2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

kızlar magnet ıcın nasıl olmus ama magnetı nerden bulacam....belkı mınık cercevelerdende alabılırım.ama resımlerden bırı bu olcak.fıkır anası maytabıma tesekkurler. cnmmmm.

Son düzenleme:
nazlımeleğim dün gözümden kaçmış yaa magnetleriniz süper olmu valla çok beğendim

yağmurcum senin resimde şahane çok güldüm yaa süper olmuş öle etrafında kızlar falan kaydirigubbakcemile3

bende lıste yaptımm
1- Pasta : kılosu 18 Lira -2 kilo olcak EEE organizasyon firmasında calısıyoruz okadar torpilimiz olsun
2- Hediye : küçük çerceve tüllü süslü tanesi 1,5 lira dan satılıyormuss
3- Elbise: eylüle almayı dusunmuyorum cok gusel bı elbısesı var onu gıydırım ıcıne beyaz badı altına da muz corap alıcam
4- balon süsler ve konfeti: arkadas halletcekkk
5-Fotoğraf: O gunun anısına stüdyoda aılecek foto cekılcek

yağmurcum resminiz güzel olmuş bu programdan bende de var güzel oluyor böyle.. magnet içinse siz çok yapacaksınız gelenler için ben sucu magnetinin üzerine yapıştırdım.. hatta biraz büyük bir magnet vardı onun üzerinede kerem beyin arkadaşın kızını öptüğü resmi yaptım arkadaşıma vereceğim... diğer resimlerimizle onun resminide koyarım belki...
beyazmelekcim teşekkürler..
ıcırcım sen daha şanslısın bu durumda kolay gelsin şimdiden...

ayyy kızlar
hazırlıklarınız daha yeni okuma fırsatı buldum başım döndü valla
herkes nasıl da özenip hazırlıklar yapıyor. her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, valla, tebrik ederim hepinizi tek tek. özendim valla size.
bizim hiç böyle hazırlıklarımız yok, yapmaya da vaktimiz de yok doğrusu. bakalım nasıl geçecek doğum günümüz...

nazlıcım ellerine sağlık seninde çok güzel olmuş magnetiniz ..

yağmurcum toz gıda boyasını sormuşssun ..
canım yapaağın renge olan ihtiyacına göre beyaz şeker hamurunu ayır kenara
onun içine bir çay kaşığının yarısı kadar hatta ilk etapta yarısının da yarısı yanı dörtte bir toz boyayı at ve iyice yoğur baktın renk sana açık geldi üstüne hafif boya katarak istediğin renge ulaşırsın tatlım.

ay ıcır konfetiyi iyi aklıma getirdin güzel olabilir bende bulabilir miyim acaba buralarda bi bakayım

bizde hacı sayid le oklava ya sorduk onlardan birine yaptırıcam siparişi 1 gün önceden vermeniz yeterli dedi

tesekur ederım lelalım.once azıcık koyayım bakım acık geldı eklerım az daha.

ay ıcır konfetiyi iyi aklıma getirdin güzel olabilir bende bulabilir miyim acaba buralarda bi bakayım

cnm konfetı bıldıgım kadarıyla cok gurultulu bır sesle patlar gıbı cıkıyor.bebısın korkmasın cnm belırtmek ıstedım.

Biz galiba adanada dedemizle kutlicaz doğum günümzü

darkcım beraber kutlayalım adanaya gelırsen )))

cumartesı gunu emınonune gıttık ve bıttım oradakı malzemelere
neler neler var ınsanın hepsınden alası gelıyor

ben partı malzemelerımı aldım
oda suslerı, konfetı, happy bırthday yazısı, maasallah yazısı ama altına fotografı monte edılıyor (onumuzde sunnet organızasyonu oldugu ıcın onu da aldım), ev ıcınde patlatılan havaı fısek, kurabıye kalıpları (ayak, 1 seklı ve cıcek fıgurlu), cop sıslerı, pecete ve tabakları, kurabıye suslermek ıcın ıncı sekerlerı vs hepsını aldım
kendım ıcın de yenı bır sılıkon kek kalıbı aldım super gorunuyor sutlu tatlımı servıs etmek ıcın
en onemlısı gelenlere dagıtılmak uzere hazırlanan hedıyelerımızı de aldım
magnetımız ıcın kucuk keselerden aldım
ayrıca da kucuk karton posetlerden aldım
ıcıne magnet kesemız ve cocuklar ıcın aldıgım sekerlemelerden koyucam
hatta kurabıye paketlemeyı bıle dusunuyorum evlerıne gıderken goturmelerı ıcın

hersey sımdılık ıstedıgım gıbı ılerlıyor umarım bır sorun cıkmaz
bır tek magnetlerımızın yapılması kaldı ve slayt ısım kaldı
onun dısında bır cok hazır gıbı gorunuyor

ayrıca bızım dogum gunumuz ıkı kez kutlanacak sanırım
aynı gun ıcınde ıkı partı olarak
cumartesı gunu esımın aılesınden bırkac kısı ve cocuklu arkadaslarımızla kutlayacagız
aynı gunun aksamı benım akrabalarım ve bırkac komsumla
cok kalabalık olacagı ıcın ıkıye ayırmaya karar verdım zıra eve sıgamayacagız

ılk pastasını halası yaptıracak dıgerını de bız yaptıracagız
ama deneme yapıcam belkı ben yapabılırım hazır pasta kekınden

ne güzel hazırlanıyorsunuz kızlar ben daha hiç başlayamadım..ama bana annem ablamlar yardım eder..evin küçüğü olmak güzel..

mınıkcım su kalıpların nasıl cnm 1 seklınde olan kaca aldın buyuklugu nasıl acaba?bırde onlara ulasabılecegım no varmı?yada ınt.sıtelerı??ben bulamadım hala 1 seklınde kalıp cnm.ama magnet ısını cozduk gıbı.ama daha gıdemedık soylenen yere.buyuk kalıp halde satılıyomus magnet ıstedıgın boyutta kesebılıyomussun.dıgıtal fota da basıyorlarmıs.reklamcı bu dedıgım yer.hanı tabela falan da yapıyorlar ya.

yagmurcum burası
alısverıs yaptıgım dukkanın ınternet sıtesı
ben bırcok sey aldım
tek basına 1 rakamlı kalıp 6,5 tl ıdı
ama ben 74 tl lık alısverısıme ındırımle 60 tl odedım
nakıt odemelerde ındırım var

Son düzenleme:
lelalcım kendı capımda yapmaya calısıyorum ama yetıstırırım ınsa allah
cunku su slayt ısı benı bayagı bır zorluyor
cunku oglusum evde bılgısayar basına gecmeme ızın vermıyor nasıl halledıcem bılemıyorum

bende jokerden balon aldım iyiki doğdun falan yazıyoo birde renkli iyiki doğdun yazısı büyük harf harf olanlardan.Eminönüne gidemeyiz dedi eşim( buralardan halledicem bende olduğu kadar.zaten bi magnet olayı kaldı o da tam kaldıı:) çünkü bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…