Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kolay gelsın selamcım hosgeldın. ıhmal etme bızı kılo alırsın haa ona gore
lolocum gosgeldın tekrar aramıza sacların da hayırlı olsun ben de boyatmak ıstıyorum ama burda guvenılır duzgun bır kuafor bulamadım.
kullandıgınız boya bıtkısel mı sac dıplerını kapamayan boyalardan mı dıye soruyorum evet oyle dıyor pekı boyanınzın ıcerıgıne bakabılrımıyım dıyorum normal kuafor boyası ıste bunlar buyuk bıdonlarla gelıyor ustund ene tarıh var ne ıcerık var. adam bılmedııg seye evet bıtkısel dıyor. o yuzden kaldı boyle olmadı dısardan bıtkısel bır boya alıp kuafore goturup oyle boyattırıcam...

karamelcım ne olsun yusufu yedırdım yatırdım ayagımda kaldı oyle ayagımdan kaldırırsam uyanır o yuzden yusuf uyanana kadar bana kahvaltı yok. sonra dısarı cıkıp alısverıs yapmam lazım yusufun yogurdu bıtmıs.

mınnoscum merak etme burda ınceltırız bız sneın bacakları. ne yaptın mınnosum platese devam ettın mnı? bolgesel zayıflayabılmek ıcın egzersız sart bazen ıyı bır hocadan yarım alınca daha verımlı olabılır.

poseidon

evet güvenilir bir yerde boyattım saçımı arkadaşımın tanıdığı ve sürekli saçını boyattığı bir yer boyalarıda güvenilir saçımı boyayan çocukta işinin ehli çok güzel boyadı saçımı saç rengim kızıldı önceden kızıldan sarıya dönebilmek için her şeyi yaptı çocuk hemde saçıma hiç bir zarar vermedi
akşam 5 30 da gittim 11 de geri geldim
baya bi uğraştı yani
saçlar güzel olduda bide kilo versem süper olucak
aslında ben kapalıyım evde saçlarımı açıyorum arkadaşlarım ve eşim görüyo sadece evde güzel olmak istedim kiloda verirsem süper olucak

ee kızlar ben yokken neler yaptınız kilolar gittimi
ayy özlemişim hepinizi sanki çookk uzun zaman oldu aranıxzdan ayrılalı
yani o kadar özledim sizleri

kızlar bu arada bi kızım oldu 1 aylık şu an adı boncuk çok tatlı bi kız kedi

slm kizlarr ...
yaa ben bugun gec kaldim ancaa kalktim carsamba burda okul yok oyuzden biraz yatiyorumm
yarina yok anasini satim bu gavurlar hepmii tatil olur yaa esim evde yarindan sonra
bana gelince tamamen diyetten uzaklasmis durumdayim dun bir guzel sarma vede dolma yaptim yyedim yok yedim iste doysana yok biraz once tekrar saldirdimm dolmayaa yani bu kadar olurr suanda cok mutsuzum arkadaslarrr kendimi cokk kotu hissediyorum cok yedim cokk am dolmada guzel olmus haaa akrepin cani ceksin diyimde bunu soylemeden edemedim yani

ne guzel canım bıldıgın ve ıyı ıs yapan bır kuaforr var. ben buraya yenı tasındım. ınsnalar daha cok kazanmak ıcın kalıtesız urun kullanıyorlar artık
ben de evde guzel gorunmek ıstıyorum. hep dıyordum turk kadını gun boyunca cocukdu ev ısıydı hıc kendılerıne bakmıyorlar sacbas karısmıs sekılde eslerını karsılıyorlar o yuzden adamlarda karılarıyla ılgılenmıyor hata kadınlarda dıyordum.
artık yasadım ogrendım tum hata erkeklerde kadınların ustune o kadar yuk bındırıyorlarkı kadın hangı ara kendıne baksın. supermen mıyız bız. ben de yusuftan sonra sacbas karısık dolasıyorum evde mecburen ama ben de sacımı yaptırıcam aslında kuaforden zıyade bana guzellık merkezı gıbı bıryer lazım onu daha bulamamdım buralarda. arkadas bır telefon verceektı bakalım ıns. oraı ıstedııgm gıbı bır yerdır.

maasallah kedıcıge. hayırlı olsun bır yandan da kolay gelsın kedıye bakmak zordur cnaım ya.

afıyet olsun canım yaraMAsın

ben allahtan o kadar becerıklı degılım de sarmalar sarıp yıyemıyorum

ne guzel canım ıste keske burda da tatıl olsa esım yanımda olsa.

kediyi oğlum bulmuş getirdiğinde çok küçük ve güçsüzdü

ben iyi kalpli oğlum kedinin miyavladığını duymuş okuldan eve gelirken kediyi çıktığı ağaçtan almış eve bi geldiki kucağında minicik bir kedi
napalım bizde kabul etmek zorunda kaldık
şimdi bizimle tuvalet terbiyesini vermeye çalışıyorum arada tuvalete gidiyo bazende balkonu hallediyo
oğluma kızıyorum bazen bi kedimiz eksikti senin temizliğin bitti rahat edicem derken kedi çıkardın başıma diyorum
ama maskotumuz oldu bizim çok tatlı bi kedi

evet şekercimm yapalımm..
ben dün gece çok etkisinde kaldığım bir rüya gördüm ve sabah namaza başladım.karamelin bikini giyelim sözünü okuyunca tereddüt ettim devam etmekte namaza ama sonra rüyam ağır bastı.dedim devam edeyim yaza kim öle kim kala.hem bikinimi giyerim üstüne plaj elbisesi geçiririm önemli olan bikininin içine girebilecek mikemmel fücuuda sahip olmak dimii
hoşş geldin şekerciiiiiiiiiimmmm
almasına alırımdaa sonra imdat kurtarın beni akrebin elinden çok feciii zayıflatıyoo diye bağırmak yok taaammmııı
slm kızlarr...
ben geldimm

nasılsınız bu gün...
hoş geldin şekercimmm
ayy şok diyeti bıraktığına çok sevindim tatlışım
hayırlı olsun tosuncumm yeni saçın.. kıs bu lafı ben hep kendime kullanırdımm.şu an da kilo veremediğim zamanlarda sinirlenip söylerim kendime
ben şu an
sabah kral
öğle memur
akşam da çooook fakir oluyorum tatlış
ehh spora da başladım..takıl o zaman hemen peşime :13:
ayy benimin bütün gerginliğim o diyettendi ozamn desene :90:
kuş gibi oldum tavuz kuşu :124:
amann dikkat et kuşumm fazla uçma takılırsın sonra
ne işymişş bakalım seni bizlerden uzaklaştıran
Gunaydın kızlar. yusufa kahvaltı yedırdım sımdı de sallıyorum uyutuyorum.

ben daha bısey yıyemedım

nasıl yaaa..yusuf ööllee ayağındamı kalıcak yanii.kıs delimisin sen kaldır yatır yap kahvaltını.sonra işlerini yap şööleee kıvırta kıvırta gitsin yağlar.
bu arada hocadan alınan yarım ne kuşumm :26:
ayy evet ben de dünakşam yazdım alışkanlık işte sonra aklıma geldi.tamam şekercim akşam yaz sende
tatlışımm şu çocuk kız çocukmu
e yuhh yanii bu bu şekildemi söylenir bacımm..ben de dedim noluyo yahuu burdan ayrıldığı sürede bir çocuk olmas didimmm oyy lolo bitirdin beni birden
hehehe çekmes ki şekerim..çünküm şok diyet felan yapmıyorum herşeyden yiyorum ama nasıl işte işin sırrı bunu bilmekte demek kilo aldın ayyy çok üsüldüüümmm
tatlışş sende güzellik salonunu kendi evine kur..ben öyle yaparım hiç te gitmem öyle salonlara felan..yediğin gıdalara da dikkat ettikten sonra fıstık gibi hatunlarıs zaten..
hayırlı olsun şeker yeni kısınıss
selam kardes takimim
nasilsiniz bakim

akrebim dun cee ee demis gitmissin
67 nedemek cumaya 66 yi bilem gorebilirim ona gore
heee :18: şakaa yapıyosuuunnn :86::86: dimii :80::80:

ayy benimin bütün gerginliğim o diyettendi ozamn desene :90:
kuş gibi oldum tavuz kuşu :124:

öyle ya.ben bi kere şok diyet yapayım dedim.anamm sinirden gelene gidene cattım açlıktan.çok gergındım cokk :)

selma ablacım nerelerdesin yahuu
hiç karşılaşmıyoruz artık
nasıl gıdıyor diyet.aman ablacım dikkat et bayramda

oyy bacakların ağrımıştır senın
nasıl dayandın.yusufun uykusu cok hassas sanırım

aynen ya.
bu aralar bende ne zaman girsem kımse olmuyor
sıkılıyorum
bende akşam yazıyorum artık.unutuyor ınsan ne yedığını:)

bende senin kızın oldu zannettim
şok oldum bi an.hamileyim diye de hiç dememişti diyorum içimden

kediciğiniz hayırlı olsun lolocum .bende cok severım yavru kedılerı.

kızzz nesliii.götürmüşsün dolmaları bacım.afıyet olsun.yarasın ama kılo yapmasın

akrebi bilmem ama benim canım cektı valla .sarmaya dolmaya bayılırım.

canım sen de sadece kadınların oldujgu plajlara gıdersın. yazın bıkını gıyecem dıye namaz mı bırakılır.. hem n guzel gelmıs aklına bıkının ustune baska bısey gıyersın
akrepcım benım veledın gunduz uykusu cok hafıf ama gece aralıksız uyuyor elh.
guzellık salonunu eve kuramıyorum canım. mesela agda yapamıyorum yusuf pesımden gelığp ne yaptıgımı merake dıyor. bı keresınde TV yı actım odaya kapayıp kendımı agda yaptım odadan cıktıgımda baktım TV nın dııbıne kadar gırmıs ordan bakıyor. uzuldum boyle boyle gozu bozulur bebenın dıye. evde yalnızken dus bıle alamıyorum ozellıkle wc ye gıttıgımı gorurse oturup aglıyor. ama sanırım dıger bebeklı arkadaslar da aynı sorunları yasıyor. akrepcım senın kız buyudu unuttun galıba bebek bakımının dertlerını.

karamelcım gecen gublerde bacaklarım cok kotu agrımıstı. ama sımdı agrı yok.
canım benımkı dogdugundan berı boyle alıstırdık.

bı de akrepcım sormususn (bu arada hocadan alınan yarım ne kuşumm) dıye.
hocadan alınan yardım olacaktı o. bolgesel zayıflama egzersızlerın hoca eslıgınde yapılırsa daha verımlı olabılıyor demek ıstedım.
ben bı yandan yusufu sallayıp bı yandna yazıyorum bı de bılgısayarın tusları hep farklı yerlerde alısık degılım o yuzdne bazı seylerı yanlıs yazıyorum. harf farklı cıkıyor ya da hıc cıkmıyor. yenı bılgısayar alana kadar boyle gıdıcek artık.

canım unutulurmu hiç.ben babası varken yapıyodum yada o uyurken yapıyodum o işleri..
ve bölerek komple de değil..ayy o wc ye gitmeleri de hiç sorma ne sorun olurdu.
ya benimki büyüdü bittimi sanki geçen akşam geçtim banyoya ayy tutturdu anne napıyosun ben de bakıcam kızım git diyorum yok gitmiyor başladı ağlamaya sen beni sevmiyosun da kimse beni sevmiyoda ayy bıraktıum ağdayı felan yarım yamalak kaldım öölee çıktım artık..öyle yada böyle kendim yapıyorum şekercim..
hem ağdaya hiç gidemem dışarıya bayan da olsa utanırım ben.

hehehe çekmes ki şekerim..çünküm şok diyet felan yapmıyorum herşeyden yiyorum ama nasıl işte işin sırrı bunu bilmekte demek kilo aldın ayyy çok üsüldüüümmm

heheee cok komikk senn istedigin kadar cekmedi deee yavrumm simdi onunde sarma dolma olacak helede ben yapacamm haha sende yemiyecenn hemm aksam yemiyorumm sekerim birsey soz verdimm kendimee bakalimm ne kadarini eritem onuda bilmiyom yaa hayirlissii
kızzz nesliii.götürmüşsün dolmaları bacım.afıyet olsun.yarasın ama kılo yapmasın

akrebi bilmem ama benim canım cektı valla .sarmaya dolmaya bayılırım.
sus senin canin cekemsinn bakiml sen kilo verecen misnnos delirecek oda verecek mecburen oyuzden sen diyete devam unut dolmayi sarmayii sen diyete konsantre oll sekerimm bakma bana

bende çok severim o da biliyor sevdiğimi o yüzden öyle ballandırmışş piss biyerimizi şişiricek

:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…