- 20 Mayıs 2008
- 2.631
- 1
-
- Konu Sahibi gulbeseker
öylemi diyosun andişim seninde söz hakkın var gelininin üstünde fikirlerin önemli:))
mor elbisenin altına ne renk çorap ve ayakkabı giydirebilirim kızlar fikir verin elbise kadife ve kısa kollu karpuz kol gibi biraz
kırmızıyı giyerse siyah çorap kırmızı ayakkabı ve siyah bolero giydircektim,amamora karar veremedim
birini kendi doğum gününde diğerini de batuşun doğum gününde giyer piroş:)
evet andişim senin çektiğin foto sanırım birde batuşla var fotom onda daha güzel çıkmışım
aklıma ne geldı bak
o magnetler ıcınde begendıgın boyut hangısıne aıtse oradan al bır kac tane
sonra senın ogrencılerı aralıklarla gonder kocısını gonder alsınlar herbırı ıkıser tane aynı yerden :)))
kaç kişiyi davet edeceksin ki
her aıleye 1 er tane verdıgını dusunursen 20 tane falan yeter ıste :))
beyazmelekçim sende magneti kes küçük kare parçalar halinde ya da şeritler halinde fotoğrafın altına ve üstüne yapıştır bulamazsam ben öyle yapçam
gülicim elbise çok şirinmiş cnm
bende kırmızı elbise aldım ama arkadaşımın biride mor kadife bir elbise almış piraye ye kararsız kaldım hangisini giydirsem diye
ay şekercim kırmızı siyah fikri de hoşuma gitti bak , mor elbise altına beyaz yada uçuk pembe olur bence...gerçi piroşuma herşey yakışır ya neyse.. canım ben de batuya uyumlu bişey giydirim bari de fotolarda güzel çıksınlar :asigim:
evet cnm morun altına dediğin renkte çorap olabilir,batuşumla piroşum uyumlu giyinirse ne tatlı olurlar yaa ilerde onlara bir anı olur fotoğrafları bebeklikten arkadaştık derler:1hug:
dünürüm sen her halinle güzelsin bitanemmmmm
kızlar oğluma 1.doğum günü hediyesi olarak denizanasının yaptığı çerçeveden yapmaya karar verdim , ona hediye edicem tüm hayatı boyunca saklasın , ileride karısına çocuklarına göstersin annemin bana 1.yaş günü hediyesi diye , denizanası canım telif hakkı istemezsin benden dimi :))))
gülizcim elbise gerçekten çok hoş
bence yürümesini bekleme
ben valla her frsatta elbise giydiriyorum kızıma
elbise giydikleri zaman kız oldukları anlaşılıyor :))
piroşcum mor elbisenin altına dantelli beyaz çorap giydirirsin
altına da ben zarada çok güzel mor ayakkabılar gördüm onları alabilirsin mesela
ayy canlarım mucuk mucuk mucuk Şeniz valla bu fikirler benim aklıma niye gelmedi daha önce baya oldu zaten megnet hepsini benzer boyutlarda keserim kaç olursa yetmedi öğrencileri falan gönderiri biraz daha aldırırım ay akıl akıldan üstündür valla çok sağolun kızlar öle bişeyler yapayım ben
Bende 1 ve 2 yi begendım yagmurcum. bırde hangı programla yaptın bu resımlerı? Bende sanal davetıye yollamak ıstıyorum soyle suslu bır resımle. yazısıda soyle olacak
Tıpış tıpış yürüyorum
1 yaşıma giriyorum
Tüm sevdiklerimi
Doğum günüme bekliyorum.....
sagol lavıs teyzemız...yağmur canım ben 1,ve 4, beğedndim çok yakışıklı hepsindeee
Kızlar ben kostum almayı dusunuyorum. Eger satın almak ıstersenz fıyat 50-70 arası degısıyor. cok guzel seyler var...