hiç sorma fikriyecim bizde de durumlar aynı babamız yine 1 hafta yok annemle babam bende kalıyorlar bu bi hafta geçmez bize artık evde cok sıkılırız ama cok iyi bi sitede oturuyorum parkımız,yürüyüş parkurumuz falan var bizde oralarda vakit geçiriyoruz napalımmerhabalar arkadaşlar,hava güzel olsaydı herkez dışırda geziyordur derdim ama değil..ne yapıyorsunuz evde anlatın.Bİz çok sıkıldık sanberk uyansın bir alışveriş merkezine gidelim diyoruz.Kapalı alanlara gitmek pek iyi bir fikir değil ama ne yapalım evde de sıkıcı....keşke yakında olsaydınız hop misafirliğe gelrdik...Davet etmeseydiniz bile..)kaydirigubbakcemile3
Ay Aslıcım çok çok swvindim canım demekki rahatsızlığından yememiş yavrucuk.O zamn emzirmeyi devam edebilirsin canım,Eğer yemeklerini güzel yerse emzir.
Fikriyecim,Burcucum çok tşk ederim. valla inanın bende o kadar çok mutluyumki 2-3 gündür yiyor diye sanki ben yemek yemiş gibiyim. demekki tahmin ettiklerimden dolayı sanırım. Fikriyecim emzirmeye devam edecegim bakalım döndügümüzde drumuzda kontrol etsin ne diyecek ona göre hareket ederiz artık.ooo Aslı maşallah daha ne yesin
evet hepimiz bazen yaşarız bunu aslında bazen yemek istemez canımız aslında cocuklarda aynı cok sevdiği şeyleri bile bazen yemek istemiyorlar aslında cok normal değil mi bi taraftan oynanacak o kadar oyun varken bi tarafta dişlerin sancısı bi taraftan dünyayı anlamlandırma çabası....
ee büyümekte kolay iş olmasa gerek :))
Sehercim hoşgelmişinn.oooo kızlarr nabersinzi:) aslıı arzu canlar yakaladımmı sizi neh:))
Aynurcum tşk ederim canım ama ben size üzüldüm ogluşlarımızdan birisi hasta olmuş kıyamam çok geçmiş olsun şu dişlerini problemsiz bir an evvel çıkarsalar ne güzel olacak.slm kızlar valla çok yorucu bir hafta geçirdim eymen tam 4 gece bizi mahfetti hem geç uyuyordum hemde gece uyanıyordu...dün gene 9 a doğru yattı 10:30 kalktı babası banyo yaptırdı 12 ye doğru tekrar yattı neyseki gece uyanmadı:))inşallah geçmiştir diş sancısı
dün burda hava çok güzeldi oğlanları dışarı çıkardık bu günde güzel burcucum babanızın olmaması üzücü senin işin sık sık şehirdışına gidiyor galiba? ahhh ahhh benim eşimde mayısta gidicek ekime kadar yok kara kara düşünüyorum ne yapıcam diyee
fikriyecim saol canım çok rahatladım yağmurdan haber vermene şükürki iyiymiş
kızz cyıldız üzülüyorum ama burada sohbetler ediyoruz fikir ayrıcalıgıda yaşıyabiiriz ama o ne demek yazmam falan aşk olsun yani hemen silip atmak kolaymı bizi öle(
aslıcım oğluşunun yemesine sevindim çocukların yemedimi insan ççokkk sinirleniyor bütün morali bozuluyor ama yedilermide senden iyisi mutlusu yok
Aynur canım topigin linkini buraya kopyalarmısın canım neresi ise oy verelim bizde.saol canım ben çıkıyorum rahat vermiyorlar akşam gelmeye çalışırım byyyyy
fikriye nerelerdesin canım uğramamışsın buralara umarım her şey yolundadır
benim oğlumun adı efe diiillllllllll :umursamaz:
Ali Ege :lepi:
küstüm işte anlatmam bi şeyyyy