- 2 Nisan 2008
- 269
- 1
canım ya işin zor elbette ama bir kızın var ayrılmak bana göre en kolay değil en zor yol.. bu yüzden bu yolu hiç düşünme bence eşin ve ailesi gerçekten çok anlayışsızmış ama bi şey merak ettim kaç yıllık evlisiniz? bence sen eşine sevgini ne kadar çok gösterirsen o da sana karşı annesini belki biraz arka planda bırakabilir bir süre dene bence ne kadar zorlansan da eşine olup biteni anlatmamaya çalış sinirlerini yenmeye çalış biliyorum çok zor ama eşini kazanmaya çalış bak ne güzel seni sevdiğini söylüyormuş... bu olup biten seni sevmediğinden değil yani annesine yenik düştüğünden böyle düşün o yüzden sen annesinden daha baskın ol ki iyi niyetinle ve sevginle eşin senin niyetini anlasın ve gözleriyle görsün birde bi şey sorcam görümcen falan yok mu durumu gören bilen senin yanında olan hepsi mi annesini tutuyor biraz eşine akıl verse durumu izah etse
Canım anlayamıyorum işte. hastayım off puff çekiyo. akşam üzerimi değişip direk aşağı iniyorum yemek hazırlıyorum yiyip tvnin karşısına çekiliyo. sonra ortalığı toplayıp eve çıkıyorum. herzaman olmasada haftasonu beni yakaladığı anda evini süpürtüp ütüsünü yaptırıyo.inanmazsınız akşam eve gittiğimde daha kahvaltı sofrasını toplanmamış olarak buluyorum. Hayır diyemiyorum. aptal olduğumu düşünüyorum. Misafiri geldiğinde eşimin zoruyla yardıma gidiyorum. ne çalıştığımı görüyolar ne yaptıklarımla yaranabiliyorum. bıktım hayatımdan bezdim yani. Evde yemek yaptığımda eşim onları çağırıyo yani sürekli beraber olmak istiyo. Nedenide var babası herşeyini eşimin üstüne yaptı varını yoğunu ona harcadı. Minnet duyuyo aklı sıra. ben evimizin taksidini yatırıyorum. yani eve erzak alacak kadar para kalmıyo. elime kalanla kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Esnaf kendisi işleride iyi değil masraf olmasın die aşağıda yiyoruz. ne olursa olsun olan bana oluyor. Kreşe gönderemiyorum. yaşadığım şehirde 3 yaşın aşağısını kabul eden bi kreş yok malesef. Gelecek yıl deniycem hala aynı devam ederse çıkıp gidicem o evden ne yaparlarsa yapsınlar inanın çok sıkıldım.Burcum canım şimdidien hayırlı bayramlar umarım annelerde güzel vakit geçirirsiniz,bayramdan sonra gel bize iyiki gittim yaz :)
Aynur canım psihologa gitmen yeterli canım.açıkçası hepimiz gidiyorsak çok iyi olur aslında.
Çikolaraprenses canım senin mesajını okuyunca benim düşüncelerime benzeen Burcu yazmış ondan tekrar yazmayim bn de .Aam görüyorum sen mesajına cevap vermişsin.Ben de eşinle yakınlaşınca belki durum daha iyi olurdu ama öyle olmamış maalesef.Annesine düşkün bir erken çok güzel aslında ama annesi cadı kaynana olunca durum terse döner.Erkek annesine düşkün olunca eşine karşı daha anlayışlı ve hasas olur ama annesi iyi ve anlayışlı olmalıdır.Benim eşim öyle çünkü ama bu bizim mutluluğuma engel olmuyor şimdilik.Ama şu varki ben eşime eşinden şikayetçi olmuyorum,aramızda bişey olsada ben anlatmıyprum ona.Kaynanam tak tük eşime benden şikaetçi oldu ben de kaynanmla göz göze gelip ona uyardım.Aramızdaki sorular aramızda kalmasını istedim.ama senin kaynann bunu yaparmı orasını bilmiyorum.Bide görümceler olunca durum daha da zorlaşıyor.Ama bnlar hayatımızda normal parçasıdır.Biz de birine görümcesi oluyoruz.Onlara fazla kullak asmasan daha iyi olur bence.
Bide o evde köle gibiyim diyorsun.Onu anlamdım ayrı evde değilmiydiniz,sen neden orda hizmet ediyorsun,hergün mu oluyor bu.Anlamdım açıkçası.
Benim komşularım var kadınlar çocukları alıp kaynansına götürü akşam işten gelince çocuğunu alıp evine gidiyorlar hatta bazen görüyorum yemek ile eve geliyorlar.Sen işten gelince çocuğunu alup evine doğru git neden orda kalıyorsun.Eğer eşin orda kalmak istiyorsa sen çocuğunu alıp evine git işlerim var değip fazla takma onları.Daha uzakta bir eve gitme imkanınız yoksa görüşmeleriniz azaltın en azından sen.Kreş için seneye beklmen gerkmiyor şimdi göndermeyi imkanın varsa gönder bence.
Canım anlayamıyorum işte. hastayım off puff çekiyo. akşam üzerimi değişip direk aşağı iniyorum yemek hazırlıyorum yiyip tvnin karşısına çekiliyo. sonra ortalığı toplayıp eve çıkıyorum. herzaman olmasada haftasonu beni yakaladığı anda evini süpürtüp ütüsünü yaptırıyo.inanmazsınız akşam eve gittiğimde daha kahvaltı sofrasını toplanmamış olarak buluyorum. Hayır diyemiyorum. aptal olduğumu düşünüyorum. Misafiri geldiğinde eşimin zoruyla yardıma gidiyorum. ne çalıştığımı görüyolar ne yaptıklarımla yaranabiliyorum. bıktım hayatımdan bezdim yani. Evde yemek yaptığımda eşim onları çağırıyo yani sürekli beraber olmak istiyo. Nedenide var babası herşeyini eşimin üstüne yaptı varını yoğunu ona harcadı. Minnet duyuyo aklı sıra. ben evimizin taksidini yatırıyorum. yani eve erzak alacak kadar para kalmıyo. elime kalanla kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Esnaf kendisi işleride iyi değil masraf olmasın die aşağıda yiyoruz. ne olursa olsun olan bana oluyor. Kreşe gönderemiyorum. yaşadığım şehirde 3 yaşın aşağısını kabul eden bi kreş yok malesef. Gelecek yıl deniycem hala aynı devam ederse çıkıp gidicem o evden ne yaparlarsa yapsınlar inanın çok sıkıldım.