2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
birazdan doktora gideceğiz egenin egzeması çok vahim durumda artık kaşınmaktan kolları yara içinde kaldı
ve hepatit a aşısı vardı hala yaptırmadık
ayrıca benim tsh a bakılacak yani kan alacaklar :84: umarım normal çıkar değerlerim

bu arada cuma hatay a gidiyoruz eşimin akrabaları var ziyarete yorucu bir haftasonu bekliyor yani bizi

Ayşegül ah canım siz de çok geçmiş olsun.Maalesef kışın hastalıklar kolay gitmiyor hele de kalabalık ailede birinden diyerine geçer öyle dolaşıyor.Biz de sanberk ile hastaydık ama hafifi geçirdik çok şükür sanberk daha çabuk iyileşti ama benim hala burnum akıyor ya:)))))))))

burcum alerji için ben anlamış değilim Sanberkin türkiyede oluyor buraya gelince geçiyor artık nedeni bilemiyorum.Artık havadan mı diye şüphelenmeye başladım.En son sütten şüphelendim ama sen sütü direk çiflikten alıyordun?Bence başak dr lara başvurun.Yada artık 3 yaş dolmasını bekleyip cilt testleri yapılcaktır.

fikriyecim doktor da öyle dedi buranın havası çok kuru olduğu içinmiş özellikle mevsim değişikliklerinde çok etkiliyor
bu arada egenin dişleri tam değildi ikinci azıları çıkıyormuş sanırım bunun huysuyzluğu da var çok zayıfladı yine dün 12.500 geldi kilosu :26:

teşekkürler kızlar şimdide ben çok fenayım yanımda tuvalet kağıdı ile dolaşıyorum peçeteler zapt etmiyo düşünün halimi
burcu canım inşallah az daha büyüsün geçircek dermatitmi tatlım tam olarak bi de evde soğuk buhar kullanıyomusun ayy bi de yolculuk varmış Allah kolaylık versin canım
fikriyecim valla bi eve giriyo bi daha çıkmıyo nası bişeyse eşimde bende dökülüyoruz ali nin öksürüğüde geçmedi hala dışarı bile çıkmıyoruz daha kötü olcaz diye evde kapandık kaldık
nese fıstıklar ben gider yoksa klavye batcak

dün gece çok feci hastaydım üşütmüşüm ama ne hastalık ateş titreme üşüme boğzazım şiş vs.... hala devam ediyor ege de öksürüyor
her şeyin başı sağlık yolculukta iptal oldu

ayşegül canım buhar ilk zamanlar kullandık ama çok işe yaramıyor açıkçası egenin atopik egzema deniliyor ve büyüyünce geçecekmiş sözde ama ne zaman

kızlar yazdıklarınızı hemen görüyormusunuz ben sayfayı yenilemeden görümüyorum

merhabalar kızlar nasılsınız bende epeydir gelemiyordum bu akşam birkaç kişi var ne güzel

burcucum ben hemen görüyorum canım
bu arada oğluşuna çok geçmiş olsun canım

fikriyecim siz nasılsınız
bayramınız güzel geçmiş çok sevindim benim de bayramım tam bir bayram oldu bizim için onur la eşimi görmeye gittik 3 gün kaldım yanında hasret giderdik 3 gün de olsa çok iyi geldi bize

Ayşegül Burcu tekrar geçmiş olsun canlanlarım.biz de hep sümüklü geziyoruz hapşurmlar öksürmelerl biz de de eksi olmaz.Sanırm bu kış böyle olacak.ama ayşegül evde kapanmayınız canım bence evi bol bol havalndırın isz de yarım saatliğine dişırıya çıkın biraz temzi hava alın.Belki daha çabuk iyieşirsiniz.
Burcum dediğim gibi herşey denedim hatta bir ara bebeğe yeni ek gıda verioyrmuş giib yaptım besinleri tek tek verdim ama yok hep aynı.Bazen çok çıkar bazen kayboluyor nerdeyse ama köye geldikmi kesin kaboluyor.Ama böyle bişey var köye gelince il günlerde çok kötü çıkar ve iyileşmeye başladımı uzun süre sonra hiç çıkmaz.Sanırm aynene dr nuzun dediği gibi havadandır.Bide geçen seneye göre artık bu kadar çok leke olmuyor ve daha az kaşınıyor umarım yavrucularımız iyileşir artık.

merhba Fatmacım uzun süre seni göreiyorduk.Ne güzel siz de çok güzel bir bayram geçirmişsiniz.Az da olsa yine insana iyi geliyor.Senin eşin ne zaman askarliğinden dönüyor daha çok varmı?Umarım çok takında kavuşurusunuz.

Biz de iyiyiz sayılır biraz sümüklü böcek gibi gezsek de idar eder.Ama akşamlarımız çok zor her akşam sanberk sanberk evi için ağlıyor.Çok özemiş bbasını.Gündüz iyi dolaş oyna anlamıyor belkide gündüz babasız olam alıştığı için ama akşamları babasız çok zor ikimiz için.Az kaldı 13 ayralıkta birlikte oluruz İnşalalh.

sağol canım umarım sağ salim kavuşuruz
daha 8 ay var canım bitmesine yani daha çok var

biz de onurla istanbuldayız onurun kontrolu var haftaya doktorda
yılbaşında bir kez daha eşimi görüp uşak a döneceğiz Allah nasip ederse

hımm babasını arıyor demek sanberk paşa
biz de her akşam uyumamak için ağlıyoruz valla uykuyu bi sevdiremedim çocuğa
bu arada tuvaletini söylüyor mu canım sanberk

Fatmacım kusura bakma akşam net gitti bidaha giremdim cevap veremdim sana.
Demekki daha varmış canım ama olsun Sağlık olsun artık nasıl olsa bir gün kavuşursunuz İnşallah.
Canım keşek İstanbulda olsaydık ya görüşürdük belki.
Canım ne dr kontrolünüz var merak ettim.Umrım ciddi bişey yok.Eğer gerekirse eşimin no vereyim veya kayınvalidemin eğer bir sorununzu varsa yardımcı olurlar.
Canım tuvalet için ne deyim hala bezle geziyoruz.Bayramdan önce arkadaşlarından özenip Sanberk de wc çiş yapmaya başladı ama kaka konusu gelince hala bezde devam.kakası yapmadan önce söylüyor set öteye git ben burda kaka yapacam diyor ama lazımlıkta veye wc yapmak istemiyorum eğer ısrar edersem kızıyor bana.
Şimdi burda bulgaristanda çişi de bezde yapıyor sanırm oratm değişikliğ yaşayınca böyle geri adımları atıyor.
Siz de durum nasıl eğer haal çişini sölemiyors hiç sıkılma bence.Zaman var babanız da yanında yok çocuk ayrı bir stres yaşıyor.Bence artık bahara bırakmak daha iyi olur o zmana daha büyümüş olurlar ve birkaç günde hem çiş hem kaka öğrenirler.

fatma hoşgeldin canım 8 ay baya var bizde 7 aydır ayrıyız ama şükür az kaldı artık...burcucum benimde yazılarım hemen çıkmıyor nedense...bizimde onur fena bu aralar azıları çıkıyor şükürkü eymenle burak tamamladı onurunda bitse.....peki kızlar bu dişlerin devamı ne zaman çıkıcak

kızlar burya yazdıktan sonra ali de bi hırıltı başladı hemen acile koştuk ciğerleri balgamla dolmuş dedi o kadar dikkat ettik ilçallarına falan ama neyse hava verdiler geldik hala öksürüğü devam ediyo balgamını çıkaramadı bi türlü dr geçmesse morarma nefes darlığı olursa gel dedi inş bişey olmaz atlatırız dua istiyorum sizden .. bende çok çok hastalandım burcucum aynen dediğin gibi canım ateş burun akıntısı çok fena salgın varmış eczacı da öle söylemiş eşime özellikle okullarda diye çocukların ikiside okuldan getiriyolar ne yapcamı şaşırdım :18:
fatmacım hoşgeldin canım tanışmışmıydık kusuruma bakma kafam çok dağınık tanışmadık ise ben ayşegül tatlım
aynurcum devamı derken 20 olduysa tamamlıcak işte bundan sonra 6 yaştan sonra r dökceklerr bunalrı asılları çıkcak o da 12 ya da 13 yaşına kadar devam ediyo canım
fikriye canım sanberkin geceeleri huzursuzluğu çok doğal yerini arıyodur benim oğlum başka bi odada bile uyumayı kabul etmiyo haa bu arada tatlım evi bi güzel havalandırdım gerçi mutfak camım genelde açık ama seni dinledim heryerii açtımm miss gibi temiz hava doldu eve
burcucum şimdi. nasılsın geçtimi gribin inş koaly atlatırsın inş kısa zamanda kar yağarda havadaki şu mikroplar ölürr dediğin gibi en büyük nimet SAĞLIKK

Son düzenleme:
selam kızlar ya ben hala çok kötüyüm iyileşemedim ama görüyorum ki sizlerde aynısınız artık öksürmekten boğazım ve sırtım çok ağrıyor
ayşegül canım dualarım sizinle inş kısa zamanda ali de sizde iyileşirsiniz

canım sizde çocuklar getiriyorlar bizde de eşim getiriyor

bizde de ege yatağını çok arıyor başka yerde asla uyumuyor başka bir oda da bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…