20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Çocukların ve ailen seni biliyor, onun dışında kendini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin. Şu elalemi at hayatından, elalem 20 dakika konuşur arkandan enfazla, onlar 20 dakika konuşmasınlar diye sen neden çekeceksin bi 20 yıl daha? Çok biliyor o elalem, kendi yapamadıklarını sen yaptın ya, hani itaat etmedin isyan ettin ya, kötü örneksin sen şimdi. Sen yaşa hayatını, elalem susar zaten yarın.

Su hayatta evlilik kadar boşanma da normal
Insnalar bunu anlamamak ıcın ısrar ediyor
Sizınde hersey gönlünüzce olsun

Eski eşiniz ne yapıyor şu anda ben onu merak ettim. Tanıdığım bir adam vardi böyle, sosyetik bir fettan boyunun ölçüsünü aldı da yetersizlik sendromuna girdi. Depresyon geçirdi. Gül gibi işinden oldu kargo elemanı olarak girmişti en son bi yere.

Güzel noktaya parmak bastınız tebrik ederim. Hiç aklıma gelmedi halbuki tanıdık bildik bir olay. Bunca sene iyi kötü çekmişim bokuna püsürüne katlanmışım, şimdi emeklerimin üstüne bayağı bir kadın gelsin otursun mu düşüncesi de olabilir pek tabi.

Cok sevdigi kamu gorevinden atildi usulsuzluk nedeniyle. Herkese laf anlatmaya calisiyor ama kimse yemiyor. Cok sevdigi arkadaslari sırt dönmuş, kendi soyledi.
Benden de bir gecmis olsun lafi duymak istemis.
Ama ziyaretine bile gitmemisim,dostunu dusmanini anlamis o gun..
Vsvs.
Simdi avukat birileriyle danismanlik vs yapiyormus.
Yikilmadim ayaktayim modunda ama bitik. Arada surdan 200 binim gelecek, bundan 50binim gelecek.. hayvan ciftligi satin aldim, tır aldim vs vs diye laf arasinda anlatip guclu oldugunu saniyor.

Allah Allah. Dostu muydunuz ki zaten? Geçmiş olsuna gitmeniz mi gerekiyordu kavga dövüş boşanmış beğenmediği eski eş olarak? Ahahaha hahaha bu adam ne yaşıyor içinde yahu?

Allah Allah. Dostu muydunuz ki zaten? Geçmiş olsuna gitmeniz mi gerekiyordu kavga dövüş boşanmış beğenmediği eski eş olarak? Ahahaha hahaha bu adam ne yaşıyor içinde yahu?
güldurdunuz beni.. degisik bir kafa yapisi var iste. Kaldi ki hapise girdiginde sevgilisi de gelmis durusmaya..(bildigimi bilmiyor) ona ragmen gecmis olsuna bile gelmedin dedi. Oysaki erkek kardesim gidip goreyim,bi eksigi var mi sorayim demisti. Ben gondertmedim. Dostumu dusmanimi tanidim boylelikle dedi. Sanki dostça ,sorunsuzca ayrilmişız gibi.. Tam bi ruh hastasi yaa

İstemiş ki herkes önümde eğilsin itaat etsin. Ama olmamış napsın garibim. Ara sıra olur öyle. Sevgililerinden tepiği yedikçe de size bir merhaba çakacak. Hazır olun.

İstemiş ki herkes önümde eğilsin itaat etsin. Ama olmamış napsın garibim. Ara sıra olur öyle. Sevgililerinden tepiği yedikçe de size bir merhaba çakacak. Hazır olun.
Aaa o degil de hata etmisim affet demesini cok isterdim..o pismanligini gormeyi..
Hos, burnu düşse egilip almaz yerden !
cocuklar 3 hafta kv ye gitti korona nedeniyle..3 gün once mi ne.. anne sen babami affet, o da seni.. sonra tekrar evlenin de buraya yerleselim dedi. 4 yasindaki bacak kadar cocuk nerden bilecek yoksa bunlari(annesigil orda demese)
Evliligi,affetmeyi,ayni evde tekrar yaşamayı..
Yakin zamanda tüm hayallerini yikacagim, zamanini bekliyorum sadece.
Onu da kabullenemeyecekler, ariza yapacaklar biliyorum. Hayat kisa, herkesin mutlu olmaya hakki var.

de hala daha toplum içinde onun bu yaşattığı seyleri gurur yaptığım için çocuklarımın psikolojisi geleceği için anlatamıyorum
O bütün bu ahlaksızlıkkarı yaparken çocuklarını düşünmemiş siz şimdi bunu ortaya dökmemeyi mi düşünüyorsunuz. Rezil olmayı sonuna kadar hakediyor. Ağzım açık okudum.

Demez.. Çünkü benim tanıdığım arkadaş kadar sağlam bir çakılış yaşamamış daha anladığım kadarıyla. Hakim savcı falandı galiba avukatlık bürosu falan dediniz de. Bu adamlar her türlü tutunuyor. Kafan çalışacak bu zamanda bilgi altın değerinde bilmem anlatabildim mi?
Çocuklar konusunda emin olamadım. Bu çocuğun arkadaş çevresi vardır, görüyordur herkesin anne babası bir, tek kendinin ki ayrı diye kuzum.

Demez.. Çünkü benim tanıdığım arkadaş kadar sağlam bir çakılış yaşamamış daha anladığım kadarıyla. Hakim savcı falandı galiba avukatlık bürosu falan dediniz de. Bu adamlar her türlü tutunuyor. Kafan çalışacak bu zamanda bilgi altın değerinde bilmem anlatabildim mi?
Çocuklar konusunda emin olamadım. Bu çocuğun arkadaş çevresi vardır, görüyordur herkesin anne babası bir, tek kendinin ki ayrı diye kuzum.

Ben sizin konunuzu okuyup hem uzülüp hem sinirlenmiştim.Arada profilinize girip bakıyordum ne yapıyorsunuz diye. Sonra kapattınız :)Hazır sizi burda yakalamışken sorayım.Nasılsınız?Eski eşiniz ne halde ? Yazmissiniz ama icimin yaglari eriyor okudukca

Canim ne diyelim ki? Cok kez affetmissin, keske affetmeseydin. Insallah bu sefer kararini degistirmez bu adamdan kurtulursun. Adam narsist degil, sen affettikce yapmaya devam etmis iste. Zaten boyle olacagi belli degil mi? Insallah bundan sonraki hayatinda cocuklarinla mutlu olur bu adami unutursun. Daha gencsin, yeniden asik olursun belki de. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.

Iyiyim sukurler olsun epey zaman oldu konuyu acali.. unutmamissiniz, demek ki derdimle dertlenenlerdensiniz.. dualarinizi eksik etmeyin

Eski eş bosanmadan evvel birini bulmus,onla kaliyormus. Annesi ogrenince dert sahibi olmus. Butun ailesi , o kiz sana fazlaydi demis. Yuvani yıktın bir hic ugruna, nolacak o yavrucaklar demisler. Bu vebali nasil kaldiracaksin demisler.
Kuzenleri , komsulari beni aradilar cok ugrastik ama yanaşmadi. Sen daha iyisini hakediyorsun, uzulme,cocuklarin var arkanda dediler. Evlenirsin insallah ,allah iyilerini cikarsin dediler.
Onu 30 yıl , beni 6yıl taniyordu bu insanlar.
Cok gecmeden isten de atıldi zaten. Cok havasini atiyordu yeminli mali musavir olacagim, meslegim ,kariyerim diyordu.. derslerim,makalem, işlerim diyordu. Hepsi yalan oldu gorevinde kalsaydi aylik 8bin alacakti, hırsınin kurbani oldu.
Sevgilisinden de ayrildi sanirim. Hayata tutunmaua calisiyor bildigim. O cok sevdigi anne babasiyla beraber kaldigimiz evi de kiraya verdirmis, onlarin da istanbuldan ayagini kesti. Cocuklari almaya geldiklerinde vs goruyorum anca.
Ben tum hesaplaalmami obur tarafa biraktim. Alah biliyor.

Ha buarada terfi aldim. Eski defterlerimi de kapattim, daha iyiyim sukur. 1.5 yıldir gorustugum, ciddi dusundugum bir bey var. Anlayisli,merhametli,cocuklarimi da sahiplenebilecek, onlari da katip hayaller kurup bizi bekleyen..
Hergun 45km yola beni almaya gelen, oflamadan herseyime koşan.. sevecen, hayat gorusumuzun ayni oldugu, calisma kosullarimi bilip bana hak veren, hayatini bir duzene oturtmus, hayatı paylasmaya niyetli, eski standartlarimin ustunde olan, gozlerimin icine bakan agirbasli efendi biriyle beraberim
Aileme henuz açılamadim, ama bu sefer mantik cercevesinde degerlendiriyorum.
Ilk evlilik hataydi olur, ikinci hatamiz aptallik olur. Bunu yaşamak istemiyorum tekrar
Allah gonlumuze gore versin

Evet derdinizi hayal kırıklığınızı hissettim bir insan bu vebali almayı nasıl kabullenir diye düşündüm eşiniz için inanın...Ama şuan tam hak ettiğini yaşamıyor.Bunlar daha iyi günleri.Gelen günler gidenleri çoook aratacaktır ona

Ben bu kadar hırslı insandan hayır geldiğini hiç görmedim şu ömrümde.Ne kendine ne çevresine...Ama yaşanması gerekiyormuş demek ki.2 tane evladınız oldu bu bir kazanç.

Aklı başında çok tatlı biri olduğunuzu ben burdan hissediyorum ınanın.Allah sizin ve evlatlarınızın karşısına hep iyileri çıkarsın bundan sonra ♡ Kendiniz yazmışsınız o yüzden ben 2.evlilik konusunda hiçbirşey yazmayacağım.Zaten benden daha tecrübelisiniz bu konulardaDualarımda siz ve çocuklarınız olacak ınanın çok iyi bakın kendinize

Mufettisti. Kafasi calisiyor canim.. ama daha çok çakallığa :) mevzuati iyi bilir, aç kalmaz o. Cok okur, kurar kafasinda. Şeytanin aklina gelmez onun aklina gelen. Kendini iyi pazarlar. Içi bos ama ambalajı parlaktir. O bir sekilde yolunu bulur.

Yaaa cok tesekkur ederim, sagolun iyi dilekleriniz icin.
Tabiki de hakettigini yaşamiyor suan, ama yaşayacak buna inancım tam. Gorecegim elbet..
Dedigim gibi nefretim,ofkem yok.
Kabullendim ve biraktim.

Dogru insani bulunca evlilik guzel. Ben yaşayamadim. Beraber sohbet edebildigin,hayati paylasabildigin, gozlerinde huzur bulabildigin, herseyden konusabildigin..
Hayal aleminde yasamiyorum ama mutluyuz simdilik. Kimsenin hayatini calmak istemem. Ikincisi yıkım olur her ikimize de. Ikimizde boyle dusunuyoruz. O da aldatildigi icin boşanmıs. Bu yuzden biraz kuşkucu.. herkesin bir kusuru var iste. Onemli olan onu ne kadar tölare edebildigin..
Evlenirsek mutlulugumu paylasirim insallah

Cok tesekkur ederim yorumuniz icin de

Iste bu yuzden namus herkes icin var

psikolojiniz bozulmus. 17 yasindaki cocuk cozmus olayi. siz hala elalem ne der derdindesiniz. hasta olursunuz. gencliginizi yemissiniz fakat hala gec degil. yeni bi hayat kurun. hayatinizin geri kalanini mahvetmeyin. beni sinirlendiren tek sey hala ya beni kandirirsa diyosunuz. kendinizi bu kadar acizlestirmeyin. bunu kendinize niye yapiyosunuz. baska adam mi yok dunyada. duruma boyle bakin. bir 10 yiliniz daha giderse toplanmaniz daha zor olur. bu adam eninde sonunda baskalariyla birlikte olmaya devam edecek. siz hep boyle mi yasayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…