Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzel canım bıldıgın ve ıyı ıs yapan bır kuaforr var. ben buraya yenı tasındım. ınsnalar daha cok kazanmak ıcın kalıtesız urun kullanıyorlar artıkposeidon
evet güvenilir bir yerde boyattım saçımı arkadaşımın tanıdığı ve sürekli saçını boyattığı bir yer boyalarıda güvenilir saçımı boyayan çocukta işinin ehli çok güzel boyadı saçımı saç rengim kızıldı önceden kızıldan sarıya dönebilmek için her şeyi yaptı çocuk hemde saçıma hiç bir zarar vermedi
akşam 5 30 da gittim 11 de geri geldim
baya bi uğraştı yani
saçlar güzel olduda bide kilo versem süper olucak
aslında ben kapalıyım evde saçlarımı açıyorum arkadaşlarım ve eşim görüyo sadece evde güzel olmak istedim kiloda verirsem süper olucak
ee kızlar ben yokken neler yaptınız kilolar gittimi
ayy özlemişim hepinizi sanki çookk uzun zaman oldu aranıxzdan ayrılalı
yani o kadar özledim sizleri
kızlar bu arada bi kızım oldu 1 aylık şu an adı boncuk çok tatlı bi kız kedi
slm kizlarr ...
yaa ben bugun gec kaldim ancaa kalktim carsamba burda okul yok oyuzden biraz yatiyorumm
yarina yok anasini satim bu gavurlar hepmii tatil olur yaa esim evde yarindan sonra
bana gelince tamamen diyetten uzaklasmis durumdayim dun bir guzel sarma vede dolma yaptim yyedim yok yedim iste doysana yok biraz once tekrar saldirdimm dolmayaa yani bu kadar olurr suanda cok mutsuzum arkadaslarrr kendimi cokk kotu hissediyorum cok yedim cokk am dolmada guzel olmus haaa akrepin cani ceksin diyimde bunu soylemeden edemedim yani
evet şekercimm yapalımm..karamelımm evet kesınlıkle yaza bıkını gıyebılıcek vucudumuz olsunda
bız bıkını gıymesekte olur yanı ayy ben cok guzel elbıseler almak ıstıyroum
boyle gunluk gıymelık ama bacaklarım cok sısko yaa :84:
AYY AKREBIM YAPALIM OZAMAN ya hıc yapmasak bıle hergun 20 dakka yapsak kardır demı sekerım
hoşş geldin şekerciiiiiiiiiimmmmgünaydın bayanlar
kızlar ben aranıza geri dönmeye karar verdim
sizden ayrılmak bana hiç yaramadı tosun gibi oldun kurbana hazır hissediyorum kendimi
üff kendimi toparlim dedim kafayı düzeltirken bedeni ihmal ettim
2 gün önce saçımı bal sarısına boyattım sırf kendimi iyi hissedim diye bu kadar değişik bir renk seçtim
saçımı boyattıktan sonra kilo aldığımı fark ettim
yüzüm tosun gibi görünüyo saçım kızılken fark edememişim
biraz önce tartıldım şoka girdim
84 kilo olmuşum
akrepcim beni geri aranıza alın canım
sen ne dersen harfiyen uygulucam
bir an önce zayıflamam lazım
saçlarım çok güzel ama koca göbeğim geniş kalçalarım tombiş bir yüzüm var
hiç yakışmadı bana
aynaya baktıkça sinir olmaya başladım kendime
yüzüm güzel benim aslında ama o kadar kat kat olduki 1o yıl yaşlı görünüyorum
hadi akrepcim kızlar hadi
bana destek olunda aldıklarımı hızla verim
ne ye derseniz onları yicem fazlasını ağzıma sürmücem söz
hoş geldin şekercimmmslm kızlarr...
ben geldimm
nasılsınız bu gün...
ayy şok diyeti bıraktığına çok sevindim tatlışımdüzeldi karamelcim...
moralimde baya baya yerinde şükür..yani nefret ettiğin bi yerde calısırken ne kadar güzel olabilirse o kadar iimm :94:
5 g5k diyetini bıraktım rahatlamıs hissediom kendimi ben böylede güzelim :90: hızlı kilo vermekden vaz gectim
göbüşümle popomla mutluyum :125:
hayırlı olsun tosuncumm yeni saçın.. kıs bu lafı ben hep kendime kullanırdımm.şu an da kilo veremediğim zamanlarda sinirlenip söylerim kendimeteşekkür ederim karamelcim
evet saçlarım güzel oldu aralara sarı röflelerde attırdım çok güzel bir renk çıktı ortaya
lakin
benim tosun yüzümü dahada tosunlaştırdı
bi daha aranızdan ayrılmıcam
manken gibi olana kadar burdayım
olduktan sonrada kilomu korumak için aranızda kalıcam hep
iş arıyorum bu aralar vicudum o kadar hamladıki
resmen oturduğum yerden kaldırmak için yardım almam gerekir oldu
zaten ayağımda dizlerimde belimde sorunlar var kilo aldıkça ağrılarımda artmaya başladı
şu saatten sonra çok az ve dikkatli yicem
bana önerileriniz varsa söyleyin hangi beslenme tarzı kolay kilo vermenizi sağladı hangi hareket kalçanızı göbeğinizi eritti bana söyleyinki hepsini yapıcam çünkü
artık evde kilolu ve pijamalı şekilde dolaşmak istemiyorum
amann dikkat et kuşumm fazla uçma takılırsın sonraayy benimin bütün gerginliğim o diyettendi ozamn desene :90:
kuş gibi oldum tavuz kuşu :124:
ne işymişş bakalım seni bizlerden uzaklaştırangünaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar farkındayım burayı ihmal ediyorum ama cok işlerim var inanın pazar günü annemlere gidecegiz o yüzden işlerim sıkıştı inş bayram dönişi hep burdayım :128::128::79:
Gunaydın kızlar. yusufa kahvaltı yedırdım sımdı de sallıyorum uyutuyorum.
ben daha bısey yıyemedım
nasıl yaaa..yusuf ööllee ayağındamı kalıcak yanii.kıs delimisin sen kaldır yatır yap kahvaltını.sonra işlerini yap şööleee kıvırta kıvırta gitsin yağlar.karamelcım ne olsun yusufu yedırdım yatırdım ayagımda kaldı oyle ayagımdan kaldırırsam uyanır o yuzden yusuf uyanana kadar bana kahvaltı yok. sonra dısarı cıkıp alısverıs yapmam lazım yusufun yogurdu bıtmıs.
mınnoscum merak etme burda ınceltırız bız sneın bacakları. ne yaptın mınnosum platese devam ettın mnı? bolgesel zayıflayabılmek ıcın egzersız sart bazen ıyı bır hocadan yarım alınca daha verımlı olabılır.
ayy evet ben de dünakşam yazdım alışkanlık işte sonra aklıma geldi.tamam şekercim akşam yaz sendeya ben gelıyorum herkes gıdıyor
neyse kızlar aksamları yedıklerımızı yazmıyoruz sabah yazalım dıyoruz ya
ben dunku yedıklerımı unutuyorum. o yuzden yazamıyorum.
ben aksmdan yazıcam napıyım
tatlışımm şu çocuk kız çocukmuposeidon
evet güvenilir bir yerde boyattım saçımı arkadaşımın tanıdığı ve sürekli saçını boyattığı bir yer boyalarıda güvenilir saçımı boyayan çocukta işinin ehli çok güzel boyadı saçımı saç rengim kızıldı önceden kızıldan sarıya dönebilmek için her şeyi yaptı çocuk hemde saçıma hiç bir zarar vermedi
akşam 5 30 da gittim 11 de geri geldim
baya bi uğraştı yani
saçlar güzel olduda bide kilo versem süper olucak
aslında ben kapalıyım evde saçlarımı açıyorum arkadaşlarım ve eşim görüyo sadece evde güzel olmak istedim kiloda verirsem süper olucak
e yuhh yanii bu bu şekildemi söylenir bacımm..ben de dedim noluyo yahuu burdan ayrıldığı sürede bir çocuk olmas didimmm oyy lolo bitirdin beni birdenee kızlar ben yokken neler yaptınız kilolar gittimi
hehehe çekmes ki şekerim..çünküm şok diyet felan yapmıyorum herşeyden yiyorum ama nasıl işte işin sırrı bunu bilmekte demek kilo aldın ayyy çok üsüldüüümmmslm kizlarr ...
yaa ben bugun gec kaldim ancaa kalktim carsamba burda okul yok oyuzden biraz yatiyorumm
yarina yok anasini satim bu gavurlar hepmii tatil olur yaa esim evde yarindan sonra
bana gelince tamamen diyetten uzaklasmis durumdayim dun bir guzel sarma vede dolma yaptim yyedim yok yedim iste doysana yok biraz once tekrar saldirdimm dolmayaa yani bu kadar olurr suanda cok mutsuzum arkadaslarrr kendimi cokk kotu hissediyorum cok yedim cokk am dolmada guzel olmus haaa akrepin cani ceksin diyimde bunu soylemeden edemedim yani
tatlışş sende güzellik salonunu kendi evine kur..ben öyle yaparım hiç te gitmem öyle salonlara felan..yediğin gıdalara da dikkat ettikten sonra fıstık gibi hatunlarıs zaten..ne guzel canım bıldıgın ve ıyı ıs yapan bır kuaforr var. ben buraya yenı tasındım. ınsnalar daha cok kazanmak ıcın kalıtesız urun kullanıyorlar artık
ben de evde guzel gorunmek ıstıyorum. hep dıyordum turk kadını gun boyunca cocukdu ev ısıydı hıc kendılerıne bakmıyorlar sacbas karısmıs sekılde eslerını karsılıyorlar o yuzden adamlarda karılarıyla ılgılenmıyor hata kadınlarda dıyordum.
artık yasadım ogrendım tum hata erkeklerde kadınların ustune o kadar yuk bındırıyorlarkı kadın hangı ara kendıne baksın. supermen mıyız bız. ben de yusuftan sonra sacbas karısık dolasıyorum evde mecburen ama ben de sacımı yaptırıcam aslında kuaforden zıyade bana guzellık merkezı gıbı bıryer lazım onu daha bulamamdım buralarda. arkadas bır telefon verceektı bakalım ıns. oraı ıstedııgm gıbı bır yerdır.
maasallah kedıcıge. hayırlı olsun bır yandan da kolay gelsın kedıye bakmak zordur cnaım ya.
hayırlı olsun şeker yeni kısınısskediyi oğlum bulmuş getirdiğinde çok küçük ve güçsüzdü
ben iyi kalpli oğlum kedinin miyavladığını duymuş okuldan eve gelirken kediyi çıktığı ağaçtan almış eve bi geldiki kucağında minicik bir kedi
napalım bizde kabul etmek zorunda kaldık
şimdi bizimle tuvalet terbiyesini vermeye çalışıyorum arada tuvalete gidiyo bazende balkonu hallediyo
oğluma kızıyorum bazen bi kedimiz eksikti senin temizliğin bitti rahat edicem derken kedi çıkardın başıma diyorum
ama maskotumuz oldu bizim çok tatlı bi kedi
heee :18: şakaa yapıyosuuunnn :86::86: dimii :80::80:selam kardes takimim
nasilsiniz bakim
akrebim dun cee ee demis gitmissin
67 nedemek cumaya 66 yi bilem gorebilirim ona gore
ayy benimin bütün gerginliğim o diyettendi ozamn desene :90:
kuş gibi oldum tavuz kuşu :124:
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar farkındayım burayı ihmal ediyorum ama cok işlerim var inanın pazar günü annemlere gidecegiz o yüzden işlerim sıkıştı inş bayram dönişi hep burdayım :128::128::79:
karamelcım ne olsun yusufu yedırdım yatırdım ayagımda kaldı oyle ayagımdan kaldırırsam uyanır o yuzden yusuf uyanana kadar bana kahvaltı yok. sonra dısarı cıkıp alısverıs yapmam lazım yusufun yogurdu bıtmıs.
mınnoscum merak etme burda ınceltırız bız sneın bacakları. ne yaptın mınnosum platese devam ettın mnı? bolgesel zayıflayabılmek ıcın egzersız sart bazen ıyı bır hocadan yarım alınca daha verımlı olabılır.
ya ben gelıyorum herkes gıdıyor
neyse kızlar aksamları yedıklerımızı yazmıyoruz sabah yazalım dıyoruz ya
ben dunku yedıklerımı unutuyorum. o yuzden yazamıyorum.
ben aksmdan yazıcam napıyım
ee kızlar ben yokken neler yaptınız kilolar gittimi
slm kizlarr ...
canım sen de sadece kadınların oldujgu plajlara gıdersın. yazın bıkını gıyecem dıye namaz mı bırakılır.. hem n guzel gelmıs aklına bıkının ustune baska bısey gıyersın
evet şekercimm yapalımm..
ben dün gece çok etkisinde kaldığım bir rüya gördüm ve sabah namaza başladım.karamelin bikini giyelim sözünü okuyunca tereddüt ettim devam etmekte namaza ama sonra rüyam ağır bastı.dedim devam edeyim yaza kim öle kim kala.hem bikinimi giyerim üstüne plaj elbisesi geçiririm önemli olan bikininin içine girebilecek mikemmel fücuuda sahip olmak dimii
hoşş geldin şekerciiiiiiiiiimmmm
almasına alırımdaa sonra imdat kurtarın beni akrebin elinden çok feciii zayıflatıyoo diye bağırmak yok taaammmııı
hoş geldin şekercimmm
ayy şok diyeti bıraktığına çok sevindim tatlışım
hayırlı olsun tosuncumm yeni saçın.. kıs bu lafı ben hep kendime kullanırdımm.şu an da kilo veremediğim zamanlarda sinirlenip söylerim kendime
ben şu an
sabah kral
öğle memur
akşam da çooook fakir oluyorum tatlış
ehh spora da başladım..takıl o zaman hemen peşime :13:
amann dikkat et kuşumm fazla uçma takılırsın sonra
ne işymişş bakalım seni bizlerden uzaklaştıran
nasıl yaaa..yusuf ööllee ayağındamı kalıcak yanii.kıs delimisin sen kaldır yatır yap kahvaltını.sonra işlerini yap şööleee kıvırta kıvırta gitsin yağlar.
bu arada hocadan alınan yarım ne kuşumm :26:
ayy evet ben de dünakşam yazdım alışkanlık işte sonra aklıma geldi.tamam şekercim akşam yaz sende
tatlışımm şu çocuk kız çocukmu
e yuhh yanii bu bu şekildemi söylenir bacımm..ben de dedim noluyo yahuu burdan ayrıldığı sürede bir çocuk olmas didimmm oyy lolo bitirdin beni birden
hehehe çekmes ki şekerim..çünküm şok diyet felan yapmıyorum herşeyden yiyorum ama nasıl işte işin sırrı bunu bilmekte demek kilo aldın ayyy çok üsüldüüümmm
tatlışş sende güzellik salonunu kendi evine kur..ben öyle yaparım hiç te gitmem öyle salonlara felan..yediğin gıdalara da dikkat ettikten sonra fıstık gibi hatunlarıs zaten..
hayırlı olsun şeker yeni kısınıss
heee :18: şakaa yapıyosuuunnn :86::86: dimii :80::80:
öyle ya.ben bi kere şok diyet yapayım dedim.anamm sinirden gelene gidene cattım açlıktan.çok gergındım cokk :)
selma ablacım nerelerdesin yahuu
hiç karşılaşmıyoruz artık
nasıl gıdıyor diyet.aman ablacım dikkat et bayramda
oyy bacakların ağrımıştır senın
nasıl dayandın.yusufun uykusu cok hassas sanırım
aynen ya.
bu aralar bende ne zaman girsem kımse olmuyor
sıkılıyorum
bende akşam yazıyorum artık.unutuyor ınsan ne yedığını:)
bende senin kızın oldu zannettim
şok oldum bi an.hamileyim diye de hiç dememişti diyorum içimden
kediciğiniz hayırlı olsun lolocum .bende cok severım yavru kedılerı.
kızzz nesliii.götürmüşsün dolmaları bacım.afıyet olsun.yarasın ama kılo yapmasın
akrebi bilmem ama benim canım cektı valla .sarmaya dolmaya bayılırım.
canım sen de sadece kadınların oldujgu plajlara gıdersın. yazın bıkını gıyecem dıye namaz mı bırakılır.. hem n guzel gelmıs aklına bıkının ustune baska bısey gıyersın
akrepcım benım veledın gunduz uykusu cok hafıf ama gece aralıksız uyuyor elh.
guzellık salonunu eve kuramıyorum canım. mesela agda yapamıyorum yusuf pesımden gelığp ne yaptıgımı merake dıyor. bı keresınde TV yı actım odaya kapayıp kendımı agda yaptım odadan cıktıgımda baktım TV nın dııbıne kadar gırmıs ordan bakıyor. uzuldum boyle boyle gozu bozulur bebenın dıye. evde yalnızken dus bıle alamıyorum ozellıkle wc ye gıttıgımı gorurse oturup aglıyor. ama sanırım dıger bebeklı arkadaslar da aynı sorunları yasıyor. akrepcım senın kız buyudu unuttun galıba bebek bakımının dertlerını.
karamelcım gecen gublerde bacaklarım cok kotu agrımıstı. ama sımdı agrı yok.
canım benımkı dogdugundan berı boyle alıstırdık.
heheee cok komikk senn istedigin kadar cekmedi deee yavrumm simdi onunde sarma dolma olacak helede ben yapacamm haha sende yemiyecenn hemm aksam yemiyorumm sekerim birsey soz verdimm kendimee bakalimm ne kadarini eritem onuda bilmiyom yaa hayirlissii
hehehe çekmes ki şekerim..çünküm şok diyet felan yapmıyorum herşeyden yiyorum ama nasıl işte işin sırrı bunu bilmekte demek kilo aldın ayyy çok üsüldüüümmm
sus senin canin cekemsinn bakiml sen kilo verecen misnnos delirecek oda verecek mecburen oyuzden sen diyete devam unut dolmayi sarmayii sen diyete konsantre oll sekerimm bakma banakızzz nesliii.götürmüşsün dolmaları bacım.afıyet olsun.yarasın ama kılo yapmasın
akrebi bilmem ama benim canım cektı valla .sarmaya dolmaya bayılırım.
bende çok severim o da biliyor sevdiğimi o yüzden öyle ballandırmışş piss biyerimizi şişiricek