Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatmacım kusura bakma akşam net gitti bidaha giremdim cevap veremdim sana.
Demekki daha varmış canım ama olsun Sağlık olsun artık nasıl olsa bir gün kavuşursunuz İnşallah.
Canım keşek İstanbulda olsaydık ya görüşürdük belki.
Canım ne dr kontrolünüz var merak ettim.Umrım ciddi bişey yok.Eğer gerekirse eşimin no vereyim veya kayınvalidemin eğer bir sorununzu varsa yardımcı olurlar.
Canım tuvalet için ne deyim hala bezle geziyoruz.Bayramdan önce arkadaşlarından özenip Sanberk de wc çiş yapmaya başladı ama kaka konusu gelince hala bezde devam.kakası yapmadan önce söylüyor set öteye git ben burda kaka yapacam diyor ama lazımlıkta veye wc yapmak istemiyorum eğer ısrar edersem kızıyor bana.
Şimdi burda bulgaristanda çişi de bezde yapıyor sanırm oratm değişikliğ yaşayınca böyle geri adımları atıyor.
Siz de durum nasıl eğer haal çişini sölemiyors hiç sıkılma bence.Zaman var babanız da yanında yok çocuk ayrı bir stres yaşıyor.Bence artık bahara bırakmak daha iyi olur o zmana daha büyümüş olurlar ve birkaç günde hem çiş hem kaka öğrenirler.
hoşbuldum aynurcumfatma hoşgeldin canım 8 ay baya var bizde 7 aydır ayrıyız ama şükür az kaldı artık...burcucum benimde yazılarım hemen çıkmıyor nedense...bizimde onur fena bu aralar azıları çıkıyor şükürkü eymenle burak tamamladı onurunda bitse.....peki kızlar bu dişlerin devamı ne zaman çıkıcak
kızlar burya yazdıktan sonra ali de bi hırıltı başladı hemen acile koştuk ciğerleri balgamla dolmuş dedi o kadar dikkat ettik ilçallarına falan ama neyse hava verdiler geldik hala öksürüğü devam ediyo balgamını çıkaramadı bi türlü dr geçmesse morarma nefes darlığı olursa gel dedi inş bişey olmaz atlatırız dua istiyorum sizden .. bende çok çok hastalandım burcucum aynen dediğin gibi canım ateş burun akıntısı çok fena salgın varmış eczacı da öle söylemiş eşime özellikle okullarda diye çocukların ikiside okuldan getiriyolar ne yapcamı şaşırdım :18:
fatmacım hoşgeldin canım tanışmışmıydık kusuruma bakma kafam çok dağınık tanışmadık ise ben ayşegül tatlım
aynurcum devamı derken 20 olduysa tamamlıcak işte bundan sonra 6 yaştan sonra r dökceklerr bunalrı asılları çıkcak o da 12 ya da 13 yaşına kadar devam ediyo canım
fikriye canım sanberkin geceeleri huzursuzluğu çok doğal yerini arıyodur benim oğlum başka bi odada bile uyumayı kabul etmiyo haa bu arada tatlım evi bi güzel havalandırdım gerçi mutfak camım genelde açık ama seni dinledim heryerii açtımm miss gibi temiz hava doldu eve
burcucum şimdi. nasılsın geçtimi gribin inş koaly atlatırsın inş kısa zamanda kar yağarda havadaki şu mikroplar ölürr dediğin gibi en büyük nimet SAĞLIKK
saolasın canım ama sanırsam bu değide belkide düz taban olduğu için yana hafif yatıklığı var yürürken düz taban olduğunu da düşünüyorum ama en iyisi bi ortopedi dr na gitmek galiba küçükkken daha kolay düzelir inşallah rabbim yavruna şifa versin canım küçük olmaları bi avantaj tabi daha kolay düzeliyo ... benim yiğenim 4 aylıken kalça çıkığı farkedilmişti .. çok üzülmüştük geç kalındı diye ama şükürler olsun hiç bişeyi kalmadı şu an 8 yaşında darısı senin kuzununda başına .. 2 yıl tedavi görmüştü yiğenim kemikler henüz tam sertleşmediği için çok daha kolay olur inş çok öp kuzuyu
Fatmacım İstanbulda yakın biri olmasına çok sevindim.zis daha önceden de geliyormuşsunuz demekki keşek bana haber verseydin ya bir kez görüşseydik keşke ama seni de anlıyorum siz gezmeye değil hastaneye gelmişsiniz.Umarım sonraki kontrolünüzde bizde İstanbulda olursak bu sefer görüşelim.
Canım onur nasıl şimdi.
Ayşegül canım senin anlatığın gibi sanberkte de var bir yaşandaylen dr götürmüştük ciddi bir şey omadığını söyledi hatta 3 yaşa kadar kendinden düzelecek dedi.bu anne karnındaki pozisiyondan kaynaklanıyormuş.Gerçekten de düzelmeye başladı ve gittikçe hiç belli olmuyor eğer iyice bakarsan biraz belli oluyor bir tane ayağında.Aslında tekrar götürcez ama önünde daha dişçi,göz,kalb muhayaneleri de var.Ama erkenden dr götürmek fayadası var bence için rahat etsin diye dr götür.
Fatmacım evet canım İstanbulda gezmek kolay olumaz:)Ama kardeşin bize yakın yaşıyorsa ortak bir yerde buluşup görüşürüz canım.Ben çapada oturuyorum.Sizin gittiğiniz hastanenin adı ne,belki biizm bölgededir.
Burcum Sanberk daha bebekliğinden geceleri kesintiisz uyurdu veya kalksa da süt ve su içip tekrar uyurdu.Ama biizm de 1 yaş cıvarında uyukusuz gecelerimiz olmuştu ama sonra tekrar kesintisiz uyuymaya başladı.Şimdi ise yatağa yatma sorunu yaşıyoruz yatsa hemen uyur ama zor yatıyor.Öğlende saat 14 den sonra yatar ancak zor kandırıyorum.
Son zamanlarda yeni yöntemleri kullandım ve işe yarıyor ama bakalım onlar da ne zamana kadar.
Önceden saati gösterip saat 14.00 oldu drim geç oldu hadi uyuku zamanı gelmiş.
Şimdi bunun ek olarak 14.00 5 kala derim 5 dk sonra 14.00 olacak hazırlıklı ol.Öyle geri sayaıyorum 5 dk kaldı,4 dk kaldı....1 dk kaldı hadi yatağa.Yine itraz ediyor ama onu tutup yatağa yatırıyorum.Biraz mızmızlanıyor ama başlıyorum hikaye anlatmyaa ve hemen susuyor.
Bişey fak ettim çocuğuna 2 kez bişey söylenmez ilk söyleyişten sonra yapmasa onu eliden tutup istediğin,z şey yaptırmka lazım.Mesela bunu çöpe atarmısın dediğinizde 2,3 ,4 kez söylemeyin alışkanlık oluyor ve daha sonra her şey için inatlaşıp öyle yapıyorlar.Bişey yapması için 100 kez söylediğinizden sonra yapmaya alışmaması gerk bir kez dedikten sonra yapması gerk.
Ama şu da var sizin sözünüzü dinlemensini istiyorsanız doğru zamanı da seçmelisin.Sanberk bişey çöpe atmayı çok sever ama bazen neden yapmaz çünkü o zmana hoşuna giden bir oyun oynuyor ve bölmek istemiyor.Ve aramızda bir tartişma durumu olmasın diye ben o zamna hiç bişey yaptırmaya çalışmam.Bu şekilde benimle inatlaşmaya bir alışkanlı kazanmıyor.
Buna tersi Sanberk dedesiye hiç iyi bir iletişim kuramıyor tam bu sebebten.ama anlatamıyrum maaalesef.Çocukla inatlaşmaya kalkarsak kaybeden olan biz olacaz.Daha tecrubeli olanı biziz ve bunu kullanmalıyız.