aslıcığım geçmiş olsun ozişime hasta mı oldu?belki de rahatsız olduğu için yemiyordur ama emmenin etkisi de büyük.ben bıraktırdım artık 10 gün oluyor.ve inan şimdi daha çok çeşit yiyip içmeye başladı.ama geceleri hala çok sık kalkıyor bi türlü çözemedim gitti şu olayı.acıkıyor mu anlamadım.geceleri biberondan bişey de içmiyor veriyorum almıyor.zaten alıştırmamam da gerekirmiş ama böyle de sık sık kalkmak çok yıpratıyor beni sürekli baş ağrısı çekiyorum
canım ne alaka yani ...burcu çalışan anneler demek çocuklarına iyi bakamıyor öyle mi?çok kırıldım
bunun kararını sen veremezsin.
canım ben daha yeni başladım 2 hafta falan oldu eskiden kakası cok sert olurdu şimdi normal rahatca yapabiliyor acaba inek sütünden mi ama ishal değil :uhm: tuz aklıma gelmemişti bi deneyim ama tadını bozmasın sonra içmezse
gece 1 bazen 2 kere uyanıyor 1 kere mama bazende su içiyor bazen nedensiz uyanıp oturuyor bana sesleniyor sonra bi şekilde geri uyuyor almıyorum beşiğinden sanberk belki rüya görmüş olabilir canım ürkmüştür o yüzden senin okşaman öpmen rahatlatmıştır olabilir
ben geldimmm siz nerelerdesinizz.
arkadaşlar güzel dilekleriniz için tşk ederim tatilin tadını çıkarıyoruz ogluşumla.
bakıyorum siz yemeklerden konuşmuşsunuz ama ben ozan egeye hiçbirşey yediremiyorum kızlar ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur bir akıl verin bana oyunlaştırarak yediriyoruz olmuyor acıkmasını bekliyoruz olmuyor. annemler seni emiyor o yüzden yemiyor diyorlar biraz hasta acaba ondanmı diyorum drumuzu aradım zorlada olsa yedirmeye çalışın dedi artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.
ben senin demek istediğini tabiki de anlayabiliyorum ama unutma burdaya çalışan anneler de yazıyor kırılabilirler hiç aklına gelmiyor mu?ama tabi herkes istediğini yazma hakkına sahip.bizde bundan sonra yazmayız
kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım ama ankaraya yani evimize dönme telası başladı pazar günü artık evimizdeyiz 11aylık kayseri maceramız bitti sonunda fikriyecim sanberkin tahlillerine çok sevindim inşallah bir daha hiç düşmez aslıcım ben yaklaşıık 10 gündür memeyi kestim çok zor oldu hala unutmuş değil ama vermiyorum inan büyüdükçe bıraktırmak çok daha zorlaşıyor en sevindirici tarafı çok güzel ve iştahlı yemek yemeye başladı yine zor yemek yediriyorum ama artık yemek yiyor en azından çabalarım boşa gitmiyor bence biran önce bıraktırmaya bak ozancım zaten alacağını almıştır artık 1.5 yaşına giriyorlar yoksa senin için ve ozan için çok zor olur kızlar herkeze iyi geceler
burda daha önce de çalışan annler ve çalışmayanlar konusu defalarca konuşuldu canım sanırım sen takip etmedin niye bunu üzerine alınıp böyle bi sorun haline getirdin anlayamadım doğrusu. Fikriye benim hislerime cok iyi tercüman olmuş ayrıca ben çalışan annler cocuklarıyla ilgilenmiyor yada iyi bakmıyor diye bi cümle kurmadım nerden cıkardın? ben suan çalışmıyorum ama belki yarın çalışmam gerekebilir ve ben bunun kıymetini bilip onunla her anı doyasıya yaşayabilmek istiyorum bunu anlatmaya çalıştım ama sen kendi üstüne alındın nedense..ben senin demek istediğini tabiki de anlayabiliyorum ama unutma burdaya çalışan anneler de yazıyor kırılabilirler hiç aklına gelmiyor mu?ama tabi herkes istediğini yazma hakkına sahip.bizde bundan sonra yazmayız