hele şükür en sonunda girebildim.Ne zamandır girmeye çalışiy0rum ama her açtığımda pz de beyaz bölge oluşup pc donuyordu.en sonunda explorerde bir sorun olduğunu anlayıp başka yerden girdim.
Bizde olanlar ...evet artık evimizde 3 kişiyiz.İanaılmaz iyi geldi hepimize.Ve en çok Sanberke.Evde tek biz bize kalınca ben bi rahtladım bi sakinleştim bu da sanberki çok değişti.artık çocuklara vuran iten çocuk yok.Bazen bunu söylemkten korkuyorum bi bakmışsın yine aynı şekilde agresif olur diye korkuyorum.Ama gerçekten çok daha uyumlu bir çocuk oldu.Hatta bebekleri çok seviyor çok dikkatli davranır er zamana ve tam bir abi gibi oyuncaklarını veriyor onlara nasıl oynanır anlatır gösterir.Gerçekten oğlumla çok gururu duyuyorum.
Hatta geçen hafta komşu ikizleri görünce elindeki bebeğini birine verdi.O anda diyeri ağlamay başlayınca Sanberk hemen eve koştu bir tane daha araba getirmiş ağlayan bebeğe uzattı.al ala ağlam bak sana da getirim dedi:)))))))))çok çok hoşuma gitti bu davranışı.
Her gün uyanır uynamaz arkadaşlarım nerede diye soruyor çabucak yamak yer hemen bahçeye iniyoruz arkadaşlarla koşuşturuyor.
bu ara biz yine bulgaristandayız çok güzel keyfli günleri geçiriyoruz.ama babamız çok özledik o var.Neyse az kaldı hataya gelecek bizi alacak.
bu güzel gelişimden sonra mutlaka canımız sıkan anneyi yoran olaylarımız da var tabiki.son iki ay Sanberk çok ama çok hareketli birşey yapılmasını istemiyorsam bile gözüme baka gülerek yine yapıyor.Sesimi yükseltsem bile güler ve yine yapmaya devam ediyor.Onu durdurmak için gerçekten çok sabır lazım.Önceden tek uzaktan seslendiğimde söylediklerimi yapardı şimdi ise yanına gidip onu durdurabilirm ancak...İşte çok sabırla anlata anlata konuyu değiştirerek ancak yapmaması gereken işten uzaklaşabilir.
Diyer kötü huyumuz ise yoldan giderken aniden elimi bırakıp kaçması.ve önüne doğru baksa bari yok arkaya doğru bakarak koşuyor.Bu gerçekten çok canımı sıkan bir şey.kendime söz verdim ona vurmayacağım diye yoksa şimdiya kadar 100 kez patlatasım gelmiştir.
O anda o kadar strese giriyorumki kendimi nasıl kontrol edebiliyorum çok şaşırıyorum.Hala sabrediyorum bakalım,anlatıyorum da beni anlayan varmı bilmem.
Şimdilik bu kadar yarın devamı olacaktır:)