2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

bu da yan versiyonu laf aramızda döndürmeyi unutmuşum da neyse her açıdan görmüş oldunuz naniknanik

bizim bebekler olmayacak , rahat rahat gezip tozucaz kız kıza..sonra da aslı börekde börek yicez dimi lelalimmmmm
ha ha ha aslı börekte yiyemedin andiş böreğini :)) ama olsun yinede börek yedik mi yedik ,o da çok güzel değilmiydi ..

ayy evettt sıcak sıcak su böreği yanına da çay oohhh

canım emınonune oldum olası giderim kalabalıga alışkınım şahsen
bi şekilde kendini o kalablığa kaptırıyorsun
ama oraya hem çocukla hem de araba ile gitmek zaten hiç mantıklı değil :))
biz bildiğimiz için kız kıza gidioruz alışveriş çılgınlığı yapces

ortaya da kürt böreği :)))

valla alışveriş çılgınlığını yaptık ,:)) hemde ben en alasından yaptım

ay eylülüm börek yanına limonata süperdi , iyiki beraber gitmişiz kızlar , ben çok güzel vakit geçirdim :))) en kısa zamanda bi daha yapalım

ya gerçekten evet börek süperdi
normalde hep bana dokunur sonrasında rahatsız olurum ama hiç bişicikler olmadı sapasağlamım :)))
andişş kıyma normalmiş yane :)))

valla kızlar alışveriş bahane tekrarlayalım bunu çok iyi geldi

bu arada aldıklarınızın resimlerini koyun da görelim kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar ya çok isterdim bende gsizinle olmayı aklım sizdeydi valla hep bidahaki sefere bende gelicem, yakın zamanda bir buluşma daha ayarlayalım bende de toplanabilirizözledim sizi.....
neler aldınız kimbilir çok merak ettim doğrusu

bu akşam pirayeninin pastasını sipariş etmek için hacısayide gittim internetten örnke getirebilirsiniz demişti bende çok güzel bir pasta seçtim götürdüm ama sadece kendi int.sitelerinden seçebiliyomuşuz işe bak yaaa sinir oldum vitrindeki pastalardan bi tane beğendim onunda nette kodu yok dedi sinir oldum çıktım
eşimi aradım sonra oda uğramış benim arkamdan, vitirine koyduysanız yapmak zorundasınız demiş adamlarda kabul etmiş internetten bulduğum model daha güzeldi sanki ama buda güzel olur inşallah

hiç sıkma kendini pasta konusunda
ne kadar evham yaparsan o kadar aksilik çıkar biliyorsun
hacısayidin pastaları güzel olur o yüzden içini ferah tut.

bu arada buluşma konusunda evet en kısa zamanda tekrarlayalım

lelalim inşallah güzel olur cnm bende güveniyorum hacısayide bakalım güzel olur umarım
şu d.günleri geçsin eylül ayarlar bir buluşma:)
andiiimm sağol cnm yaa ben kocişi kandırıyım gelip alırım p.tesi ya da salı akşamı cnm

dün bahsetmiştim Duru hanıma doğum günü elbisesini aldım diye
işte teyzoşları kızımın doğum günü cicileri

bolerolu hali :))

lelalim süperrrr çok beğendim , duruya da pek akışmıştır eminim , artık giydirir bi daha koyarsın resmini canikom :))

cok ciciymis lelal bben cok begendim inanki..güle güle giysin fistik ama elbiseli

resminide ekle meraktan catlarim ben burda.

teşekkür ederim andişş
giyilmiş hali de var da image sorun yaratıyor ekleyemedim resimleri

çok saol çilekcim
yüklemeye çalışıyorum bir yandan resimleri ama bakalım olacakmı

saçımız başımız dağınık ama idare edin artık
doğum gününde daha süslü resimlerimizi görürsünüz

X