20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Merhamet dizisinde narinin annesi geldi aklima sen bagimli deyince

Dogru kucuk yasta evlenmenin hatalari ama yine insan diyebilmeli benim bir kuzenim evlendi 18 bitince ama analik vardi evin icinde kocam kocam diyor ama yapacaginida yapiyor
Karekter meselesi işte
Bağımlı kocasına
Elalem ne der deyip duruyor oda kılıfı
Herseyi geçtim grup seks yapan sapığı boşar çocuklarımıda göstermezdim
Tam sapık herif

Valla ben de bunu anlamiyorum, cevre, akraba veya aile ne kadar cok onemli bircok insan icin. Onlarin lafi veya davranislari nasil hayatinizi sekillendirmis. Azicik bunlari takmayan biri olsaydiniz daha ilk yaptiginda hadi yallah diyecek gucunuz olurdu. Cocuk meselesi de oyle. Daha evlenmenizin 6. Ayinda hamile kalmissiniz. Ya da isler kotuye giderken ikinci yapilmis vs.
tokatla ev mi terkedilir diyenler mi verecek 20 yilinizin hesabini? Bu konulara ben hep kendine saygi diye bakarim. Kendine saygisi olmayana baskasi neden duysun? Sizin surekli affetmeniz de onda bu izlenimi uyandirmis. Sundurmus de sundurmus. Allah kurtarmis umarim bundan sonrasi icin daha dikkatli olursunuz.

Bir de suna cok gicigim cocuklar var aman babasiz buyumesin onlar icin ugrasayim deyip ayrilmayanlara. Hemen ayrilacaksiniz ki kiz cocugunuza ‘ bak kocan sana insan gibi muamele etmezse vur kapiyi cik dik dur’ mesaji veresiniz. Oglunuza ise ‘ seni el ustunde tutan esine sadik olmazsan, duzgun bir ailen olmaz, ona gore adimlarini at’ diyebilmek icin hemen ayrilmalisiniz.
Benim babam annemi doverdi ben kucukken sonradan tovbe etti birakti. Ama bu bende inanilmaz yaralar acti. Simdi tartisirken esim sesini yukselttigi anda kabuguma cekilesim geliyor yuzunu gormek dahi istemiyorum. O da seninle tartisilmiyor konusmuyosun benimle diyor. Esim bana asla el kaldirmaz cunku oyle bir ortamda buyumemis ve siddete bir yatkinligi yok ama ben en ufak bir agresyonu boyle algiliyorum ve zihnen cokuse geciyorum.
Bu ortamlar daha cok etkiliyor cocuklari. Anne baba cocugun onunde opusmeye utanir ama bagirmaya utanmaz bizim kulturumuzde ne aci.

Evet cok haklisin benim babamda ayniydi sonradan tovbe etti ama bizim icin is isten gecmisti simdi esimle tartismalarimiz oldugun da karsilik vermem zannetme diyorum ben sessiz kalmam bunu bil diyorum

Alışmış kudurmuş tan beterdir dedikleri bu olsa gerek. Daha ne yapması gerekiyor ablacım insanların çenesi kapanmaz kimseyi memnun etmek için gelmedik bu dünyada herkes bişey der ama kimse kimsenin evinin içini bilemez bence aldığınız karar doğru yerinde onca yıl çektiniz. Bundan sonra o çeksin . Ha çocuklarinizin babası mi evet ilgilenmek zorunda öyle birine dönmeyin mide bulandirici

Teşekkürler ama resmi tek bir mal varlığı yok üzerinde arabası oğlumun fabrikası kardeşimin evi annesinin üzerinde mali sebeplerden dolayı hatta şu an resmi olarak işsiz bile gözüküyor o yüzden maddi bir dava açamam o zaman gönül rızası ile vereyim dediklerini de alamam

Kurtul da parası onun olsun o zaman ama bu baskasinin üzerine yaptığı seyleri de söyleyebilirsin mahkemede
Zaten calismayan eş boşanma sebebi artı aldatıyor yine zina davası acilabilir hakim nafaka baglar ödenmezse icraya düşer birak o uğraşsın sen onun yasayacagi zorlukları düşünme hakkini ara

kız ne verebiliyorsa al allah aşkına al yaaa
avukatlarını dinle ve asla acıma!
sen al gururuna yediremiyorsan da çocukların için biriktir.
Sona 2 3 yıla işlerini toparlar başka kadınlarla yer çocuklarının rızkını için sızlar.
Bir de 2-3 tokatla 1 kaç aldatmayla eş boşanmıyorsa neyle boşanılıyor çok merak ettim.

Ablacım genelde cok uzun konuları okumam sıkılırim.Ama sizin konunuzu sonuna kadar okudum.Bir yandan uzuldum o ahlaksiz adamla gecen 20 yiliniza bir yandan da su an kurtulmus olmaniza sevindim.Elalem ona kotu dese ne olur demese ne olur sen kendi yasadigini biliyorsun.Allah boyle erkekleri iktidarsiz etsin ne diyeyim.Bir uckurlari tutamıyorlar hem eslerinin hem cocuklarinin hayatini uckur sevdasi yuzunden mahvediyorlar ya Allah bunlari daha ilk aldatmalarinda uckursuz biraksin ki carpildim diye korksunlar.Ayyy sinirim bozuldu sacmalamis olabilirim

etraftan nesi vardı onun evliliğinin adam bir iki aldattı bir tokat attı diye yuva mı yıkılır
bunu diyen insanlıktan çıkmıştır

İnsan aldatmak isterse icinde varsa elbette yapar ancak bu kadarına cesaret edebilip yapabildiyse belki kendinizi de sorgulamanız gerekiyor hani at sahibine göre kişner dedikleri mesele tabi hafiye gibi her an onu takip edemezsiniz ama adam bildiginiz yıllarca at koşturmuş hiç utanmadan bir de hayat kafınlarıyla beraber oldum diyecek kadar olayı abartmış hiç mi bu adam bu kadar uçkuruna düşkün acaba demediniz mi ya da maddi anlamda her şeyinizi sağladığı icin çocuklar ufak diye üzerine mi gitmediniz eğer öyleyse şu an neden mesele ediyorsunuz. Bilemedim güvendim diyorsanız karşınızdaki bir erkek isterseniz dünya güzeli olun bir adamın parası da varsa ne yapacak avrat alacak aslında adam sizden ilk baştan beri bişey saklamamış ben kadına düşkünüm demiş bana yardımcı ol benimle ilgilen demek istemiş belki de ...
Tabi bu tarz erkekler hepimizin kocalarında da var böyle bir insanla ömür geçirmek çok zor bugün barışsaniz yeminler etse yarın yine yapar çünkü beyni hayvan beyni limbik sistemi gelişmemiş bazı olması gereken proteinler yok.
Olan size olmuş ne yapsanız da artık bir erkege guvenemezsiniz geçmiş olsun bu zulmü ne kendinize ne evlatlarınıza daha fazla yaşatmayın elalem için yaşamayı bırakın koca olmadan da gayet güzel yaşanır böyle bir adamla yirmi yıl daha geçirip kafayı paranoyaklıktan şizofreniye taşıyacaginiza evlatlarınızla yeni bir hayat kurarsınız koca denilen varlıkta olmayıversin ... Ailenizin durumu iyiymiş cocuklariniz büyümüşler kendinize başka meşgaleler bulup kafanızı toplayın uzaklaştıkça kendinizi daha iyi hissedeceksiniz emin olun. Kocanız olacak adam asla degişmeyecek bu kadar şeyi yaşatan adamın yarın oğlunuzun karısına göz koymayacagının garantisi var mı ... Herkesi allaha havale edip en güzeli bu işi burada bitirmeniz ... Allah yardımcınız olsun .

Yani elinizden gelen herşeyi fazlasıyla yapmışsınız...pişmansanızda değilsenizdebu sizin hayatınız yargılamak haddimize değil...
Ama zararın neresinden dönseniz kar çok şükür kurtulmuşsunuz ...yolunuz bahtınız açık olsun
O adama gelince illaki sizin elinize düşecek sakın yardım etmeyin çocuklarımın babası sonuçta demeyin sürünsün köpek gibi...

Esınız cınsellıge düşkün degıl hanımefendı esınız sapık esınız sapkın ve sız boyle bır adamdan kurtuldugunuza şükredip kurban kesin karaktersız herıf sapkınlıgın adı cınsellıge düşkünlük olamaz kılıfları da hazır okurken benım sinirim zıpladı sız bunu kendınıze nasıl yaptınız yıllarca cekıp bırakın dusunmeyın ne halı varsa gorsun bırde sıze hastalık bulaştırmış bır gram pısman olmayın gitsin hiç gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…