2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

teşekkür ederim piroşcum
sanırım vesikalıktan biraz daha büyüğü sığar gibime geliyor
yani güzel bir resmini küçülterek koyabilirim sanırım
denicez daha deneme yapmadık :))

lelal çerçeveleriniz çok güzülmiş tatlım çok beğendim, dediğin gibi simli kalemle yazdığığında dahada cici olur, ama sanki bir eksik var, minik sticker şeklindeki nazar boncuklarından yapıştırsan nasıl olur, o deneme yapacağın çerçevede deneyebilirsin nasıl gözükeceğini

tesekur ederım lelalım.once azıcık koyayım bakım acık geldı eklerım az daha.

cnm konfetı bıldıgım kadarıyla cok gurultulu bır sesle patlar gıbı cıkıyor.bebısın korkmasın cnm belırtmek ıstedım.

darkcım beraber kutlayalım adanaya gelırsen :-))))

canım doğru diyorsun konfetiyi zaten ev için düşünmedim yaa bir ara dışarıda kutlama fikrim vardı artık yok onun için düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3

cumartesı gunu emınonune gıttık ve bıttım oradakı malzemelere
neler neler var ınsanın hepsınden alası gelıyor

ben partı malzemelerımı aldım
oda suslerı, konfetı, happy bırthday yazısı, maasallah yazısı ama altına fotografı monte edılıyor (onumuzde sunnet organızasyonu oldugu ıcın onu da aldım), ev ıcınde patlatılan havaı fısek, kurabıye kalıpları (ayak, 1 seklı ve cıcek fıgurlu), cop sıslerı, pecete ve tabakları, kurabıye suslermek ıcın ıncı sekerlerı vs hepsını aldım
kendım ıcın de yenı bır sılıkon kek kalıbı aldım super gorunuyor sutlu tatlımı servıs etmek ıcın
en onemlısı gelenlere dagıtılmak uzere hazırlanan hedıyelerımızı de aldım
magnetımız ıcın kucuk keselerden aldım
ayrıca da kucuk karton posetlerden aldım
ıcıne magnet kesemız ve cocuklar ıcın aldıgım sekerlemelerden koyucam
hatta kurabıye paketlemeyı bıle dusunuyorum evlerıne gıderken goturmelerı ıcın

hersey sımdılık ıstedıgım gıbı ılerlıyor umarım bır sorun cıkmaz
bır tek magnetlerımızın yapılması kaldı ve slayt ısım kaldı
onun dısında bır cok hazır gıbı gorunuyor

ayrıca bızım dogum gunumuz ıkı kez kutlanacak sanırım
aynı gun ıcınde ıkı partı olarak
cumartesı gunu esımın aılesınden bırkac kısı ve cocuklu arkadaslarımızla kutlayacagız
aynı gunun aksamı benım akrabalarım ve bırkac komsumla
cok kalabalık olacagı ıcın ıkıye ayırmaya karar verdım zıra eve sıgamayacagız

ılk pastasını halası yaptıracak dıgerını de bız yaptıracagız
ama deneme yapıcam belkı ben yapabılırım hazır pasta kekınden

ohh miniğim çok iyi olmuş yaa pek çok şeyi halletmişsin ne güzel burada yokki bir eminönü kaydirigubbakcemile3 bende netten bir yerden alsammı acaba herşeyi burada uğraşıp durmasam :uhm:

işte süsümüz kızlar çok güzel olmuş sizceee

çok güzel olmuş canım ben Eymen'in doğumunda vermiştim böyle birşey herkes çok beğenmişti çok güzel bir hatıra oluyor

piroşcum işte benim çerçeveler bunlar tatlım

bu da boyutunu görebilmen için elimde çektim :))

ayy çok güzelmiş çerçeveler bayıldım ya valla isyan çıkarıcam ben niye bulamıyorum böyle şeyler burada yaa :eek:klava:

teşekkür ederim kızlar
denizannem nazarboncuğu güzel fikir gerçekten
haftaya ctesi kızlarla geçince alayım ben de onlardan da yapıştırayım teşekkür ederim.

darkcım arkasında magneti yok canım
silikon tabancası ıle ben yapıstırıcam magnetlerını

beyazmelekcım haklısın tatlım ya
insan bulamayınca gerçekten siniri bozuluyor
ama olsun sen sıkma canınıı
valla kızların yaptıgı mahnetler gerçekten çok güzel
sende topla restaurantlardan magnetlerı yap sen de :)

kızım doğumgünü için bu elbiseyi almayı düşünüyorum nasıl kızlar..güzelmi..ama yürümediği için elbise almasammı diyorum..sizce alayımmı ne dersiniz..elbiseyi koymayı unutmuşummm.
1251661921-aw632-200x240.jpg
.hey alalhım..

buda içine.

1251663714-aw482-200x240.jpg

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar
denizannem nazarboncuğu güzel fikir gerçekten
haftaya ctesi kızlarla geçince alayım ben de onlardan da yapıştırayım teşekkür ederim.

darkcım arkasında magneti yok canım
silikon tabancası ıle ben yapıstırıcam magnetlerını

beyazmelekcım haklısın tatlım ya
insan bulamayınca gerçekten siniri bozuluyor
ama olsun sen sıkma canınıı
valla kızların yaptıgı mahnetler gerçekten çok güzel
sende topla restaurantlardan magnetlerı yap sen de :)

canım onu da yaptım yüzsüzlüğü ele aldım topladım şimdi 10-15 tane oldu ama vazgeçtim neden çünkü her magnet birbirinden farklı kimi yuvarla kimi dikdörtgen kimi kare fotoları fotoğrafçı ayarlayacak yazısıyla beraber herbrini farklı bir şekil yapamazki bir ölçü verin bana dedi o ölçüde yapayım dedi -tatlicadiarzu-

kızım doğumgünü için bu elbiseyi almayı düşünüyorum nasıl kızlar..güzelmi..ama yürümediği için elbise almasammı diyorum..sizce alayımmı ne dersiniz..elbiseyi koymayı unutmuşummm.
.hey alalhım..

buda içine.

canım çok tatlı bir elbise bu bence al bunu yürümesini bekleme o zamana kadar yürüyedebilir belli olmaz yürümese bile çok yakışır eminim zaten erkeğe benzetiyorlar diyosun giysin benim kızım elbiselerini cimcime bişey olsun şeker kız Şeniz

aklıma ne geldı bak
o magnetler ıcınde begendıgın boyut hangısıne aıtse oradan al bır kac tane
sonra senın ogrencılerı aralıklarla gonder kocısını gonder alsınlar herbırı ıkıser tane aynı yerden :)))
kaç kişiyi davet edeceksin ki
her aıleye 1 er tane verdıgını dusunursen 20 tane falan yeter ıste :))

beyazmelekçim sende magneti kes küçük kare parçalar halinde ya da şeritler halinde fotoğrafın altına ve üstüne yapıştır bulamazsam ben öyle yapçam
gülicim elbise çok şirinmiş cnm
bende kırmızı elbise aldım ama arkadaşımın biride mor kadife bir elbise almış piraye ye kararsız kaldım hangisini giydirsem diye

mor kadifeyi giydir canım , çok yakışıyo gelinime pembeler morlar , gerçi ona her renk yakışır ya :asigim:

ay takviminde benim çektiğim foto var şimdi fark ettim , bende diyorum bu sahne bi yerden tanıdık geliyo diye :roflol:

.hey alalhım..

CNM COK HOSMUS.YURUMESINI DERT ETME HATTA GELINLIK GIBI KOSTUM TARZI BISILER DE DUSUNEBILIRSIN.BEN OGLUMA ASLAN KOSTUMU ALCAM INSALLAH.

YA KIZLAR SU MAGNETLERE TAKITIM KAFAYI SU ANDA BILG DA SUSLU PUSLU FOTOLAR HAZIRLIYORUM INSALLAH MAGNET TARZI OLUR.HAFTA SONU BIR PIZZACIYA GITTIK ORANIN SAHIBININ BABASI REKLAM ISIYLE UGRASIYOMUS.BEN MAGNET ISTEMISTIM CUNKU.SIZE YAPAR DEDI DIGITAL FOTOLARINIZ GOTURUN BASARLAR DEDI.INSALLAH OLUR DA YAPARLAR YA.COK HEVESLENDIM.TABAKA HALINDE OLUYOMUS ISTEDIGINIZ BOYUTTA KESEBILIRSINIZ MAGNETLERI DEDI.BAKALIM ESIM MUSAIOT OLURSA BIR UGRAYACAZ.AMA ONCE FOTO ISINI BITIRMEM LAZIM.DUNDEN BERI UGRASIYORUM.BIRDE SU KALIP ISI YA CANIMI COK SIKIYO VALLA HALA BULAMADIM. :uhm::uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öylemi diyosun andişim seninde söz hakkın var gelininin üstünde fikirlerin önemli:))
mor elbisenin altına ne renk çorap ve ayakkabı giydirebilirim kızlar fikir verin elbise kadife ve kısa kollu karpuz kol gibi biraz
kırmızıyı giyerse siyah çorap kırmızı ayakkabı ve siyah bolero giydircektim,amamora karar veremedim
birini kendi doğum gününde diğerini de batuşun doğum gününde giyer piroş:)

X