2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

lelalcim şu bana beğendiğin magnetleri çok merak ettim , biran önce 24 ü olsun ve gidelimmmm... kocam da diyecek ben geldim sen yoksun ama napim oğluşun doğumgünü artık idare ediversin

piroşum iyi fiyat almışsın pastaya , bizim burdaki pastane 20 kişiliğe 140 dedi canım

nasıl bir şekil istiyorsun?

piroşum emin pastaneleri metropol diye isim değiştirmiş sizin oralara yakın bir yerde olmalı
20 kişilik bir şeklinde pastaya 80 tl demişler ama babam onlardan yıllardır alışveriş yapıyor diye 70 tl olur demişler oradan da fiyat alsana

piroşcum boyutunu nasıl tarif etsem ki
en güzeli akşam resmini çeker koyarım

valla andişim ben çok sevdim ve görür görmez de dedim andinalık bunlar aslında diye
uyuz kadın resim çekmeme izin vermedi :)))
kalimeronun dediği gibi magnetli çerçeveler çok çok küçük ve çerçevelerin kenarları çok uyduruk
yani ona bişey hazırlamaya bile değmez
vesikalık resim bile koyamazsın

andişim valla bilmiyorum ki cnm pembeliş cicili bicili bişey istiyorum süslü püslü:)) kelebekli olabilir mesela üstünde kelebekler filan olan ya da çiçekler....
remediosçum var bize yakın metropol orayada sorcaktım ama unuttum dün akşam oraya da sorarım güzel yaparlar heralde dimi cn ben ordan pek almadımda bişey

piroşum babamın ofisi yenibosna'da yıllardır toplantılar için kurupasta v.b. oradan alır onlar güzel, pastasını tatmadım, emin pastaneleri duyulmuş bir pastane kötü olacağını zannetmiyorum

emin pastaneleri iyidir , bizde senelerce ordan alışveriş yaptık

piroşum nette araştır modeli sen götür pastaneye gülüm

ay bende cokkkk heycenliyim kizlar benim oglaninda ilk yasi ve buyuk sorunum okadar insani nasil eve sigdircammm onu bilmiyorum bende arkadaslar arasinda yari koca cocuklarla beraber birseyler yapmayi planliyorum benim arkadaslariminda her birini birtane var 10 anneler 10 babalar 10 cocuklar bunlar nasil sigcak cok merak ediyorum :)))) ama eylenceli gecegi kesin cok heycanliyim 11 22 de dogum gunu gun sayorum:)

anladım minikçim sağolopuyorumnanaktan
1.25 çok iyiymiş fiyatı yaa alıp kendin yapınca ne kadardır ki ucuz geldi bana bendemi sipariş versem acaba

canım valla benim öyle şeylerle uğraşacak zamanım yok
bana bu daha mantıklı geldi zaman olmayınca

emin pastanelerini duydum remediosçum aslında metropoldende arada sütlü tatlı alıyoruz güzel ama şeker hamurlu pastayı nasıl yaparlar blmem bi gidip bakıyım en iyisi sağol cnm
bebekle zor zaten asortiecim bende kendim yaparsam anca piroş uyuyunca yapabilirim diğer türlü imkansız

andinacım öyle yapçam cnm seninde kız için gözüne çarpan bişey olursa at mailime datlummzemuszemus

piroşcum işte benim çerçeveler bunlar tatlım

bu da boyutunu görebilmen için elimde çektim :))

Son düzenleme:
çok güzel pastalar var gerçekten cnm sağol, ama hep 1 şeklinde ben öyle istemiyorum çokta güzelmişler amaCADIARZU

lelalcim çok ciciler cnm ya çok beğendim vesikalık boyutunda koyulur heralde bunlara dimi duru nun fotosuda pek güzel olur içinde.......

altta kalan kısma birthday girl yazıp tarih atıcam
tabi nasıl yazıcam şimdi onu düşünüyorum
bende bir tane ahşap boyama kalemi var
boncuk simli gümüş rengi
onunla olursa süper olacak ama bir tanesini deneme uğruna feda edicem sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…