2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

anaaa pes yani magnetimi görmeden sayfa değişti ayy yorum bekliyorum beğenmezseniz başka yapıcam haftasonu bastırcam çünkü

yağmurcum bence 2 ve ya 4 ü bastır bide bunları magnet yapacaksan çok büyük olmaz o yüzden bebeğinin fotosuda görünsün accık senin bebeğininde adı mert ti saırım kıyafet süper mert e çok yakışacak eminim bide tatlım ben tavşan kıyafeti arıyorum bulan olursa yazarsa sevinirim..
bide bizim buzdabılabı magnetini bitirdim hafta sonu bastırcam ama ben direk magnet üzerine fotoraf kağıdı bastırcam reklamcı bi arkadaş var o halletçek artıkın.
mertresim.jpg

mert 1 yaşında yazısı yerine daha orjinal fikri olan varsa yasın gacılar....

canım çok çok beğendim çizimlerinden gönderebilirsen sevinirim, bunu hangi programla yaptın?

eylülülm valla ne kudururum var ya , heleki piroş gibi gelinim olsun benden mutlusu olmaz herhalde öyle bi günde :))

krikitos canım benim oğlumun teması winnie the pooh , o yüzden ben bayıldım magnetine canım

teşekkür canım bizde pek severiz winnie the pooh u hatta doğum gününde mumundan tabağına bardağına kadar öle almayı pilanlıyorum bide kapıya bi süs gördüm bakalım tekrar bulabilirsem alırım onuda

gönderiyorum denizimin anası sağol bu arda yorumum için photoshop bunun dışında yapabileceğin birkaç program daha varmış ben eşimin yalancısıyım
7bacf5d73ae5.th.jpg
[/URL][/IMG]
1195073452winniethepooh.th.jpg
[/URL][/IMG]
1195073554winniethepooh.jpg

Krikitos'cum imajları nerden buldun canım? Magnet bastırmak için bunların büyüklükleri yeterli olur mu acaba? Eğer yeterli çözünürlükte değilse piksel piksel çıkabilir pooh resimleri...

mikifareereve.png

Buda kız için sade sevenlere
ws5lb51.jpg

mikifareereve.png

mertim.jpg

buda bizim davetiyemiz arkasına kendim yazı yazıcam beğenenler photoshopta düzeltip kendi bebişlerini koyuversin gari

elmalı turtacım yeterli çözünürlükteler senin için sonuncunu büyük koydum piksel piksel çöıkmışmı bunlar vectörel çizim kızlar çözürkükleri farklı benim eşim bilgisayar veri uzmanıda ondan biraz biliyom bende :)
internette vectörel çizim de görsel olarak aratın çıkıyoo

Teşekkür ederiz Andina'cım :)) Valla ben de demin imzamı görünce hatırladım 11 aylık olduğumuzu :) Bu arada kızıma 11. ay hediyesi olarak Mothercare % 50 indirime girmiş :) akşama oraya gidip tontişe pijama falan bakıcam.. Her ayın 15'i % 50 indirim günü ya, her ay dönümümüzde Bengiş'e hediye almak için bahane alıyor...

sonuncusunu büyük koyduğum için ımageshack e atmıyo bebeğenen varsa küçük alarak atarım kızlar

Çok sağol Krikitos. Büyük de harika görünüyor... Bakıyım ben de grafikerimize Bengiş için böyle bişeyler yaptırayım... Terzi kendi söküğünü dikemez ya, kendim reklamcıyım ama daha kızım için hiçbi şey yapamadım :KK43:

elmamlıcım sen reklamcıysan anlarsın bu işlerden..

seda özalite götürsem yaparlarmı bana magnet ben hazır istiyorum kendim yapamıycam çünkü..

hani altunizadede varya meşhur bi yer baya..
matbaa ile ilgili ufak tefek işi olan herkes uğramıştır..

ben doğum günü için poster yaptırıcam oraya dış kapı için grafikerleri tasarlıyomuş..
oğlumun fotoğrafı üzerinede doğumgünüme hoşgeldiniz gibi yazı bakalım belki ailece resmimizi veririm..

elmalı turtacım banada reklamcı bi arkadaş basıcak bunları onlarda özel çizimler var sen şahaneler yaratırsın biz acemi işi yaptık ama reklamcı arkadaş düzeltçek bazı şeyleri eşim veri uzmanı o program yazıyor ama bu işlerdende accık anlıyor sen tek tek çizimleri birleştirebilesen internette çok güzel vectöreller var ben baya zaman harcadım ama buldum

ayy bide tavşan kostümlerine baktım pek kız işi geldi ama aradığımı buldum ayı winnie kostümü 69.yl ye bultum bide eşşek var o 50 eşim gelince sorcam bakıyım doğumgünü bize baya pahalıya patlıcak dicek gene ama olsun oğlum için laf yeriz gari

X