2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

önceden hiç bir hazırlık yapmadım gece yarısı uğraştım
birde gündüz fotoğraf bastırmak için teknosa ya gittik avm lerde bile gezdim ne rahatım yaa:)
magnetlerimi normal fotoğraf boyutunda yaptım çok küçük oluyodu diğer türlü ama fotoğraflar çok güzel oldu photoshine da düzenlemiştim arkalarına magneti kesip yapıştırdım çok cici oldular
süs olarak sadece balon aldım
winie li tabak bardak aldım yiğenlerim için bukadaar

piroşcum afiyet şeker bal olsun
beğenmene sevindim canım
inşallah çok güzel geçer doğumgününüz daha sonra da resimleri paylaşırsın bizimle

cimg0432.jpg

Lelal'cim ben kurabiyenin tarifini kaçırmışım, geçmişe de baktım ama göremedim. Zahmet olmazsa benim için bi copy paste yapabilir misin tatlım?

andinaaa yoksa yoksa biz ,hayır hayır olmamalı ,çerçevelerimiz aynı diye kardeş olamayız çok saçma :)))

pirayecim ben gelemedim canım yaa,neden çünkü kocam getirmedi ,bugün izinli ve yıldönümüz için program yapmış ..çok isterdim aranızda olmayı ama piroşumun hediyesi hazır ,gelince veririm artık napalım ..bitanede bana ayır o fotolardan olurmu hacı ..

fotoğrafları ekliycem ama olmuyo sayfa görüntülenemiyor diyo:KK43:
bi daha deniycem 2 kere üstüste yollamam umarım

piroşum çok tatlısnız ikinizde nice nice senelere annesiii allah hiç ayırmasın sizi buzdolabı magnetlerine de bayıldım denemek isterdim ama ben çok beceriksizim bu konuda:KK43: pastanız,sofranız ve tabi ki piroşum tam bir prenses maşallahhh

burdan sildim diğer tarafa ekledim kızlar
sadece pastayı ve magneti bıraktınm burayla ilgili diye:KK70:DD

Son düzenleme:
sağol zeynamm amin cnmopuyorumnanaktan
ayy kızlar çok pardon yaa ben resimleri yanlış yere koydum ama şimdi tekrar diğer tarafa koymakta çokk zor napıyım kalsınmı burda diğer tarafamı koyıyım unuttum diğer tarafı

X