20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Ahh..ne çok şey yaşamışsınız ne yazık ki..adamliga yakışmayan birini adam sanmışsınız..uzaktan bakılınca 20 küsür yıldır beraberler deniliyor işte..oysa içerde olan biteni kimse bilmiyor..yani her uzun yıl mutluluktan olmuyor..şimdi bu kararı almışken vazgeçmeyin artik..umarım kalan hayatınızda cocuklarinizla cok mutlu olun..

Oğlunuz bile size ne demiş...
Çok da iyi demiş.

Fakat siz kendi özgüveninizi kazanmış bı kadın değilsiniz.
Kendi karar, deneyim, hayır deme, karakter vs bunları hiç geliştirmemiş ve kullanmıyorsunuz.

Sizin çevrenizdeki herkes eşinizin ne olduğunu biliyordur. Ama siz çevresinde şöyle böyle tanınır diyorsunuz.
Siz sanmıyormusunuzfakat çevrenizdeki erkekler eşinizle, ya da eşiniz çevrenizdeki insanlarla bu durumu konusmuyor. Birbirlerine kadın öneriyorlardır.

Birde en çok +18 doymaz istekli işi artık Nirvana ya çıkaran eşinizin saydığınız karakterinde yetişme tarzında insanlar.
Dini bütünlüğü var diye ne oluyor ki onu anlamıyorum.

Ben sizde boşanacak bı kadın duruşu görmüyorum.
Gelmezse duruşmaya diyorsunuz bı umut hala var sizde, 1 senedir ayrısınız.
Adam sizi isteseydi bu 1 yılda kapınızdan ayrılmazdı.

Siz oğlunuzun dedidiği gibi durunda hayatınıza yeni bı yol çizin.

Off insallah kurtulmussunuzdur bu insandan ya insan bile diyemiyorum soklar icinde okudum

Maddi bi bağlılığınız yokmuş yani çaresiz değilmişsiniz,başka sorun yok önünüze bakın gerekirse pisliklerini yayın o utanmadı siz biye utanıyorsunuz

Tabiki konu açmadan burdan da yazarim . İnşallah boşanırım
6 ay önce boşandım iyiyim çok şükür ama evime eşyalarıma çöreklendi gelin ben gideyim durun diyen yok. Biz annemin kurduğu evdeyiz hala. Hani çıksın gidip duralım istiyorum çocuklarımın odaları eşyaları daha bir sürü esşyam getirsem burda yer bulamayacağım koyacak saklayacak çeyizler giymediğim ayakkabılar dikiş makinem ne bileyim kullanmadığım taki toka kozmetik vs. Pek çok şeyim aynen duruyor yani çocuklar sık sık gittiği için onlardan biliyorum evin düzeni hiç bozulmadan duruyor. Yani işte onca şeye dayandım ama evimi eşyalarımı düzenimi özlüyorum. Bazen cocuklar babalarında iken resim atıyorlar anne şu nasıl pişer babam gec gelecek bu nasıl yapılır tarzı orda kullanmaya kıyamadığım tencere tava kap kaçağimi görünce hüzün çöküyor sonra tabi öfke. Hersryi yapan o düzeni bozulan biz diyorum. Biraz merhamet olsa çıkar gider gelin durun der diyorum ama yok yakında evlenip bir kadın getirmezse eşyalarımin üzerine şaşırmam

Bir de evim düzenim eşyalarım ile ilgili yangını söndürsem iyi olacağım. Bir uzman ile konuştum bunu. Duygusal bağ oluşmuş dedi herseyi silen insan iki koltuk bir masa tencere tavayi da siler ama bilinçaltı eşya değil dedi. 18 yıllık emek ve uğradığın haksızlık. O ev orda dayalı döşeli durduğu müddetçe bunu kendi kendine biraz aşman zor ama eşyalar hakkaniyetli paylaşılır ya da senin ya da çocukların adına bir depo vs. ye saklanır. Sen o zaman aiyidiyet duygusu ile rahatlarsın dedi orda depoda ama benim. Ben kullanıyorsam kimse kullanmıyor deyip rahatlayabilirsin ancak dedi. Ve çok normal yaşadığın bir kadın için evi düzeni çok önemlidir şu an bırakıp geldiğin çocuğun gibi hissediyorsun evini ama bu da geçecek emin o dedi zaman ver kendine

Boşanıp kurtulmuş olmanıza çok sevindim, inşaallah çok mutlu olursunuz ve o uçkur düşünü pislik adam ve onun gibi pislik karaktersiz adamlar en kısa zamanda hak ettiği sonları yaşarlar inşaallah...

Eşyalarinizi gidip alamaz misinız ?
Size bırakmıyacak belli ki evi
Sizde eşyalarinizi alın ve ikinci el sitelerde satın
Veya depo kiralayın
Spotcular da alır hatta bu eşyalara

En azindan onlari kim kullaniyor stresi yaşamazsiniz
Sattım kurtuldum dersiniz

butun bu olanların içinde üzüleceğim tek birşey olurdu yerinizde olsam; oğlunuzun kurduğu "anne hiç mi gururun yok" cümlesi. Yazık etmişsiniz kendinize.

Çok üzücü katılıyorum size...ama giden 20 yılın yanında tencere kapak, dikiş makinasi lafı mı olur bunların...yepyeni esyalarla yepyeni bir hayata başlamak daha iyi değil mi sizin için...Bence tüm ilişkinizi çocuklardan haber alma yoluyla dahi olsa kesin atın...sormayın.

çocuklarınız ne diyor bu duruma, baştan kabul edilmiş bir hayat. ne şanslısınız ki aileniz arkanızda olmasalardı ne olurdu oda ayrı bir konu. bir kadın tek başına yeter ki kafaya koysun her şeyin hakkından gelir. güçlü olun siz düşündügünüzden daha güçlü bir kadınsınız ookuduklarımdan anladığım kadarıyla. çocuklarınız ve merhametiniz sizi bu güne kadar getirmiş ç, çocuklarınızda herşeyin farkında . Artık bu ıstırabın birme vakti gelmiş. kendinizi özgür bırakın. kim ne derse desin çok fazla takılmayın.

NE uzundu oku oku bitmeyecek sandım
Çok şükür bitti
Yorum yazayim dedim bide baktım ki bir sene olmuş eski konu

Neden eski konular hortlatilir ki anlamak zor

Benim babam bana sıfırdan eşyalı ev kurabilecek durumda olsaydı, annem maaş kartını bana verecek durumda olsaydı, kardeşim faturalarımı ödeyecek durumda olsaydı, daha ilk küfür ettiğinde eşimi terk ederdim.
Hatalısınız!!! Bir ömrün yarısını bu adam için feda etmişsiniz. Ama zararın neresinden dönerseniz kardır. O adamı aklınızdan hiç geçirmeden yaşayacağınız her gün, sizin yeni mutlu hayatınıza doğmuş bir güneş olacak!

Bu nasıl bir sabır cidden? Ben de daha 1 hafta önce eşim ev işlerine hiç yardımcı olmuyor birlikte film izlemiyoruz, beni eskisi gibi anlamıyor diye bir ömür böyle geçer mi diye düşünüyordum. İnsan başına gelmeden de nasıl davranır bilemem tabi ki büyük konuşmak da istemiyorum o yüzden. Ama artık sona gelmişsiniz umarım bundan sonra huzurlu mutlu bir yaşamınız olur.

Keşke eviji terk etmeseydin o gitseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…