20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Evet gene bir elalem ne der diye ayrilamayan kimse ona inanmaz diyen annesi "bir hata yapmış affet"diyen biriyle karşı karşıyayız. Yazık su tc kadınlarinin cektiği... Ben olsam böyle sessiz sedasız bosanmazdım. Ailesine onu rezil ederdim,bir sekilde jspat bulur cekismeli dava açardım. Nafaka alırdım.

Herhalde bir annenin kızına yapacağı en büyük kötülüklerden biri şiddet gördüğü, aldatıldığı ve mutsuz olduğu bir evliliği elalem ne der diye sürdürmeye zorlamak olsa gerek. Anneniz kostek olmus evetama en basında dik ve kararlı dursaydınız napar ne eder o adamı boşarsınız. Çocuklarıniz büyümüş ama sizin de en güzel yillariniz gecmis. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Gecmis olsun

Herhalde bir annenin kızına yapacağı en büyük kötülüklerden biri şiddet gördüğü, aldatıldığı ve mutsuz olduğu bir evliliği elalem ne der diye sürdürmeye zorlamak olsa gerek. Anneniz kostek olmus evetama en basında dik ve kararlı dursaydınız napar ne eder o adamı boşarsınız. Çocuklarıniz büyümüş ama sizin de en güzel yillariniz gecmis. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Gecmis olsun
Hayır o ilk hatasında idi annemin affet dediği sonrakileri hiç tasvip etmedi bu seferde ben kopamadim ama şimdi tüm imkanları sundu bana maddi anlamda herşeyim standartların üzerinde maddi sorunum yok çok fazla destek iki maaş kartı vardı biri bende ama onun da bu yaşta parasını özgürce harcama zamanı virüsten ve boşanmadan sonra çalışacağım

Bu konudan sonra libidosu düşük adamlara karşı daha anlayışlı olmaya karar verdim.
Nefis terbiyesi olmayan, bu derece uçkur delisi heriften iyidir.:KK14:

Pislikten kurtulmanızı, artık çok mutlu olmanızı dilerim..

Keske karakter parayla satilsaydida alip verdeydiniz bu adama. Hayat kadiniyla yatmak nasil bi yokluktur ya! Nasil bi midesizlik? Bence bosanmakta gec bile kalmissin canim bak yoluna hayatini mahfetmis adi insan

Okuduğum tek şey boşa yitip giden yıllar.. oğlunuz çok doğru söylemiş. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda bundan sonra

İnsallah cocuklariniz aldatan ve aldatilmaya goz yuman insanlar olmazlar. Cunku onlar yasadiginiz herseyi biliyor ve hepimiz ailelerimizden cocukluktan buyuyene kadar oyle etkileniyoruzki ister istemez yaslandikca onlara benziyoruz. Çocuklarınızı bu olumsuz kosullara mahkum ettiginiz icin sirf cevre ne der diye dusunmekten siz suclusunuz. Aile desteginiz vardi madem boşanacaktınız bu etraf baskisinin tum sebep olduguna asla inanmiyorum sizde kopamamissiniz isteseydiniz herkese rezil eder kanitlarla beraber coktan ayrilirdiniz

Keske bu evli ciftlerle toplu iliskisini diger aldatmalarini kanitlayabilsenizde surundurseniz mahkemede

Hepsini şoklar içinde okudum.
İlk başta tamam evlilikte cinsellik önemli.
Ama o hep istiyordu siz hiç mi istemiyordunuz ?
Yoksa onun abartılı istekleri mi vardı konunuzdan o çok düşkün benim için o kadar önemli değil gibi bir hava sezdim.
Ama bu kısım çokta önemli değil zaten.
Evlilikte cinsel hayat önemli olsa da bu normal evlilikler için geçerli.
Eşiniz ne yezık ki ruhen sağlıklı bir adam değil.
Ne sevginin ne demek olduğunu biliyor ne de cinselliğin
Başta yapman gereken şeyi şimdi yapmışsın.
Zararın neresinden dönersen dön kar.
Haaa tabi nafaka tazminat vs herseyi de almadan Boşanma.
Hatta gerekirse tüm rezillikleri dök önüne manevi tazminatta iste.
60 kadın ne demek

Keske bu evli ciftlerle toplu iliskisini diger aldatmalarini kanitlayabilsenizde surundurseniz mahkemede
Çok aklıma geliyor ama resmiyette işsiz ve tek bir mal varlığı yok üzerinde anlaşmalı olarak zaten 130 bin lira tazminat yazdı bir de üzerine böyle rezil edersem onu hiçbirsey alamam

Çok aklıma geliyor ama resmiyette işsiz ve tek bir mal varlığı yok üzerinde anlaşmalı olarak zaten 130 bin lira tazminat yazdı bir de üzerine böyle rezil edersem onu hiçbirsey alamam
Anladim abla senin adina uzuldum ama sen genede o resimleri falan kaybetme lazim olur bellki

Geçmiş olsun, çok bile dayanmışsınız. etrafı takmayın, siz yaşadınız bu dertleri onlar sadece dışarıdan görüyorlar, araba ev para var mı ne istiyorsun başka kafası belli ki. Anlatımından yaşınını daha 38-40 olduğunu düşünüyorum. Hayat devam ediyor, inşallah geçimişin yükünü atar ve dört elle sarılırsınız yaşamaya ve çocuklarınıza.

Bir şey diyemiyorum artık
Tamam karşıdaki adam normal değil ama sende pek normal sayılmazsın
İğrenç şeyler yapmış türlü türlü kadına gitmiş adamı her defasında affetmişsiniz
Üstelik hiç bir şeyi ortalığa dökmeyip yutup oturmuşsunuz

Kendinize bir itiraf edin elalem ne der çocuklarım diye mi kimseye bir şey anlatmayı boşanmadınız?

Yoksa aldattığımı herkese anlatırsam bunca şey yaşayıp nasıl hala o adamlasın diyip beni ayıplayacaklar boşanmamı bekleyecekler ı diye mi kimseye bir şey anlatmadınız?

Bir şey diyemiyorum artık
Tamam karşıdaki adam normal değil ama sende pek normal sayılmazsın
İğrenç şeyler yapmış türlü türlü kadına gitmiş adamı her defasında affetmişsiniz
Üstelik hiç bir şeyi ortalığa dökmeyip yutup oturmuşsunuz

Kendinize bir itiraf edin elalem ne der çocuklarım diye mi kimseye bir şey anlatmayı boşanmadınız?

Yoksa aldattığımı herkese anlatırsam bunca şey yaşayıp nasıl hala o adamlasın diyip beni ayıplayacaklar boşanmamı bekleyecekler ı diye mi kimseye bir şey anlatmadınız?
Gururuma yediremedim aldatılmış kadın olmayı 😔

Hepsi gerçek 😔Daha fazlasını da yaşadım.Degdi mi kısmı şu belki çocuklarım büyüdü.18 ve 14 şu an yaşları küçükken zor olurdu ayrılık belki.Kucuk evlenince bağımlılık da gelişti sanırım kopmak zor oldu
Çoxuklarınız farkında mı olayın? Ben sadece bunu merak etrim. Çünkü benim babam da sizin eşibizin yolundan gidiyor ve gün geçtikçe pervasızlaşıyor hayatı. Annem biz bilmiyoruz sanıyor. Ama herşeyin farkındayız annem de hepsini bilip boşanmayı göze alamadığı için susuyor. Ben size sorayım siz vize be önerirsiniz?

Çoxuklarınız farkında mı olayın? Ben sadece bunu merak etrim. Çünkü benim babam da sizin eşibizin yolundan gidiyor ve gün geçtikçe pervasızlaşıyor hayatı. Annem biz bilmiyoruz sanıyor. Ama herşeyin farkındayız annem de hepsini bilip boşanmayı göze alamadığı için susuyor. Ben size sorayım siz vize be önerirsiniz?

X