- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
-
- Konu Sahibi gulbeseker
ay kızlar dayanamadım pastamızıda ekliicem gerçi kimse görmez herhalde bu saatte ama dev gibi bi pasta oldu[/URL][/IMG]
derıncım cevrendekı matbaalarla gorus canım
okudun mu bılmem ama ben dun 52 tane bos magnetı 5 tl aldım
beyazmelekcım gıdıp konusayım canım
dun ellerındekı tabakanın kalanını vermıslerdı bana ama aynı sokakta bırcok matbaa var
senın ıcın gıderım canım eger varsa kargoyla gonderırım
kızlar bi tane magnetçi buldum.Tabakasını 50 tl ye yapıyorlar.1 tabakadan 30tane 5*7 magnet çıkıyomuş.şimdi bir tabaka da yetmez sayılı bu almayın diyemem 2 tabakada 100 tl bana çok geldi yaaa( kendim yapacam da boş magnet bulamadım.Eşime diyorum iş yerinden magnetleri topla getir ayol diyee.sucuk hamburger damacan şeklinde varmış.Buğrişimin resimleriyle süper olurlar diyo::roflol:
kızlar buda benim magnetim...:))
bunlar malzemelerimiz
veeee sonuç...
resim evdeki resimdi.. ilk resim arkalı önlü yapıştırıcı bant, küçük mandalcıklar(annemden yürütmüştüm annem günlerinde bardaklar karışmasın diye kenarına koyuyordu yani bardak mandalı:)),nazar stickerler...
sucu magnetinin üzerine göre resmimizi kesip patexle yapıştırdım.. mandalı arkalı önlü yapıştırıcı ile alt köşeye yapıştırdım üzerinede el şeklindeki nazar stickerleri ve en köşeyede oğluşlarıma nazar değmesin diye nazar boncuğunu yapıştırdım bitti...
çok kolaymış ben tek tek resimleriylede yapacağım.. bu bir denemeydi eşimin çok hoşuna gitti fikir verene, uygulayıp gösterene teşekkürler..
bu arada denizannem seninkileride gördüm sitende onlarda çok güzel olmuş söylemeden geçemedim:))