2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

kızlar kostumler hepsı burada .com da da var bırde nette arattırın kostum dıye bır kac sıte var ozellıkle partı sıtelerınde de var.
krıkıtos cok guzel olmuslar ellerıne saglık cnm
elmalıtırtacım 11.ayınız kutlu olsun.gerı sayım basladı demek.hadı hayırlı yaslara cnm saglıkla...

aa oynamadan olmaz o gün oynarsın canım bir kerecik oluversin kaydirigubbakcemile3

ııhh ıııhh oynamam::))

evet piroşum hatta buluşmamızda bile hiçbir bebeğe bakmadı , ilgilenmedi piroşu görünce atlayıverdi üstüne :)))) delü bu oğlum , delü aşık :))

oyy yerim benim o delüü aşığı....

piroş kız annesi oynamaz ,ağırdan satar kendini ,ama ben senin yerine oynarım trakya yöresinden bi gayda ,peresayna :))):roflol:

işte trakya gelini gayda,peresayna heytt beee eylülüm::))

erkek anası olarak ben oynayabilir miyim eylülcümmm

sen kudur anacım kudur ,gelin alcan kaynana olcan ,sana yakışır ..

kızımı alcak andiş,oynasın tabi:KK43:(

ayy bu saatte uyku tutmadı geldim buraya off uykum gelsin ya sinir oldum amaa
krikitosçum çok güzel olmuş davetiyeniz
hangi program bu cnm

aa bu arada andişim batu mavi gömlek giycek doğumgününde dimi ona uysun diye piroşa lacivert elbise aldım bu gün çok datluu:)

alemsin dünür , piroşuma da pek bi yakışırrrrr laciler :)))
sen niye uyumadın bakimm ? hayırdır?

krikitos magnetlerın ıcın fotolar cok hos
bende sımdı bakayım su vectörel cızımlere cok begendım

krikitos bu cercevelerın ıcıne yerlestıremedım ben fotoyu yaa
bılen bırı bana yardım etsın lutfennn

vay be batunun doğum gününe piroşun kankisi davetli değilmi yani ,nasıl olur ,halbuki hazırlanmıştık o kadar,kankigiller damat evine gitceklerdi ..

elmamlıcım sen reklamcıysan anlarsın bu işlerden..

seda özalite götürsem yaparlarmı bana magnet ben hazır istiyorum kendim yapamıycam çünkü..

Grafekirleri varsa yaparlar ama ekstre ücret talep edebilirler canım...

kızlar kostumler hepsı burada .com da da var bırde nette arattırın kostum dıye bır kac sıte var ozellıkle partı sıtelerınde de var.
krıkıtos cok guzel olmuslar ellerıne saglık cnm
elmalıtırtacım 11.ayınız kutlu olsun.gerı sayım basladı demek.hadı hayırlı yaslara cnm saglıkla...
Teşekkür ederim canım. Yavrularımızın 60. yaşgünü geri sayımlarını da yaparız inşallah...

yağmurcum bence 2 ve ya 4 ü bastır bide bunları magnet yapacaksan çok büyük olmaz o yüzden bebeğinin fotosuda görünsün accık senin bebeğininde adı mert ti saırım kıyafet süper mert e çok yakışacak eminim bide tatlım ben tavşan kıyafeti arıyorum bulan olursa yazarsa sevinirim..
bide bizim buzdabılabı magnetini bitirdim hafta sonu bastırcam ama ben direk magnet üzerine fotoraf kağıdı bastırcam reklamcı bi arkadaş var o halletçek artıkın.
mertresim.jpg

mert 1 yaşında yazısı yerine daha orjinal fikri olan varsa yasın gacılar....

ay canım çok güzel omuş yaa hangi programdan yaptın bunu hoş ne farkeder sonuçta benim bilgisayara program indiremiyorum :çok üzgünüm:
ben sana oğlumun resmini göndereyim sen şu sizin tablonun içine benimkini sok bana gönder olmazmı yaa ben onu burada bastırırım aynı karakterler olabilir çok güzel nasılsa farklı yerlerde farklı kişilere vercez olurmu cicim opuyorumnanaktan

bu arada mert 1 yaşında çok tatlı durmuş aklıma bişey gelmedi ama istersen mertin adına da konuşuyormuş gibi yazabilirsin

olur canım sen gönder resmini eymenin eşim yaparım dedi bir kaç tane daha var onlarıda deneriz istersen sen yazıcağın sözüde yaz bana yaparız canımcım

ah güzelim valla çok teşekkür ederim resmini seçip göndereyim de resmi nasıl göndereceğim :çok üzgünüm:
buradan gönderilirmi acaba imageshackten aynı şekilde göndersem sen alabilir misin?
olmadı face den gönderirim çünkü msn im kapalı aa dur sekreterin bilgisayarında da eymenin kayıtlı resimleri var msn inini ver bana canım ben oraya mail atayım onun pc'den gerçi maili bu pc de de açabilirim zaten msn açılmıyor işte format atıması gerektiği için yeni bişey yükleyemiyorum puff ne uzun anlattım dimi benim bile kafam karıştı :uhm:

özet: sen bana msn adresini yaz canım özelden istersen ben oraya göndereyim ok oh bekaydirigubbakcemile3

yazı olarak bana da Eymen 1 yaşında yazabiliriz altına daha küçük puntolarla 05.11.2009 doğum günü tarihi de yazılabilir bir yazın deneyin canım hoş olmazsa tarih yazılmayadabilir senin zevkine güveniyorum

kızlar merhaba
uzun zamandır kulübe giremedim baktımki doğum günü topicleri açılmış
az kaldı çokama çok heyecanlıyım hiç bişeyde bu kadar heyecanlanmamıştım. evde yakın akrabaların olduğu minik bir parti yapacağım bir siteden doğum günü süsleri buldum çok güzeller onlardan sipariş vermeyidüşünüyorum
valla ilk çocuğum ilk doğum günü paradan kaçmak istemiyorum

Kızlar babamızın o gün sınavı var söylemiştim.

Babasıyla ayrı olcağız.Biz adanada kutlayacağız doğum günümüzü.Babamız sınava gidecek.

t

kızlar merhaba
uzun zamandır kulübe giremedim baktımki doğum günü topicleri açılmış
az kaldı çokama çok heyecanlıyım hiç bişeyde bu kadar heyecanlanmamıştım. evde yakın akrabaların olduğu minik bir parti yapacağım bir siteden doğum günü süsleri buldum çok güzeller onlardan sipariş vermeyidüşünüyorum
valla ilk çocuğum ilk doğum günü paradan kaçmak istemiyorum

bence de canım içinden nasıl geçiyorsa öle kutlamak lazım biz de hevesimizi alalım azıcık

Kızlar babamızın o gün sınavı var söylemiştim.

Babasıyla ayrı olcağız.Biz adanada kutlayacağız doğum günümüzü.Babamız sınava gidecek.

t

ay kötü tesadüf olmuş babanız gelince de çekirdek aile olarak mini bir kutlama yaparsınız

evet kızlar sıkı durun sımdı oglum ıcın gelenlere hedaye verılmek uzere lavanta keselerı yaptırıyorum ustune de kendımın yaptıgı resımlı yazıyı bastırıyorum.resmını eklıcem sonra .uzerınde kocaman bır nazar boncugu ve altında mert can 1 yasında yazıyor.cok hos oldular.deneme calısmasını yapıp yolladılar resmını.ama ben duzetme yapıp yenıden yapılmasını ıstedım.yazı karakterlerını bıraz buyuttum .ıns begenırsınız sızde.magnet ısını daha halledemedım reklamcıya gıdılecek.

getattachmentjj.jpg

bu deneme calısmaydı

nazar3o.jpg

buda olmasını ıstedıgım son halı.
nazar boncugunu ınternetten ındırdım yazıyı da ben yazdım.kısacası baskı resmı bana aıt.yapan yerı de bayagı bır arastırma sonucunda buldum.tanesı 2 tl den 20 tane yaptırıyorum kızlar
nasıl olmuslar...

X