2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

aamannn amannn bu ne güzellik nasıl tatlı olmuş duru öyle maşallah lelalcim çok yakışmış elbisesi

çok teşekkür ederim piroşcum
senin cimcimeyi de görüces kim bilir o da ne kadar güsel olacak
sizin çok az kaldı
cumhuriyet kızı piroş :))

lelalcim çok güzel olmuş duru kızımız o cici elbise ile ,çok beğendim ,bizim elbisemizi de melisin teyzesi dikecekmiş ,çok heveslendi bugün ne olur ben dikeyim dedi ,kabiliyetine güvenirim ok dedim ,bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya ..

pirayecim biz acaba d.gününe davetlimiyimiz ? bir an hatırlayamadım da ..

ayyy bayıldım elbseye ama duru içindeyken daha çok beğendim :)) maşallah allah nazarlardan korusun

çirkin çirkin hemde çok çirkin , ay lelal prensens gibi olmuş yerim ben bunu ya , nasıl da yakışmış , 41 kere maşallah

bu arada montuna da bayıldım süper süper , sanki benim eylüle aldığıma benziyo dimi kız eylüllll

lelalcim evet cumhuriyrt kızı pirayem...gelmek için çok güzel bir günü seçmiş kızım
melisin kıyafetini çok merak ettim şimdi bennnnnnn

saolun kızlar gerçketen teşekkür ederim
böle bir elbise özellikle siyahlı grili bişey hiç aklımda yoktu ama bende pek beğendim
hanfendi de mutlu içinde :))

melisin montu pembedi onu hatılıyorum ama tam gözümde canlandıramadım
ben bir geçmişe bakayım :)))
ayrıca montların birbirine yakın olması ne demekmişş hepimiizn kokoşluk ruhunda varr :))))

eylül be çok istedim annem diksin Durunun elbisesini ama kadının hiç vakti yok
dikemem ki vaktim yok diyince kıyamadım kadına
eminimki el emeği göz nuru çok daha güzel bişey çıkar ortaya

piroş ben ne kadar çok isterdim biliyormusun 29 ekime denk gelmesini
hatta geçen sene o güncaddede yürüyüşe çıkmıştık ki sağlam yürümüştüm
kadınlar bana ha doğurdun ha doğurucan gözüyle bakıyordu ki ben de demiştim ne güzel olur şuracıkta doğursam diye :))

bizi de kimse davet etmedi valla doğum gününe
alınsam mı ben de i ?? :))

ay zaten kokoşluğumuz dünkü alışverişte çıktı ortaya iyice , eylülün kelebekli lavantaları , lelalin pembiş tabakları bardakları..
yanlzı kızlar neye üzülüyorum biliyo musunuz ben o cüzdanı almayı unuttum ya , offf offfff hiç aklımdan çıkmıyo , nasıl gidip alsam onun planlarını yapıyorum (

andişim bu arada bugün kociş cevahire dediğin mağazaya bakmış ama indirim bitmiş malesef zaten beni bulmaz o indirimler

ulen lelal delüsü davetiyelerimi yap da ben de çağırıyım seni , hayret bişi yaaaa millete davetiye göndericem seni bekliyom ( milletin içinde sen de varsın şekerimmm )

üzüldüm piroşum , ben bi dahaki sefere tel açar haber veririm sana indirimi yetişir gelirsin sende tatlım :))

lelalciimm Duru olağanüstü görünüyor,maşallah kuzumuza çook yakışmışş.çok canlar yakacak bu kız çook :))

aa evet o cüzdann
ne ara kaçıcan güselim o tarafa zor olmayacak mı ??

piroş saol canım ikinciyi yaparsam ki emin değilim ayarlama yapıcam ve yaz başına denk getiricem
tüm yaz da tatil yapıcam :)) hayalim bu yönde :))

bu hangi mağazanın indirimi bakiimm ? beni de haberdar et andişim.

safişş çok saol tatlım .. can yakacağı kesin ama güzellikten mi elinin ağırlığından mı bilemedim şimdi :))

yazacağımı da unuttum
andişş bu hafta yapıyos davetiyeleri
şimdi sen batunun resmini ve nasıl bişey istediğini bana mail atıyorsun bu hafta ok liyoruz .
tamam mı kuzum .
bu arada ben bilmem hem davetiyeyi ben yapıyorum olmas ki
bana başka türlü davetiye yollaman lazım :)))

hee benziyo meloşun montuna, kış gelsinde giyelim diye bekliyoruz bizde :))

bu arada sen o cüzdanı nasıl unuttun kuzum yaa,ne arada oldu biliyomusun ,hadi acıktık dedik hurraa çıktık handan ya işte o ara çıktı aklından ,yemek deyince dünya durdu ..:)))

harbiden yemek deyince gitti benim cüzdan :))

lelalcim benim banka yakın eminönüne olmadı bi öğlen giderim artıkın :))

sana yarın mail atim batuşun resmini , halledelim davetiyeyi bak bekleyenler var burdaaaaaa :)))

ben hala hiç birşey yapmıyorum..
ne kıyafetlerini aldım nede pastasına karar verdim..
yumurta ve tavuk meselesi varya yarın birgün aynen öyle olucam:)))
allah beni bildiği gibi yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…