20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Affettikçe ahlaksızlığı artmış
Yani affetmeniz yaptığı yanlışı onaylamak gibi olmuş niye kendinize bunu yaşattınız
Ama şu am en doğru kararı vermişsiniz hayatınızdan tamamen silin yol sayın

Ah işte annelik çok zor.
Dışardan yorum yapabiliyoruz ama neler yaşandı tam olarak bilemiyoruz.

Teşekkürler bir arkadaşım teklif bile etti bunu bana isimleri değiştirelim kitap yaz diye o kadar yüzeysel ki bu anlattıklarım ,şiddet kısmını özet geçtim ama tam bir narsistti her dakika seviyorum sen bu sevgimi anlamıyorsun beni sen itiyorsun diye her dakika beni suçlu hissettirmeye çalışan bir adam.Disarda el üstünde tutan kibar nazik bir adam.Evet çocuklarım büyük ve çok destekler bana çok da aklı başında çocuklar bu kadar hengame içinde.Dersleri iyi oğlum üniversite yolcusu kızım da yatili dışarda fen lisesi istiyor,biz yolcuyuz anne biz babamı da seni de seviyoruz ikinizi de görüyoruz ama sen artık ayril ve hayatına bak diyorlar

Allah size ödül olarak 2 tane hayırlı evlat vermiş ne güzel. Allah yollarını açık etsin. Sırtınızı yaslayacağınız kocaman 2 dağınız var.

Ohh ne güzel işte yolları açık olsun kuzucukların

Kusura bakmayın ama şaşkınlıkla okudum. Bunca kadını nasıl içiniz aldı nasıl o evde kaldınız bilmiyorum. Buradaki kadınların birçoğu eşine muhtaç olduğunu söylüyorlar. Arkanızda bu kadar aileniz varken, maddi durumunuz bugun çoğu insanı cebinden çıkaracakken neyin ısrarı bu ? Hayır hiç hastalık kaparım diye de mi düşünmediniz. Onca pisliğin içinde adam bana birşey bulaştırır vs. Çok üzüldüm. Hani yuvam yıkılmasın diye affeden çok gördümde 60 kadın nedir? Eşiniz zaten sizle evli değilmiş ki bekar gibi yaşamış ömrü boyu.

Boşanıyor olmanıza sevindim. Henüz yaşınız genç, güzel çocuklarınız var aileniz de destek oluyor daha ne olsun. Bence yaşanan bunca şeye rağmen şanslısınız. Umarım bundan sonra çok güzel olur her şey sizin için. Bu arada konuyu okurken gerçekten hikaye okur gibi oldum, adamın yemeğine şap atmanızı falan bekledim

Bekarken nası bi hayat yasadıgını zaten duymuşsun..Evlenince hayat kadınları ile başlamış...3-4 gün soğuk durup dönmüş yine yatağına almışsın...Sonra 60 kadın saymışsın hayatında ve fihristini bile yapmışsın...

Adam artık doyumsuzluktan grup yapmaya kadar gitmiş....Sen ise şok olmuşsun neye şok oluosan...

Tekrat bastan baslarız artık akıllanır ümidini hiç yitirmemişsin...
20 yıl geçmiş adam hala aynı adam ama sen hala tereddüttesin acaba düzelir mi diye.

Sen bağımlısın ve psikologa gitmelisin...
Esas şok olunması gereken senin bu adama katlanman

bir hastalık kapmadan bu adamdan sonunda kurtulmmuşsun ne güzel ailen maddi destekte veriyor çocuklarında büyümüş kandırmasından korkuyorum demişsin ki demekki halâ affetmeye açıksın sakın öyle bir hataya düşme ihtiyacın yok ona.

bir çok kişinin gelmek istediği yerdesin bu imkanlarla sakın ola affedeyim deme.

Can cikar huy cikmaz tabiri iblis esine cuk diye oturur.Onun huyu suyu belli yaptiklarini bir sekilde anlayabilirim de seni anlamadim bir kadin olarak.Tamam aile onemli,cocuklarin ruhsal sagligi onemli ama altmis yetmis kadinla mubarek halvetlenicek bir adami kapinin esiginden gecmesine nasil musade ettin ben anlam veremedim.bir degil bes degil altmis kadin ne ya!hastalik kapip ölmedi mi?Bundan on yil oncede ayrilsan ailen yaninda olurmus bunca seneyi p...c etmek niye?yazik degil mi gencligine guzelligine?O kadar hir gur gecen senede evlatlarina yasattiginiz huzursuz anlara yazik degil mi?Her bir aldatmayi isbat edin,yetmez guzel bir tazminat davasi da acin o da yetmez delilleriyle ele gune rezil rusva edin.Ciftli,gruplu rezilliklerini ozellikle.Insan icine cikaramayin bu da sizin ahdiniz olsun.

Çocuklar anne babaları ayriykende yaşar huzursuz bir evlilikte harap olmasınlar sizdede peygamber sabri varmış Allahın en sevmediği helaldir boşanmak ama siz şiddetin ve ihanettin her türlüsünü görmüşsünüz zaten erken evlenmişsiniz bu saatten sonra çalışıp tatillere gidin gezin giyin cocuklugunuzu gençliğinizi çocuklarınizla yaşayın cocukluklar yapın oyuncaklara binin elalem ne der diye de düsünmeyin elalem hep bise der hiçbişey dışardan göründüğü gibi değil derler ya gerçekten öyle dişi onları yakmış ici sizi bi düzen kurmuşsunuz bu adam için tekrar bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…