2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

gülizcim elbise gerçekten çok hoş
bence yürümesini bekleme
ben valla her frsatta elbise giydiriyorum kızıma
elbise giydikleri zaman kız oldukları anlaşılıyor :))

piroşcum mor elbisenin altına dantelli beyaz çorap giydirirsin
altına da ben zarada çok güzel mor ayakkabılar gördüm onları alabilirsin mesela

ay şekercim kırmızı siyah fikri de hoşuma gitti bak , mor elbise altına beyaz yada uçuk pembe olur bence...gerçi piroşuma herşey yakışır ya neyse.. canım ben de batuya uyumlu bişey giydirim bari de fotolarda güzel çıksınlar :asigim:

evet andişim senin çektiğin foto sanırım birde batuşla var fotom onda daha güzel çıkmışım

dünürüm sen her halinle güzelsin bitanemmmmm

kızlar oğluma 1.doğum günü hediyesi olarak denizanasının yaptığı çerçeveden yapmaya karar verdim , ona hediye edicem tüm hayatı boyunca saklasın , ileride karısına çocuklarına göstersin annemin bana 1.yaş günü hediyesi diye , denizanası canım telif hakkı istemezsin benden dimi :))))

ayy canlarım mucuk mucuk mucuk Şeniz valla bu fikirler benim aklıma niye gelmedi daha önce baya oldu zaten megnet hepsini benzer boyutlarda keserim kaç olursa yetmedi öğrencileri falan gönderiri biraz daha aldırırım ay akıl akıldan üstündür valla çok sağolun kızlar öle bişeyler yapayım ben

Kızlar hanı su meshur slayt varya onu hazırlarken denmedım kendı sesını de kaydedıyorsun.ben oglum ayazdıgım mınıcık bır sıır var ılk basta ılk dogum fotosuyla onu seslendırecem kendım.ayyy sabah denerken gozlerım doldu emınım ızleyenlerde yaslar akıtacak.

KIZLAR SIZCE HANKISI GUZEL RESIMLERI DEGISTIRIP DE YAPABILIRIM.YAZI ISI BIRAZ ZOR OLDU AMA NASIL OLMUS SIZCE HANGISINI BASTIRAYIM...

sağol kuşum sende çok güzelsinnn

çok güzel bir hediye olur cnm iyi düşünmüşsün kendi elinle oğluna birşey yapman çok güzel olur...

sağol lelalcim, ya ben o dantelli beyaz çoraplardan bulamıyorum hani muz çorap ama tül desenli gibi sanki nerde var cnm sen biliyosundur
aa evet cnm zara da var elbisemize uygun ayakkabı sağol hatırlaattığın için

magnet toplamaya devam bende biraz daha toplayıp kesip yapıştırcam fotoğraflarakaydirigubbakcemile3

evet cnm morun altına dediğin renkte çorap olabilir,batuşumla piroşum uyumlu giyinirse ne tatlı olurlar yaa ilerde onlara bir anı olur fotoğrafları bebeklikten arkadaştık derler............
sana yazdığım şeyde senin yazdıklarının arasında çıkmış andişim yanlış yere yazmışım canım::))
yağmurcum hepsi çok güzel olmuş ama bende 4.yü daha çok beğendim tatlım

Kızlar herkese tesekkurler agırlıklı olarak 1 ve 4 demıssınız.aslında bende en cok 1 ı begendım aksama kocıs bakalım ne dıycek.ama ıkısınden de yaptırabılırım cesıt olsun ne olurkı???

ben de 2 ve 4 diyorum :))

piroşcum annem genelde pazardan alıyor çoraplarını
ve çeşit çeşit güzel çoraplar buluyor
ben de geçen gün marks & spencer dan aldım bir tane öle dantelli
o da çok güzel oldu ..
yalnız pazara göre çok yüksek fiyatları :)))

Bende 1 ve 2 yi begendım yagmurcum. bırde hangı programla yaptın bu resımlerı? Bende sanal davetıye yollamak ıstıyorum soyle suslu bır resımle. yazısıda soyle olacak

Tıpış tıpış yürüyorum
1 yaşıma giriyorum
Tüm sevdiklerimi
Doğum günüme bekliyorum.....

yağmura ne giydireceğim konusunda bende çok karasızım yeni sezon çıksın çeşitler çoğalsın dimi bizim daha 1,5 ayımız var:)

Kızlar ben kostum almayı dusunuyorum. Eger satın almak ıstersenz fıyat 50-70 arası degısıyor. cok guzel seyler var...

cnm googlede arattır fotoshıne dıye bır program ama ben yabancı bır sıtede buldum.o yazıyı da paıntte yazdım yanı ıkı fotoymuss gıbı oldu.senın mınnos sıırırnde super olmus cnm acaba calsammı dıye dusunuyorum kaydirigubbakcemile3:kedi:
ama benımkı yurumuyorkı daha :sinifsinif:

yağmur canım ben 1,ve 4, beğedndim çok yakışıklı hepsindeee
sagol lavıs teyzemız...

Kızlar ben kostum almayı dusunuyorum. Eger satın almak ıstersenz fıyat 50-70 arası degısıyor. cok guzel seyler var...

bende alacam ınsallah cnm paraya kıyacam valla bırde yılbasında tabı olursa gıyer ıkı gıyımlık ama ne yapım 1 yas hatırası dogumuma ozel bısıler yapamadım barı dogum gunune olsun dımı ama.hatta resmınıd e yuklım alacagım seyın.gelıyor az sonra...

lelalim sağol cnm pazarda var güzel çoraplar ama dantelli bulabileceğimi sanmıyroum yinede bakarım
marks&spencer var capa city de oraya bakarım
andişim bizdede var öle dantelli don bi gün giyier gösterir sana piroşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…