2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

lelalciğim senin tarifte margarin yerine tereyağ kullansak olur mu canım

istersen yarı yarıya yap tereyağ ve margarin olayını
tamamı tereyağ ağır olabilir gibi geldi nedense birden :)))

andişim a.s. opuyorumnanaktan

kızlar ahanda kurabiyelerimin son şekli streçleyip yarına saklamak kaldı
[/URL][/IMG]

ayy çok güzel olmuş hepsi o kurabiyelerin üzerindeki 1 şeklini kalıpla veriyorsunuz dimi o yüzden kalıp arıyoruz devamlı peki bu şeker hamurlarının rengini nasıl yapıyoruz kızlar

maşallah kızlar çabanıza hayranım..:))
maytabım kurabiyelerinde güzel olmuş ellerine sağlık..
hadi yüzdün yüzdün sonuna geldin yüzünün akıyla atlatman dileğiyle tatlım..
bizim babamızda pastaneyle konuşmuş cumartesi akşamına yapacaklar pastamızı ama resimsiz 80 tl ye olacak dedi eşim.. bu civarda hesaplı yapan pastaneler var ama olmuşken iyisi kaliteli olsun diye pendikte bilinen bir pastaneye yaptırıyor.. içide meyveli olacakmış eşim istemiş isimleri felan yazacakmış..bakalım gelince göreceğim bende şimdi ne desem boş ..

ay kızlar dayanamadım pastamızıda ekliicem gerçi kimse görmez herhalde bu saatte ama dev gibi bi pasta oldu
[/URL][/IMG]

mmmf eline sağlık canım kurabiyeler çok güzel olmuş,
bu arada yanıldın pastayı gördümmmm senmi yaptın nasıl yaptın? erken değlmi ne zaman kutlayacaksınız? ne çok sordum dimi? istediğin sorudan başlayabilirsin:))

bende delgeçli magnetlerimi yaptım, siteye koydum, üşenmezsem burayada koyarım

ben hiç takip edemiyorum burayı.

tam doğum gününde babmızın sınavları var.Başka şehirde gircek.

napıcaz bilmiyorum

maytabım pastanız güzel olmuş...
heralde pastayı sen yaptın ve yarın yani cuma günü kutlayacaksınız sanırım..
cevriye ve akrabaların düğün yemeğine gidecek ctesi diyordun...
aman nasıl olursa olsun herşey güzel olacak emeklerine değecek inan..

ha bu arada benide tetikledin ve evdeki malzemelerle bende kendi dolabımız için magnet yaptım fenada olmadı kendime göre ama yarın koyabilirsem resimlerini koyarım..

maytabım süper olmuş , ellerine sağlık..

ilk doğumgünü bebeğimizin doğumgünü kutlu olsun , mutlu , sağlıklı bir hayatı olsun..canım öp benim iin kuzunu Şeniz

ooooooooo kızlar ozledım burayı malum gorumcem var gıremıyorum buralara.
ama hepsını okudum.dunden berı neler olmus neler.
maytabım ellerın esaglık kurabıye de pasta da super gozukuyor cnm
bu arada photoshıne ındırdım senden kppya cektım hehehe ama cnm altına tarıhı nasıl atacam o yok orda ya acaba versıyonumu farklı kı
bu gun bende gorumcem buradayken kalıb ısını halletmek ıcın carsıya ınıcem umarım bulabılırım seker hamırı da bakcem.artıkın bulmazsam o hatunu arıyacam hanı gecmıs sayfalarda lınk vermıstım ya.
bende magnet ısını halledemedım ama guzel cerceve bulursam o da ıs gorur sanırım.
bugun gırebılırsem gırerım kızlar.hepınızı cok opuyorum herkese kolay gelsın.

sağolun kızlar resimde çok net çıkmamış ama güzel oldu gerçekten kenarları bombeli tombul bir 1 oldu emeklerimize değdi valla hep kendim yapmak istemiştim ama cesaret edememiştim ama yaptık ama yordu yaa 100 değil 200ü bile hakediyolR bu arada
izmirli arkadaşlar görümcem izmirde koca bi futbol sahalı pastayı 50liraya yaptırmış çokta güzeldi diyo valla ben onun yalancısıyım:)

yağmurcum takvim kısmı var o programın calendermi ne ondan hazırladım ekim çıktı direk herhalde ekim ayında olduğumuzdan kelli:)
onu hazırlayım kaydedip asıl resmin üzerinde resim düzenleme kısmı varya onu açtım ordan da elips kısmını seçip oraya ben koydum işareti
umarım anlatabildim

andinacım yağmurcum sağolun hep beraber inşallah daha nice yaşlarını görürüz

kızlar ahanda kurabiyelerimin son şekli streçleyip yarına saklamak kaldı
[/URL][/IMG]

ay kızlar dayanamadım pastamızıda ekliicem gerçi kimse görmez herhalde bu saatte ama dev gibi bi pasta oldu
[/URL][/IMG]

ooooooo
maasallah canım yaaa
senın gıbı bır hanımı oldugu halde mırın kırın eden kocanı kınım kınım kınıyorum
cok sanslı kucuk delıkanlıların
cok guzel olmus tebrık ederım

ay canım kalimerocum bunu eşime gösterebilürmüyüm:))))
şaka şaka
çok sağol canım miniğim

ay canım kalimerocum bunu eşime gösterebilürmüyüm:))))
şaka şaka
çok sağol canım miniğim

gozune bıle sokabılırsın
zıra nedense ellerındekının kıymetını bılemeyebılıyorlar bazen
tebrıkler canım cok sevındım kendım yapabılmıs kadar mutlu oldum
(ben cok becerıksızım ya cok sevınıyorum el emeklerını gorunce)

mmfcim ellerine sağlık valla çok güzel güzüküyor pastaa
süper yapmışsın gerçekten :lepi:

mmmfcım walla masallah sana ne becerıklı bır hatunsun boylee... ımrenerek ızlıyorum senı kac gundur Allah utandırmasın ınsallah cok guzel gecer dogum gununuz.. Bende sımdıden kutluyorum ılk yas gununuzu..Allah uzun saglıklı omurler versın ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…