2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım fikirlerin bana bayağı yol gösterdi deneyeceğim söylediklerini yemek konusunda zaten bende senin gibi kendimi aştım bayağı bazen öyle garip şeyler yapıyorum ki yesin diye egeninde son zamanlarda tv ilgisini çekmeye başladı trt de güzel şeyler cıkıyor onu açıp yediriyorum bazen
burun karıştırmaya gelince bende fazla üstüne düşmüyorum zaten cok nadir yapıyor bırakalımda kendini keşfetsin taze süt konusuna gelince evet cok temiz ve güvenilir bir yer yarın için 10 kg daha süt spariş ettim böyle giderse evde inek beslemek daha hesaplı gelecek bize :bbo:

canım maşallah sanberke cok iyi bakıyorsun işte bizim calışan annelerden farkımız bu sürekli yanında olduğumuz için herşeyiyle ilgilenebiliyoruz biz şimdi aşağıda kartopu oynadık inanırmısın yatmak istiyor kara nasıl mutlu oluyor görsen işte ben bu yüzden çalışmadığım için hiç pişman değilim kim ne derse desin ....

kız fikriyee kullanıyor seni galibaaa kaydirigubbakcemile3

Burcu sen ne zamndan taze inek sütü veriyorsun..biz köydeyken sanberke vermiştik çok da hoşuna gitmişti ama ishal olmuştu ve brakmak zorundaydık.Bide eskiden bebeklerde kurt olmasın diye süte çok az tuz koyarlarmış,yani içnde bişey varsa tuz olduruyor.Biliyorsun tuz mikropları öldürüyor.

Teşekkür ederim canım,iyi bakmaya çalışıyorum.Evdeyim çalışmıyorum oğlumla güzel vakit geçirmeye çalışıyorum.Çalışmadığım yıllar boşa gitmesin..Saygılı,akılı,milletini seven bir insan yetiştimek istiyorum..tabiki 1 günde olmaz ama en azından iyi temel verip sonrası bizim tarafından biraz destekleyerek devamı gelir.opuyorumnanaktan

Burcu egenin uyuku nasıl oldu canım,sanberk 2 gündür gece 2 de kalkıyor ve 2 saat uyumuyor öyle oturup duruyor.Fazla konuşturmak istemiyorum uyukusu kaçar diye ama zaten kaçmışki.Akşam braktım konuşmadım onunla tek hadi yat oğlum vbs şeyler söyledim ama yine 1 saat oturdu öyle.Sonra dayanamadım aldım biraz sarıldım okşadım biraz konuştum onunla.Tepkisi çok garipti derin derin nefes aldı ve rahatladı sanki..çok garip oldum..kendini terk edilmiş mi sandı.Şimdi bile aklıma geldikçe çok üzülüyorum.

aslıcım en iyisini yapmışsın annene giderek bu havalarda zaten dışarı çıkamıyoruz çocuklar sıkılıyor farklı ortamlara girmek onları çoook mutlu ediyor...
fikriye eymende 2 gecedir aynı hem geç uyuyor hemde gece sık uyanıyor dişlerden kesinkafamçokkarıştı....
fikriye bende oğlanlara düdklüye çorba koyuyorum içine sebzeleri ekliyorum birde kıyma veya tavuk atıyorum hepsini bilendırdan geçiriyorum..bugünkü çorbada balkabağı,ıspanak,bulgur,pırasa,domates,tereyağı ,bibersalçası,tuz ve tavuk ekledim pişince hooopppp blendır bazen düşünüyorum çokmu karıştırıyorum diye:uhm:

bu arada kızlar hadi sene çalışıyor çoook yogunda bu yağmur nerde yaaa ne zamandır gelmiyorlmaz:

canım ben daha yeni başladım 2 hafta falan oldu eskiden kakası cok sert olurdu şimdi normal rahatca yapabiliyor acaba inek sütünden mi ama ishal değil :uhm: tuz aklıma gelmemişti bi deneyim ama tadını bozmasın sonra içmezse

gece 1 bazen 2 kere uyanıyor 1 kere mama bazende su içiyor bazen nedensiz uyanıp oturuyor bana sesleniyor sonra bi şekilde geri uyuyor almıyorum beşiğinden sanberk belki rüya görmüş olabilir canım ürkmüştür o yüzden senin okşaman öpmen rahatlatmıştır olabilir

canım cocuğa verdiğin eğitimin karşılığı belkide en geç alınan karşılık bana göre ona verdiğin vatan millet insan hatta hayvan sevgisi onun içinde yer edecek ama bunu sen taa o büyüdüğünde görebileceksin anlayabileceksin evlat yetiştirmek böyle bi şey
umarım o günleri görebiliriz (

Merhaba Burcu,evet canım yaptığımız çaba ancak onlar büyünce yemeğini alırız.Ama önemli değil yeterki onlar iyi olsunlar

aynurcum bende aynı senin gibi yapıyorum evde ne varsa haşlayım çekiyorum ama tabi bayağı bi vitamin kaybına uğruyor o yüzden genelde çatalla ezmeye çalışıyorum eğer mümkünse

birde sebzenin içine varsa tavuk, et suyu yada kendisi ve bi tahıl ( pirinç, bulgur, şehriye ..) ve birazda tereyağ ekliyorum

bence de aynura katılıyorum hadi sene calışıyor
serenat tatilde :))
ama ayşegül yağmur yeliz ve başka arkadaşlar da vardı onlar nerede

ben çorbalara biraz daha sade yapıyorum galiba,bide tahıllara yoğunluk veriyorum.öğlen ve akşam çorbalarda 1 porsiyon sebze olmasına dikkat ederim ve arı brokoli karnı bahar gibi halayıp kendi yesin diye veriyorum

ben geldimmm siz nerelerdesinizz.
arkadaşlar güzel dilekleriniz için tşk ederim tatilin tadını çıkarıyoruz ogluşumla.
bakıyorum siz yemeklerden konuşmuşsunuz ama ben ozan egeye hiçbirşey yediremiyorum kızlar ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur bir akıl verin bana oyunlaştırarak yediriyoruz olmuyor acıkmasını bekliyoruz olmuyor. annemler seni emiyor o yüzden yemiyor diyorlar biraz hasta acaba ondanmı diyorum drumuzu aradım zorlada olsa yedirmeye çalışın dedi artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.

fikriye sendeki fikirler hiç bitmez ama benim oğlan böyle karışık yemekleri hiç yemiyor.küçükken kolaydı yedirmek ama şimdi kesinlikle hoşlanmadığı yemeyi yemez.
bu arada sanberkin tahlili de güzel çıkmış geçmiş gitmiş olsun aferin sana oğluşuna çok iyi bakmışsın.

aslıcığım geçmiş olsun ozişime hasta mı oldu?belki de rahatsız olduğu için yemiyordur ama emmenin etkisi de büyük.ben bıraktırdım artık 10 gün oluyor.ve inan şimdi daha çok çeşit yiyip içmeye başladı.ama geceleri hala çok sık kalkıyor bi türlü çözemedim gitti şu olayı.acıkıyor mu anlamadım.geceleri biberondan bişey de içmiyor veriyorum almıyor.zaten alıştırmamam da gerekirmiş ama böyle de sık sık kalkmak çok yıpratıyor beni sürekli baş ağrısı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…