20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Cok dogru soyluyorsunuz
Ustelik cocuklariniz da sizin acizz oldugunuzu dusunur belki de dusunuyor
Allah im yardim etsin sana cok zor hele ki cocugunun o kelimeleri sana soyleemesi benim bile zoruma gitti tamam belki yeni evliyim 2 cocugumvar zaman ne gosterecek bilmiyorum ama bunlari yasamayi yada kendine boyle seyler yasatmaya hakkin yok

Yillardir hep ayni seyler hic mi gururun yok
Bu ne demek babasinin tarafinda mi sizin tarafinizda mi belirsizlik

Çok üzüldüm adınıza yani bu kadar çekecek çile çekecek ne vardı delilleri toplar bana inanmayanlara gösterir anlaşmaları boşanmak isen istediğim nafakayı vermez isen seni rezil ederim der bosanirdim evdende o giderdi yani çok yanlış yol izlemişssiniz hayırlısı olsun

17 yaşındaki çocuğun bile demiş Anne hiç gururun yok mu diye
Hala eşimi toplum bilmem ne görüyor derdindesin
Senin boşanmaya niyetin yok
Adam bugün gelse yine kabul edersin
Toplum eşini saygın biri olarak görüyormuş ya
Zaten ne geldiyse başınıza şu dar zihniyetiniz yüzünden .erkek aldatır erkek döver aman dul kalmayayım kocasız kalmayayım çocuklarım var bilmem ne

Ne zaman karsi gelirde duygularimizi dusuncelerimizi bastan soylersek yeri geldiginde seni bosarim eyvallahim yok kimseye dersek kazaniriz

Kestirmesi ne bu konunun ya söyler misin. Lens kullanıyorum gözüm yanmaya başladı okuyamıyorum

Nasil dayandin bosanmadan kafayi yemeden.Bosandin mi en son anlyamadim ustun kotu okudum kafam dayanmadi cunku.

Hepsini okudum neredeyse ağlayacaktım. Hayatta en korktuğum şey ya bu hikayedeki gibi bir adam denk gelirse

Ayy bu ne ya 1 değil 2 değil 3 değil yazık değilmi sana ayrıca boşver kim ne düşünürse düşünsün pis sapık midem bulandı ya parası pulu batsın onun

Insanlar bir sekilde çekebilir o degil de.Adam" vay be, ben neymisim , ne yapsam birakmiyorlar "deyip iyice azitiyolar ya ,cezalandirilmadiklari ,terkedilmedikleri icin.Baska kadinlara da bu ozguvenleriyle gidebiliyorlar ya.Orasi cok asagilayici.Kotunun ekmegine yag surmek bu.Biz de en ufak seyde terkedilelim cezalandıralım ,adamlardaki sansa bak.

Adam ıssız adam mübarek. Ağzım açık kaldi yasadiklariniza. Hayatınızın çoğunu bir sapkini nasıl adam ederim diye heba ederek geçmiş. Yazık ki ne yazık. Elalemin ne söylediği sizin binlerce kez aldatilmanizdan daha önemli gelmiş ya ona da pes.

Zina davasi acabilirsiniz ve bunlar zaten telefon dökümleri ile kanıtlanir. Fihrist tuttum demissiniz, hpv yakalanmissiniz. Bunların hepsi kanit niteliginde. Öyle anlasmali ugrasmayin, çevrenize gelince de gerekirse anlatin onca yıl baska kadinlara giden kocayı napiyim onun pis isleri yüzünden hasta bile oldum diyin, rezil.olsun.
Şimdi aman çocuklarım dersiniz ama çocukların gözünde anne ezik, kendine saygi duymayip cile.ceken kadin, baba da sadakatsiz adam olarak pek de iyi bir rol model gibi görünüyor.
Bir an once kurtulmanizi diliyorum

Adam kovmasaydı siz daha bırakmayacaktınız, bide yine kandırırsa diye korkuyorsunuz, e kanmayın. Elinizde bir sürü delil var hem kendinizi çevreye karşı aklamak hem de kolay boşanmak için ama neymiş rezillik olurmuş, peh.... Çocuklarınıza ikinizde kötü örneksiniz, sapık bir baba, gurursuz ve koca bağımlısı bir anne. Oğlunuz babası gibi kızınız da sizin gibi olsun istemiyorsanız artık kadın gibi davranın lütfen.

Ablacım, seni tanımıyorum ama yazmak istedim.
Bahtına sapık, iğrenç bir adam düşmüş. Allah'a şükür ki canından olmadan kurtuluyorsun ondan. Bana sorarsan psikolojin sağlam bile kalmış böyle ruh hastası bir yaratığın yanında.
Ayrıca "bir iki aldatmış, tokat atmış, bunun için boşanılır mı?" diyen tipler umarım düşündüklerini kat kat tecrübe ederler. Adam başka birine baktığında, sana vurmasa bile el kaldırdığında bile bitmeliydi. İyi sabretmişsin.
Allah sana bundan sonra huzurlu bir hayat versin.

Merhamet dizisinde narinin annesi geldi aklima sen bagimli deyince
Liseyi bitirip evlenmiş konu sahibi koşa koşa
Onları diyemez
Güçlü kadının etvallahı yoktur
Dogru kucuk yasta evlenmenin hatalari ama yine insan diyebilmeli benim bir kuzenim evlendi 18 bitince ama analik vardi evin icinde kocam kocam diyor ama yapacaginida yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…