Yazılarında gördüm çok yazık etmiş kendi kendine18 yasinda evlenmis 20 sene evli kalmis 38 39 yasinda falan bayan
Teşekkürler 38 yaşındayım18 yasinda evlenmis 20 sene evli kalmis 38 39 yasinda falan bayan
Çok gençsin abla yeniden hayata saglamca başla hiç geç değilTeşekkürler 38 yaşındayım
Hayır o ilk hatasında idi annemin affet dediği sonrakileri hiç tasvip etmedi bu seferde ben kopamadim ama şimdi tüm imkanları sundu bana maddi anlamda herşeyim standartların üzerinde maddi sorunum yok çok fazla destek iki maaş kartı vardı biri bende ama onun da bu yaşta parasını özgürce harcama zamanı virüsten ve boşanmadan sonra çalışacağımHerhalde bir annenin kızına yapacağı en büyük kötülüklerden biri şiddet gördüğü, aldatıldığı ve mutsuz olduğu bir evliliği elalem ne der diye sürdürmeye zorlamak olsa gerek. Anneniz kostek olmus evetama en basında dik ve kararlı dursaydınız napar ne eder o adamı boşarsınız. Çocuklarıniz büyümüş ama sizin de en güzel yillariniz gecmis. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Gecmis olsun
Çok aklıma geliyor ama resmiyette işsiz ve tek bir mal varlığı yok üzerinde anlaşmalı olarak zaten 130 bin lira tazminat yazdı bir de üzerine böyle rezil edersem onu hiçbirsey alamamKeske bu evli ciftlerle toplu iliskisini diger aldatmalarini kanitlayabilsenizde surundurseniz mahkemede
Anladim abla senin adina uzuldum ama sen genede o resimleri falan kaybetme lazim olur bellkiÇok aklıma geliyor ama resmiyette işsiz ve tek bir mal varlığı yok üzerinde anlaşmalı olarak zaten 130 bin lira tazminat yazdı bir de üzerine böyle rezil edersem onu hiçbirsey alamam
Gururuma yediremedim aldatılmış kadın olmayıBir şey diyemiyorum artık
Tamam karşıdaki adam normal değil ama sende pek normal sayılmazsın
İğrenç şeyler yapmış türlü türlü kadına gitmiş adamı her defasında affetmişsiniz
Üstelik hiç bir şeyi ortalığa dökmeyip yutup oturmuşsunuz
Kendinize bir itiraf edin elalem ne der çocuklarım diye mi kimseye bir şey anlatmayı boşanmadınız?
Yoksa aldattığımı herkese anlatırsam bunca şey yaşayıp nasıl hala o adamlasın diyip beni ayıplayacaklar boşanmamı bekleyecekler ı diye mi kimseye bir şey anlatmadınız?
Çoxuklarınız farkında mı olayın? Ben sadece bunu merak etrim. Çünkü benim babam da sizin eşibizin yolundan gidiyor ve gün geçtikçe pervasızlaşıyor hayatı. Annem biz bilmiyoruz sanıyor. Ama herşeyin farkındayız annem de hepsini bilip boşanmayı göze alamadığı için susuyor. Ben size sorayım siz vize be önerirsiniz?Hepsi gerçekDaha fazlasını da yaşadım.Degdi mi kısmı şu belki çocuklarım büyüdü.18 ve 14 şu an yaşları küçükken zor olurdu ayrılık belki.Kucuk evlenince bağımlılık da gelişti sanırım kopmak zor oldu
Çoxuklarınız farkında mı olayın? Ben sadece bunu merak etrim. Çünkü benim babam da sizin eşibizin yolundan gidiyor ve gün geçtikçe pervasızlaşıyor hayatı. Annem biz bilmiyoruz sanıyor. Ama herşeyin farkındayız annem de hepsini bilip boşanmayı göze alamadığı için susuyor. Ben size sorayım siz vize be önerirsiniz?