2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

haklısın bende dusundum pırayecım ama zaten cok ustunde tutmam bır fotocuya goturucem dogum gununde bırde pasta kesılırken ustunde olur sonra cıkartırım.bırde ıkı parcaymıs kafasını ıstersen cıkarabılıyorsun.belkı sadece kafasını da cıkartabılırım sonra.

Piroşum batu doğumgününde kot pantalon üstüne mavi kareli oduncu gömlek giyecek ( lelalimin aldığı) yani sportif takılacak.. içine de beyaz body giydiricem uzun kollu üstünde I LOVE MY MUM yazan , artık ona uygun bir şey giydirirsin gelinime de

yagmur cok sekermis canim,ama sicak olmazmmi?bizim fikrimiz degismezse o ¨gün söyle gïyïncek..

acik mavi arkasinda kocaman spidermann olan bi gömlek

altina kot pantalon.gömlegimizin dügmeleride kirmizi o yüzden kirmizi papyon alayim

diyorum cok cool olur:)))

ay ben daha karar vermedim ne giyeceğine lacivert pantolon üstüne lacivert mavi çizgili merserize kazak diye düşünüyorum ama fikrim her an değişebilir çünkü kazak kalın gelebilir

çok yakışıklı olcak batuşum:))yerim onu yerimmm
piroşun mavi elbisesi yok batuşla aynı renk giyinemeyecekler ama onlar öylede yakışırlar eminimzemuszemus
çilekçim deniz de çok yakışıklı olcak ogün eminim
herkesin doğum günü fotoğraflarını merakla bekliyorummm

pirosum bende merakla bekliyorm fotolari..

bakiyrumda batusla pirosu iyice firina verdinizz hayirli olsun geliriz artik dügüne:))

Tüm kasım anneleri şahidimiz olacak nikahta , düğünde de karşılıklı göbek atarız bol bol artıkın

:içelimh ohh ¨dökeriz artik bütün kurtlarimizi..aman sabahlar olmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sorma çileğim evlendircez bebeleri::))
ama varya biraraya geldiklerinde aralarında farklı bişey oluyo batu hemen ellerini tutup çekeliyo piroşun diğer bebişlere yapmıyo öylekaydirigubbakcemile3
ben oynamayı sevmem ağır takılırım siz benim yerimede dökersiniz kurtlarınızı:))

aa oynamadan olmaz o gün oynarsın canım bir kerecik oluversin kaydirigubbakcemile3

sweetercım bak aklıma ne geldı satan sıteyle konusalım pazarlık yapalım bız ıkı tane alacaz dıyelım en son ne olur bıze fıs te ıstemıyoz dıyelım hehehe opuyorumnanaktan

evet piroşum hatta buluşmamızda bile hiçbir bebeğe bakmadı , ilgilenmedi piroşu görünce atlayıverdi üstüne :)))) delü bu oğlum , delü aşık :))

yağmurcum bence 2 ve ya 4 ü bastır bide bunları magnet yapacaksan çok büyük olmaz o yüzden bebeğinin fotosuda görünsün accık senin bebeğininde adı mert ti saırım kıyafet süper mert e çok yakışacak eminim bide tatlım ben tavşan kıyafeti arıyorum bulan olursa yazarsa sevinirim..
bide bizim buzdabılabı magnetini bitirdim hafta sonu bastırcam ama ben direk magnet üzerine fotoraf kağıdı bastırcam reklamcı bi arkadaş var o halletçek artıkın.

mert 1 yaşında yazısı yerine daha orjinal fikri olan varsa yasın gacılar....

elimde bunun tarzı birsürü vectörel çizim var isteyen olursa yollarım üzerinde reklamcı arkadaş birkaç değişiklik yapacakmış sanırım acemi işini beğendiremedim de:)

piroş kız annesi oynamaz ,ağırdan satar kendini ,ama ben senin yerine oynarım trakya yöresinden bi gayda ,peresayna :))):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…