2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

beyazmelek canım magnetlerın cok guzel olmus
bence cok kucukte degıl
kendının de soyledıgı gıbı herkesın buzdolabında kocaman yer kaplamasına gerek yok canım

lelal maasallah cımcıme kızına
cok cıcı elbısesı ama ıcındekı hepsınden cıcı

beyazmelek magnetiniz çookkk güzel olmuş..
eymenim çok tatlı gözüküyorr..
ıcır eylülün elbiseside bi harika:))güle güle giysin canım..
eylülün giyinmiş haliylede fotosunu bekliyoruz:)))

meleğim bende pek beğendim magneti..

bu arada kızlar eminönünden aldığımız anne-baba-çocuk magnetine fotoğraflarımızı koydum buzdolabına koydum , süper oldu süperrr

resim isteriz resim andina hanım :))
öle yok süper oldu demek ..
valla benimki hala poşette duruyor çıkarmadım bilem daha ne kadar tembelim hesap edin :))

ay akşam çekiyim de ekliyim ama gerçekten süper görünüyo , bayıldım bayıldımmmm..

esas resimler de eylülde , şu börek yerken çektiklerimizi koysana yavrukuşummmm

heveslendım bak sen güzel oldu diyince
akşam ben de çıakrtayım da koyayım barimm

Lelal bayıldım kızının kıyafetine süper görünüyor süper.Hele o ayakkabılar maşallah çok zevklisin ve kızın elbiseyle çok cici görünüyor.:nazar:

lelal bu arada magnete kendi gelin resimlerimden koydum , kocişin de en kötü plajda çekilmiş resmini koydum iyi mi :roflol:
ama yine de adam benden iyi göründü buzdolabı üstünde :roflol:

çitoscum çok teşekkür ederim tatlım
valla var bende biraz kokoşluk şimdilik böle giydiriyorum
bakalım büyüdüğünde benim beğendiklerimi o beğenecekmi :))

andina bu arada çok alemsin he
yapma adama şöle ya :))

kız andi adam heryerde karizma desene ,en masum yerde bile güzel görünüyo gözüne ,bence sen onu özledin ondan :))

fotoları atmadım pc ye daha çünkü kablo yok ,milyon dolarlık makine aldık içinden kablo çıkmadı iyimi :)))

bende daha poşetten çıkarmadım ,öylece balkona koydum ..

neyi koydun kız balkona?

sorma şekerim özledim herhalde en moktan hali bile güzel görünmeye başladı :)))

eylülcüğüm fotoğrafları merakla bekliyoruz:emir_bebek:

andinacığım eşin gelemiyorsa batuyla birlikte 29 Ekim'de siz gidin yanına süt iznini de cuma günü kullanırsın 4 gün tatil yapıp beraber dönersiniz o zamana kadar şanzıman olur herhaldezemuszemus

ay yok remediosum , şanzıman bizi dağıttı diyorum ya hem manen hem madden , benim batuyla gidip gelmem nerden baksan 200-300 sadece yol parası hiç veremem valla kusura bakmasın , isteyen gelir ben evimdeyim :umursamaz:

alemsin , ben açtım bi güzel yerleştirdim oğluşun odasına , annem de silikon tabancası buldu çıkardı , 29 ekim tatilinde hazırlıycam çerçeveleri :))

ay tatlım gelicem elbettttt , ama tam gün değil dimi canım doğum günü kutlamaları kaydirigubbakcemile3

gerçekten tatlım saat kaçta gelicez? bende sana sorucaktım zati

X