş uyandı şimdi koyamıycam fotoğraf koymaya çalışçam bi ara seçemedim
kelebekli resimleri vardı koymuştum foto.koyduğumuz topiğe onlardan düşündüm ama bilmiyorum

hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor anlaşılan
ne güzel
bizde hazırlıklara devam ediyoruz
yaş pastamız ve modelimiz hazır anlaştık ama bir hafta kala bir daha konuşulacak
hediyelerimize gelince onlarda hazır
bir tek davetiyelerimiz kaldı onlarıda kart gibi olan kağıtlara çıktı alacağım bilgisayarda önce bir hazırlamam lazım
çok heyecanlıyım birazcık daha zamana ihtiyacım var ama daha 23 gün var

1. foto daha güzel bence magnet için arkasına direk mgnet mi yapıştırcan canım yoksa çerçeveyemi kyucaksın

sağolun kızlar 1 resim olsun o zaman başka foto.larıda var ama onlarda daha küçük buda 3 ay önce ama olsun
krikitosçum magnet koyucam arkasına
ya sen nerden yaptın cnm oğluşunun ve eymeninkileri

bizde dün pasta siparişini verdik. Bulvar pastanesine yaptırcam.125 tl ödedik:) ama orda örneklerde vardı gerçekten çok güzel şeyler.yapanları takdir ettim.hepsi şaheser gibi resim gibiydi valla.Çikolata fıstıklı olcak eşim öyle istedi.mavi bir şeklinde üstünde de çiftlik figürlü hayvanlarla doldurcaklar.bakalım nasıl bişey olcak.ama iyi olacağına eminim:))

bılıyorsunuz dogum gunu pastamızı halası yaptıracaktı
bana beyaz fırında yaptırıcam ıstedıgın seklı soyle dedı
az once aradı ıstedıgım pasta 25 kısılık 206,00 tl tutuyormus

uzuldum ama artık sıparıs verıldı gerı donusumuz yok

gectıgımız cumartesı annem evımızın yakınındakı pastahaneden tasdevrı pastasını yaptırdı 15 kısılıgı 40,00 tl ye
seker hamuru degıldı ama uzerı komple fıgurle kaplı oldugundan cok cıcı ve tazeydı
neyse yapacak bırsey yok artık

pirayecim photoshopla yaptım ben çarşıdanda rulo magnet aldım üzerine direk arkası ypşkanlı foto bastırcaz reklamcıda sucuların nasıl baskılı magnet aynen öle olcak bakalım eğer 29 ekime yetiştirebilirsem egeliler buluşmasında vercem arkadaşlarımada rulo magneti m2 8 tl ye aldım bayata çıkacak ondan

X