2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

minikçim bende daha önce alışveriş yapmıştım nüanstan gerçekten herşey çok güzel kendini kaybediyo insan,peki cnm süslerinizi nerden aldınız tarif edebilirmisin birde ben magnetli çerçeve istiyorum senin süs aldığın yerlerde varmıydı acaba
asortie çok güzel olmuş süsünüz cnm magnetli çeçeve bulamazsam bende böyle bişey yapıcam

kızlar 20 kişik pastaya 90-100 arası dediler bize oklava ve hacı sayid de nasıl sizce fiyat???
hacı sayide yaptırcam heralde ama hala pasta seçemedim katolog verdiler beğenemdim ondan

sağol yağmurcum heryerde öyle o zaman
2 katlı istiyorum ama rahat servis yapamazsınız dedi adam ama çok güzel görünüyo ya

pirayecim fiyat normal canım ,burda da öyle ,1 şeklinde bende seyidoğlunda yaptırıcam.ama 20 kişilik bize az gelir belki 30 kişilik yapar dilimleri küçük tutarsam olur ..

canım nuansla aynı sokakta sanırım ıkı dukkan yanında bır yerden aldım
cok cıcı susler vardı
magnetlı cerceve bende baktık ama kendınden magnetlı degılde yıne sılıkon tabancası ıle mıknatıs seklınde magnet yapıstırılabılen cerceveler vardı ama bence cok kucuktu ebatları
bana cok mantıklı gelmedı

ben photoshop programında cervece ıcıne aldıgım hos bır fotosundan tab yaptırıp magnete yapıstırmayı daha mantıklı buldum acıkcası

sağol miniğim bende photoshop ta yaptığım bir fotosunu koymak istiyorum yani tek çerçevede birleştirdiğim 4-5 fotoyu olmaz banada o zaman küçük bişey,normal foto. boyutunda olsun istiyorum senin aldığın magnetlerden varmıydı süs aldığın yerde cnm magnet bulamazsamda evdekilerden küçük küçük kesip yapıştırcam foto.nun arkasına
eylülcüm sağol cnm

hayır canım benım matbaadan aldıgım hanı bu promosyon magnetlerınden yoktu hıc
ya da ben bulamadım
aslında bulsaydım farklı bır dusuncem vardı ama bulamadım

buradakı dıger matbaalara gıtmıstım cuma gunu beyazmelek ıcın ama yoktu ellerınde
sanırım bır sans ısı o gun buldum ama sımdı yok

Kızlar ben hazır alacam.Ne yapıyım yaw.Anıl varya 1 sn müsaade etmiyo mutfakta.Seneye yaparım bişiler.Livadan pasta beğendim bi tane.Kilosu 30 tl.Süslerimi de hazır alacam.13 kişi falan olacağız.Belkim cadı kaynanamı da çağırırım.Siparişi verince resimleri yayınlarım.

asorticim çok güzel olmuş süsleriniz
bende tahta çerçevelerden aldım
içine resmini yerleştirip arkasına magnetını yapıştırıcam ..

anladım minikçim sağolopuyorumnanaktan
1.25 çok iyiymiş fiyatı yaa alıp kendin yapınca ne kadardır ki ucuz geldi bana bendemi sipariş versem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…