- 2 Nisan 2008
- 269
- 1
canım ya işin zor elbette ama bir kızın var ayrılmak bana göre en kolay değil en zor yol.. bu yüzden bu yolu hiç düşünme bence eşin ve ailesi gerçekten çok anlayışsızmış ama bi şey merak ettim kaç yıllık evlisiniz? bence sen eşine sevgini ne kadar çok gösterirsen o da sana karşı annesini belki biraz arka planda bırakabilir bir süre dene bence ne kadar zorlansan da eşine olup biteni anlatmamaya çalış sinirlerini yenmeye çalış biliyorum çok zor ama eşini kazanmaya çalış bak ne güzel seni sevdiğini söylüyormuş... bu olup biten seni sevmediğinden değil yani annesine yenik düştüğünden böyle düşün o yüzden sen annesinden daha baskın ol ki iyi niyetinle ve sevginle eşin senin niyetini anlasın ve gözleriyle görsün birde bi şey sorcam görümcen falan yok mu durumu gören bilen senin yanında olan hepsi mi annesini tutuyor biraz eşine akıl verse durumu izah etse
canım daha 3 yıllık evliyiz. bu başından beri böyle sürdü. çocuk doğduktan sonra adam evine iyice bağlanacağına annem çocuğa bakıyo die annesine iyice bağlandı. çığrından çıkmış gibi. görümcem var 2 tanede onlarında eşimden farkı yok. nasıl bi kadınsa herkesi bağlamış kendine. büyük görümce zaten kaynana gibi. ne zaman bozuşacam onlada bilmiyorum. walla canım dediğin gibide denedim yakınlaştım iyi oldum değişen hiçbişey yok. Bende saldım çayıra anası kayıra :)