20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

O da kadınlara demiş benim karımın psikolojisi bozuk takmayın onu diye.
bir yıldır ayrıyız ailemin bana aldığı sıfır bir dairede sıfır eşyalı bir evde annemin maddi desteği ile oturuyorum

Bunlar sizin sözleriniz.

Sizi döven, aldatan, ruh hastası muamelesi yapan birini hala insanlara rezil etmiyorsunuz. Çevresine çıkamayacak hale getirin. Bu adamlar dışarıda mükemmeli oynuyor. Hala adam özür dilese de gidecek bir yapınız var. En son oğlunuz anne senin gururun yok mu demiş de ayrılmışsınız. Annenizin size sıfır ev ve eşya vermesi detayı çok gereksiz. Kaç yaşında hem çocukların psikolojisini bozmuşsunuz, hem de hala başkalarına bağımlısınız. Çocukları korumanız, adamı hayatınızdan çıkarmanız geç anne hem baba olmanız gerekirdi. Siz hırs yapmışsınız. Hala da hayatınızın ortasında adam. Çevreye bile pisliklerini dökmemişsiniz. İlk yapmanız gereken nedenleri anlatıp, sonra kimseyle muhatap olmadan adamın hayatınızdan çıkarılması. Çocuklarınız yarın bir gün birileriyle evlenmek istese, kafalarında sizin yaşadığınız aile düzeni örnek olarak kalacak.

erkekler güçlü kadın severler güç denilince aklınıza para iş güç gelmesin hemen karakteri güçlü kadınlar bu kadar aldatılmaya rağmen halen evli iseniz tek suç kocanız da değil sizde suclusunuz adam ne yapıyorsa yapsın asla terk etmiyorsunuz etiket gibi yapışıp kalmışsınız azıcık gurur güçlü bir anne olun

Yani kusura bakmayın ama. Ne kadınlar var kocası aldatır çok döver. Ama kadının destek olcak ailesi olmaz. Kadın mecbur çeker. Ama sizin aileniz destek maddi gücü yerinde. Ona rağmen bu adamı sırtınızda tasimissiniz. dicek söz bulamıyorum.

Sıfır ev sıfır eşya detayı neden
Annem benim son zaman sıkıntılarım ayyuka çıkınca aldı bu evi,bir de annem aile apatmanimizin çatı katında yaşıyordu,burda çatı katina karataban derler eşim bana her kavgada sen ananın karatabanina layıksın derdi annemin çok zoruna gitto bu ,ben onunla beraberken al dedi bu ev senin dayadım döşedim ,gel demem karar senin yarın anne sen yıktın yuvamı dersin dedi.Ama çekemedigin gün al anahtarı otur dedi.Öyle de oldu şimdi.

Detay olarak yazmam da ailemin ne kadar destek olduğunu belli etmek icin

Sıfır eşya ev detayı ailemin desteğini belirtmek için ne kadar arkamda olduğunu belirtmek içindi haklısıniz detay gereksiz.Halâ başkalarına bağımlı olmaktan kastınızi anlamadım,sonuçta ailem onlar benim tabiki destek olup yanımda olacaklar üstelik durumları iyi.Buna mi bağımlılık dediniz orasını anlamadım.Annem iki erkek kardeşimin yıllarca maddi olarak hep destekçisi idi ,şimdi de bana destek oluyor sağolsun.Babam rahmetli oldu kendini huzursuz hissetme babanın evinde oturuyorsun diyor sürekli, babanın hediyesi bu ev sana diyor.Tabiki şu virüs geçsin boşanma bitsin çalışıp kendi paramı kazanıp kendi ayaklarımın üzerinde duracağım.

Evet haklı olabilirsiniz maddi olanaklarda cazip gelmiş olabilir .Bu sıfır daire detayları eşimin durumunun iyi olduğunu iflas etmeden önce belirtmek için,şimdi ise ailemin beni ne kadar desteklediğini anlatmak için ,çok gerekli bir detay değildi haklısınız

Hastalık da kaptım Hpv HIV değil ama bu karıştırılmasin hpv tedavisi gördüm operasyonlar geçirdim şükür bitti eskisinden daha iyi sağlığım ama doktorum cinsel yolla bulaşmış dedi

Şunu da sorayım "zührevi hastalıklar için test yaptırdınız mı"?
Maalesef Hpv virüsü kaptım Hıv değil ama karıştırılmıasin Rahim ağzı kanserine yol açan bir virüs bazı operasyonlar temizleme işlemleri ile şükür sağlığıma kavuştum.Simdi eskisinden daha iyiyim

Affetmeye devam ederseniz HIV de olur merak etmeyin...

bana bosanmazsin dedikleri bi üyeyi hatirlattiniz.
hakkımı almaliyim. kocamin parasıyla başkası mı rahat etsin diye soruyodu. iki kez mi üç kez mi evlenmis ayni adamla. martta onların da davasi vardi ertelenmişti.

bu kadar şeyden sonra elalemin lafına bakmak da ilginç. ben anlayamadim çoğu şeyi. kafama oturmadı anlattiklariniz.

Haklısınız insan içine çıkmayacak şeklide rezil etsem 3.sayfalara haber olurum öfke kontrolü yok ve şiddete meyilli.Allaha havale ettim aldatma şiddet diyorum sebeplere ama bu kadar anlatamıyorum.İspat tazminat hep aklımda ama işleri bozuldu iflas etti demiştim o dönemde üzerinde mal varlığı bırakmadı evi annesinin üzerinde arabası oğlumun fabrikası da kardeşimin üzerinde.Şu an resmi olarak işsiz görünüyor hatta hiçbir geliri ve mal varlığı olmayan biri olarak yani bir hak talep etsem tazminat hiçbirseyi yok resmi.Fabrikayı da anneme olan 300 milyar borcu yüzünden üzerine alamıyor ona borcunu ödemeyince vermeyin diyorum kardeşime ama iş kötülüğe kalırsa borcu da ödemez fabrikayi da geri ailesinden birinin üzerine alır,benim ailem onun belasi ile uğraşamaz, anlaşmalı boşanma da 130 bin tazminat yazdı kendisi 500+500 kizim ile bana da nafaka yazdı oğlum 18 den büyük.Bir de şu an da batık ve borç içinde bir adam zaten bir ara düzeltti gibi oldu işleri ama yine diplerde

Sizin kadar tecrübem asla yok ama ben bunlari 4 yıllık sevgilikte yaşadım.
Ha düzelir dedim öyle yada böyle yıllarca sabrettim. Her düzelmeyi bekleyişimde daha kötüsüyle karşılaştım. Insan neyse o dur. Degismiyor bu illet. Sizin hic bir sucunuz yok cocuklariniz için dayanacaginiz kadar dayanmışsınız. Şunu bilin sizin bi düzeniniz iyi kötü bi hayatınız elbet olucak ama onun asla olmıycak. Umarim hersey gönlünüzce olur.

Haklısınız sanırım bağımlılık Hpv kaptım bu arada tedavim bitti temizlendi vücudum şükür çok iyiyim şimdi

yanlis hesaplamadiysam bayan suan en fazla 38 40 yasinda cok ta eski degil sanirim

18 yasinda evlenmis 20 sene evli kalmis 38 39 yasinda falan bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…