2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

mmf ellerine sağlık çok emek vermişsin belli..

çok kocaman olmuş ya kaç kişi olacksınız ki..

benim nişan pastamdan bile büyük görünüyo yani:)

çok tombiş:)

mmmf ellerine sağlık pastan süper olmuş.El emeği gibi varmı yaa bende mi yapsam ne yapsam anlatsana kıss nasıl yaptın bakemm.

kızlar buda benim magnetim...:))
bunlar malzemelerimiz

veeee sonuç...

resim evdeki resimdi.. ilk resim arkalı önlü yapıştırıcı bant, küçük mandalcıklar(annemden yürütmüştüm annem günlerinde bardaklar karışmasın diye kenarına koyuyordu yani bardak mandalı:)),nazar stickerler...
sucu magnetinin üzerine göre resmimizi kesip patexle yapıştırdım.. mandalı arkalı önlü yapıştırıcı ile alt köşeye yapıştırdım üzerinede el şeklindeki nazar stickerleri ve en köşeyede oğluşlarıma nazar değmesin diye nazar boncuğunu yapıştırdım bitti...
çok kolaymış ben tek tek resimleriylede yapacağım.. bu bir denemeydi eşimin çok hoşuna gitti fikir verene, uygulayıp gösterene teşekkürler..
bu arada denizannem seninkileride gördüm sitende onlarda çok güzel olmuş söylemeden geçemedim:))

maytap çok güzel olmuş pastanız..
afiyetle yersiniz inşallah..Kendinmi yaptın pastayı??delikafadulden

nazlımelek magnetler çok hoş olmuş canım..
malzemeleri alıp en kısa zamanda bende yapacağım..he he he!!!!!!!

maytap bu 1 şeklindeki pastanın kekini hazırmı aldın..Yoksa pişirip bir şeklindemi kestin..
ay anlatsana yaaaaaa....

maytabim süper olmus canim,cevris bunu görünce ne yapcak bakalim:)

nazlicim senin resimlerde harika olmus canim.

maytabım mehmet akif beyin doğum gününü ve seni becerikli ellerinle yaptığın pastalardan dolayı kutluyorum..
ellerine sağlık.
oğlunada allah sağlıklı uzun ömürler versin.
nazlımelek sizin magnetli fotolarda süper olmuş.
ay çok özendim yaaa..
ben bişey yapmamayı düşünüyodum ama..
ay bende bişeyler hazırlasammı kendi ellerimle???
ah ah evde olsam neler yapıcamda..

kızlar bi tane magnetçi buldum.Tabakasını 50 tl ye yapıyorlar.1 tabakadan 30tane 5*7 magnet çıkıyomuş.şimdi bir tabaka da yetmez sayılı bu almayın diyemem 2 tabakada 100 tl bana çok geldi yaaa( kendim yapacam da boş magnet bulamadım.Eşime diyorum iş yerinden magnetleri topla getir ayol diyee.sucuk hamburger damacan şeklinde varmış.Buğrişimin resimleriyle süper olurlar diyo::roflol:

derıncım cevrendekı matbaalarla gorus canım
okudun mu bılmem ama ben dun 52 tane bos magnetı 5 tl aldım

derıncım cevrendekı matbaalarla gorus canım
okudun mu bılmem ama ben dun 52 tane bos magnetı 5 tl aldım

ay minik alıp banada gönderiver bari dün senin yazını okuduktan sonra gittim bir matbaaya sordum boş magnet yokmuş ama kendileri basıp yapabilirlermiş tama dedim o zama yaptırayım en az 1000tane dedi çüş dedim içimden zeyna demişti bir ara şehremi dağıtıcam diye aynen yani nazilliyemi vereceğim bunları ben kaydirigubbakcemile3

Mnikim okudum biliyorum ama valla o senin şansın oldu biraz.Bizim buralarda matbaa yok ki.olsada her matbaa da sanmıyorum magnet olsun

beyazmelekcım gıdıp konusayım canım
dun ellerındekı tabakanın kalanını vermıslerdı bana ama aynı sokakta bırcok matbaa var
senın ıcın gıderım canım eger varsa kargoyla gonderırım

beyazmelekcım gıdıp konusayım canım
dun ellerındekı tabakanın kalanını vermıslerdı bana ama aynı sokakta bırcok matbaa var
senın ıcın gıderım canım eger varsa kargoyla gonderırım

ayy canım benim ben onu esprisine söledim boşver zahmet etme güzelim yaa

ilahi derin..
sen çok yaşa emi..sırnaşık şey
tam bizim tombalaklara uygun bi imaj..:roflol::roflol::roflol:

kızlar bu deiğiniz magnetler hani şu restaurantların pastanelerin filan oluyo onlardan dimi???
bende gidiyim bakıyım biyerlere bi davetiyeci var burda davetiyecide olurmuki
ya da yarın pastaneleri pastaneleri teftişe çıkıyım hepsinden alıyım 3-5 yapıştırırım üstüne:))) bulamazsanm gerçekten öyle yapçam napıyımkaydirigubbakcemile2

anaamm memoşun doğum günü pastasına bakın siz ne kadar güzel olmuş cnm yaa ellerine sağlık süper görünüyor
nazlıcım magnetiniz çok güzel olmuş.....

nazlıcım magnetleriniz süper olmuş canım eline emeğine sağlık, aynı zamanda notluk olmasıda ayrı bir hoşluk tabii:) bende notluk olsun diye mandal ekleyecektim ama sade mandallarımı bulamadığım için kaldı

nazlı melek annem magnetler super olmus ellerıne saglık obur topıkte de kutladım hatta pasta bılem aldım sıze.dogum gununuz kutlu olsun tekrar cnm.su magnetlerın ustıne resım yapıstırarak mı yaptın cnm?

kızlar bu arada dun carsıya ındım adananın tek pasta malzemelerı satan tukanını buldum.beyaz seker hamırı aldım adam bır de toz gıda boyası verdı bana ınsallah zehırlenmeyız :kedi: ama ben dogum gununden once bır deneyecegım ınsallah guzel olur ya.adam toz boyadan cokkk az koyun dedı.lelalım sen deyıver bana nasıl yapam.bırde kalıp bulamadım daha.dogum gunu susu de aldım ıyıkı dogdun yazıyo rengarenk duvara asıcam onuda.bır de kızlar tul kese aldım ya manet ya da kurabıye koyacam ıcıne.ama su magnet ısını nasıl yapacam bılemıyorum mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…