2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum ne gzl inşallah iyi gelir oğluşuna ayrıntıları bizede yani banada bildir canım artık pek ugrayan yok ama ben hep bakıyorum tatlım...biz hala çişle ugraşıyoruz eymenede başladım bugün hayırlısı artık

canım kolay gelsin sana tuvalet işi zor iş hele ki 3 tane olunca...
biz hallettik ama hala ufak tefek kazalar oluyor tabi
kreş hevesimiz çok kısa sürdü :KK43:((
bir yerle anlaşmıştık ama benim içim rahat etmedi
kreşlerin içini gezince acıdım oğluma zaten okulların kapanmasına çok az kaldı seneye
artık direk anaokuluna yazdıralım dedik

fikriyecim kayınvalidenlerden ayrılınca hiç uğramaz oldun buraya
artık ev tamiratıda bitti
yoksa artık bizi beğenmiyor musun :63::63::KK19::KK47:

baccılarr anneler günümüz kutlu olsun rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın:KK16::KK16::KK64:
burccu hayırlısı olsun boşver seneye gitsin daha iyi hem azcık daha büyür
aynurcum kolay gelsin canım 3 tane bebe zor hayatım işin kolay gelsin cidden
sefffffffffaaaaaaaa kız nerdesin bi göründün bi kayboldun geliyom bakınıyom yoksun gelde hasret giderek kuşum :KK36::KK3::82:::KK52:
anaaa fikriye k valideden ayrılmışssın sevindim canım hiç uğramamışssın ama bak bekliyoruz hadi :KK4::KK24:En Büyük KK

Son düzenleme:
kızlarr donuyoruz kış geri geldi kaloriferler yanıyo çocuklar dışarı istiyolar park diyolar yapamıyoruz tıkıldık evlere sizler ne alemdesiniz anlatın hele :emir_bebek:

hele şükür en sonunda girebildim.Ne zamandır girmeye çalışiy0rum ama her açtığımda pz de beyaz bölge oluşup pc donuyordu.en sonunda explorerde bir sorun olduğunu anlayıp başka yerden girdim.
Bizde olanlar ...evet artık evimizde 3 kişiyiz.İanaılmaz iyi geldi hepimize.Ve en çok Sanberke.Evde tek biz bize kalınca ben bi rahtladım bi sakinleştim bu da sanberki çok değişti.artık çocuklara vuran iten çocuk yok.Bazen bunu söylemkten korkuyorum bi bakmışsın yine aynı şekilde agresif olur diye korkuyorum.Ama gerçekten çok daha uyumlu bir çocuk oldu.Hatta bebekleri çok seviyor çok dikkatli davranır er zamana ve tam bir abi gibi oyuncaklarını veriyor onlara nasıl oynanır anlatır gösterir.Gerçekten oğlumla çok gururu duyuyorum.
Hatta geçen hafta komşu ikizleri görünce elindeki bebeğini birine verdi.O anda diyeri ağlamay başlayınca Sanberk hemen eve koştu bir tane daha araba getirmiş ağlayan bebeğe uzattı.al ala ağlam bak sana da getirim dedi:)))))))))çok çok hoşuma gitti bu davranışı.
Her gün uyanır uynamaz arkadaşlarım nerede diye soruyor çabucak yamak yer hemen bahçeye iniyoruz arkadaşlarla koşuşturuyor.
bu ara biz yine bulgaristandayız çok güzel keyfli günleri geçiriyoruz.ama babamız çok özledik o var.Neyse az kaldı hataya gelecek bizi alacak.
bu güzel gelişimden sonra mutlaka canımız sıkan anneyi yoran olaylarımız da var tabiki.son iki ay Sanberk çok ama çok hareketli birşey yapılmasını istemiyorsam bile gözüme baka gülerek yine yapıyor.Sesimi yükseltsem bile güler ve yine yapmaya devam ediyor.Onu durdurmak için gerçekten çok sabır lazım.Önceden tek uzaktan seslendiğimde söylediklerimi yapardı şimdi ise yanına gidip onu durdurabilirm ancak...İşte çok sabırla anlata anlata konuyu değiştirerek ancak yapmaması gereken işten uzaklaşabilir.
Diyer kötü huyumuz ise yoldan giderken aniden elimi bırakıp kaçması.ve önüne doğru baksa bari yok arkaya doğru bakarak koşuyor.Bu gerçekten çok canımı sıkan bir şey.kendime söz verdim ona vurmayacağım diye yoksa şimdiya kadar 100 kez patlatasım gelmiştir.
O anda o kadar strese giriyorumki kendimi nasıl kontrol edebiliyorum çok şaşırıyorum.Hala sabrediyorum bakalım,anlatıyorum da beni anlayan varmı bilmem.
Şimdilik bu kadar yarın devamı olacaktır:)

merhaba hanımlar
fikriyecim hoşgeldin kk ya :))

bizde durumlar garip
ege çok şımardı yaramazlaştı ve bana kızdığım zamanlar anne birazcık sus tamam mı diyor yaaa
sıpa bu arada egzamamız yine zirve yaptı oğlumun elleri yara içinde ne yapacağımı şaşırdım doktora gidiyoruz kremler damlalar şunu yap bunu yap yaptığımız şeyler fayda etse bari bi tükürükçüye mi götürsem ne :KK52::KK1::KK1::KK60:

fikriyecim çok şanslısın çünkü ege oyuncaklarını paylaşmaktan hiç hoşlanmıyor arkadaşları gelince eve tutup elinden çekiyor ver o benim oynama git burdan falan diyor bende paylaşmayı öğrenmesi için elimden geleni yapıyorum ama kendi istediği arkadaşlarına veriyor istemediklerine vermiyor bu birazda eve gelen çocukların oyuncaklarına zarar vermesinden oldu sanırım
hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın

slm kızlar benimde kızım var ağustos 2008 doğumlu. Kayınvalidem altımda oturuyo annemle evimizin arası baya var. ama çocuk yapın ben bakıcam diyen kayınvalidem 1,5 yaşından sonra nazlanır oldu gezemedi tabi istediği gibi. yazık yavrum kar kış demeden o soğukta anneme götürdük. bu sende devletin kreşine yazdırdım evimin arkasında çok yakın inşallah pişman olmam. Siz neler yapıorsunuz?

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Ağustos Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Agustos Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

agustosanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Ağustos Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Ağustos Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

:KK49:

Merhaba Sevgili Ağustos Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Ağustos Anneleri, bu kalp Ağustos Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

ayşegül nerdesin çok konuşmak istiyom senleeeeee

anaaaaa bacım sefa nerelerdesin kız sen:KK3: bu sayfaya pek giren yok artık o yüzden ben de pek bakmıyorum herkes face e kaçtı buralar böle ısssız kaldı haftalardır hiç bakmadım:KK17:
nasılsın baccıııııııımmmmmmm nası özledim bende senii zeynep nasıl kız büyüdüler yaaa msn e de pek giremiyorum sıpalar büyüdükçe işler azalacağına çoğlaıyo senin oğlan sbs ye girdimi kız bi de başladı seneye benimki gircek off stres ki sormaa :18:gel buralara yazışak burdan arada netiniz varmı evde bak buraya yaz ha bakarım arada gerçi kimse gelmiyo ama ossun kııı ikimiz yazışırık belkimm :KK53:öp çocukları hadi görüşürüz umarım şekerimmm :KK19:

Selam Arkadaşlar....çoook uzun zaman oldu biliyorum ama bende çocuk iki tane olunca tahmin edersinizki girmeye pek fırsatım olmuyo....hepinizi çok ama çok özlüyorum am günlerim öyle yoğun geçiyoki pc başına geçemiyorum bile...
Geçmişi pek okuyamadım ama fikriyecim kayınvalidenden ayrılmışın hayırlı olsun canım nedenini merak ettim bi ara göüşelimde dertleşelim olurr mu....Aynurcum seninde resimlerine baktım yaramazlar pek bi büyümüş....tek tek hepinize girmek isterdim ama vaktim yok bizimkilerin biri uyuyo diğeri uyanıyo gecem gündüzüme karışmış durumda...kış olunca hastalıklarda yakamızı bırakmıyo malum ...yaramazlıkları ayrı bir dert zaten sürekli didişip duruyorlar...küçüğüm 17 aylık oldu çok ama çok hareketli evde dağıtmadığı yer yok...Kaanda ona bakıp dağıtmayacağı varsada dağıtıyo...Kaanın yeme problemi düzeldi gibi bbu sefer Kerem beni zorluyo ..4 yıldır ona bak buna bak diye yemek yedirmeye çaışmakdan bıkkınlık geldi ya sabır diyorum artık sabır...neyyse arkadşlar ben kaçıyorum uzun uzun yazmak isterdim ama küçük uyanmak üzere mızıldanıyo hepinizi öptüm görüşürüz....

bende yeni katıldım aranıza benim kızım 28 08 2008 doğumlu aranıza katılmak istedim belki birbirimize danışacağımız konular olur...

MERHABA GÜZEL ANNELER.:nazar::nazar:
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
RUMUZ:2012 AĞUSTOS ANNE ADAYI :119: :KK49: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

X