• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydın takım arkadaslarım :80:

merhaba neslıhancım. yedık valla baklavaları ama sen bıze hele gel ben turkıyeden baklavalar bvorekler getırtırım senın ıcın ;) dımı akrep gelsın bana turkıyeden gelen baklavaları boreklerı hupletsın :52: :23:
:53: kıss şimdi beni neye soktun devreyee ne güzel nesliye yedirirken baklava börekleri :76: :55:
hehe yerim ben sen kafani yorma oglen yerim aksam ac kalirim baklava icin yapmiyacam sey yokk :21:
ben işi çözdüm diyosun yani

MERHABA kızlar

nasılsınız?
ben galiba grip oldum.burnum çeşme gıbi akıyor :(
şimdide kampüsteyim.hocanın dersten cıkmasını beklıyorum
bu ödevler benim sinirimi çok bozdu.geceleri uyuyamıyorum :( kalbim sürekli sıkışıyor.kalp krizi gecirecem stresten bu yasta :(

evet uzuldum meyvem yaa ben artık kılo veremıyorum sımdıde bayram gelıyor
bayramda esımın aılesının yanına gıdıcegız sporumuda aksatmıs olucam
homını gırtlakk yedırıcekler ben napıcam dıye dusunuyorum kac haftadır 68 ı
goremıyorumm ustune bırde bayram gelıcek tekrar 70 ı gormekten cok
korkuyorum yaa hoooff ufaktan kımseye caktırmadan nasıl dıyet yapabılırımkı
bayramda :43:

şu bayram iyi güzelde.bende kara karar düşünüyorum
bizimkiler 3 öğün et yiyecekler aralardada baklava
benim mide her kurbanda iflas eder.istisnasız her kurban 2 kılo alıp gelırım
çok korkuyorum bende.eğer diyetım bozulursa kendimi toparlayamam sizlerede veda ederım.başlayamam tekrar diyete biliyorum kendimi :43::43:

biz ne kadann iradesiz kızlarız dimi kuşumm :78:

:56::5::2::2:

Diyetisyen Nil ahin Grhan - BAARI HKAYELER
kızlar sizler de bakın belki destek olur motivasyonumuza

çok sağol akrebim
böyle resimlere bakmaya bayılıyorum.bende böyle olmak ıstyorum.hırslanıyorum o resimleri gördükçe

deluu:70:

kizz sen 65 olmayacakmiydinn bayramda ne diye 67 e ciktii bakimm

kiz ne diye okadar tuttun kendini hic ac ac yatilirmi bacim birdahaki sefere lutfen yee

[I
[/I][/I][/I]

[/B]

neslim 65 hayal oldu:(
biz cuma gidiyoruz Hatay dörtyola.orda kesıcez kurbanı
ordada hayatta diyet yapamam.anneannem başımın etını yer.son 3 gün
3 günde ben nasıl 65 olayım :(
67 olsam öpüp başıma koyucam

sen jkafani yorma ben sana iyi yardim edecemm kafana gecirecem iki sopaa once kenidne gel diye sonrada karamelinn 65 kiloya inmesini izleyecegiizz birlikte sen hala 69.5 ikenn nasill amaa dusunmesi bile kotuuu degilmi ama sen boyle devam edesen bu dedigim olacak haberin olsunn
sonra boyle dovme yerleriii :84:

:17::17:
nesli haklı maleesef minnoş
bak seni gecerim görürsün
hadi minnoşum prensesim topla kendini beraber inelim 55 e
akrebide gecelim posiyide :)
ilk biz 55 olaalım

MERHABA kızlar

nasılsınız?
bu ödevler benim sinirimi çok bozdu.geceleri uyuyamıyorum :( kalbim sürekli sıkışıyor.kalp krizi gecirecem stresten bu yasta :(
ay benimde boğazım kum atılmış gibi faranjit oluyorum galiba ateş de başladı.ilacım vardı aldım bi tane..geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çok korkuyorum bende.eğer diyetım bozulursa kendimi toparlayamam sizlerede veda ederım.başlayamam tekrar diyete biliyorum kendimi :43::43:

:56::5::2::2:

çok sağol akrebim
böyle resimlere bakmaya bayılıyorum.bende böyle olmak ıstyorum.hırslanıyorum o resimleri gördükçe

ilk biz 55 olaalım
hee sen o yediğin yaşpastalarla iyi geçersin herkeslerii :79: oyy ben de yedim sabah bir dilim kadar oyy :78: gerçi sabahtı daha ama gıcık oldum yine de bitiremedim zaten :97:

ay benimde boğazım kum atılmış gibi faranjit oluyorum galiba ateş de başladı.ilacım vardı aldım bi tane..geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hee sen o yediğin yaşpastalarla iyi geçersin herkeslerii :79: oyy ben de yedim sabah bir dilim kadar oyy :78: gerçi sabahtı daha ama gıcık oldum yine de bitiremedim zaten :97:

geçmiş olsun kaptanım sanada
bu aralar herkes hasta zaten.havalardanmıdır nedir.

heee geçerim bak :):1: yaş pastayı çöpe attım ben:1: sırf yememek için.güzelim pasta çöpte şuan :5:
yemiyorum artık bak :)

bayramda da salmıyacam kendimi.kendime söz verdim.isteyen küssün darılsın bana.ne yapayım.şişko olmak istemiyorum yine :5::2:

heee geçerim bak :):1: yaş pastayı çöpe attım ben:1: sırf yememek için.güzelim pasta çöpte şuan :5:

bayramda da salmıyacam kendimi.kendime söz verdim.isteyen küssün darılsın bana.ne yapayım.şişko olmak istemiyorum yine :5::2:

evet şekercim yaa..şişko ve mutsuzum şu an.farkettim ki ben kilo verince mutlu oluyorum.e ozaman kendimi mutsuz etmek için neden bu kadar çaba sarfediyorum ki..
mesela şimdi düşünüyorum..bayramda homini gırtlak yedim diyelim.bayram gezmesine dışarı çıkmak için hazırlanıcaz ve elbise dolabının önüne geldim..en büyük çilem başlıyor.altı giyerim üstü olmaz üstü giyerim altı olmaz..olanlar birbirine uymaz..uyanlar hiç yakışmaz..mecburen giyerim bişiiler ordan burdan çıkan yağlarımla..ee bayramlık kıyafette almamışımdır zayıflamadım bana ceza olsun diye..mutsuz mutsuz bayram kutlarım yanımdakilere terslenirim gelen her bişeyi löp löp yutarım o mutsuzlukla..
yok bunun sonu yaa ..
bizimkisi bu işte..tavşana kaç tazıya da tut diyoruz..
aslında mutlu olmak elimizde,irademizde :74::74::74:

Son düzenleme:
Akrepcım hemen doktora gıt ılac al barı.
canım dıkkat et.
olmazsa 2 ıse gıtme dınlen.
Allah sıfa verısn

karamelcım yazık ya pastaya. barı komsulara dagıtsaydın yazık oldu pastaya.
yurt dısında olmanın guzel yanı bu galba bız bayramı normal bır gun gıbı gecırıyoruz yanı pasta borek hupletmek akraba gezmek yok mamalesef.

Akrepcım hemen doktora gıt ılac al barı.
canım dıkkat et.
olmazsa 2 ıse gıtme dınlen.
Allah sıfa verısn

karamelcım yazık ya pastaya. barı komsulara dagıtsaydın yazık oldu pastaya.
yurt dısında olmanın guzel yanı bu galba bız bayramı normal bır gun gıbı gecırıyoruz yanı pasta borek hupletmek akraba gezmek yok mamalesef.

çekmecemde varmış ilacım cnım başladım hemen..iş çıkışı yürüyüşe gittim..öncesi ağrı kesici almıştım..tempolu yürüyüşle v ilacın da etkisiyle sanırım acaip terledim..az önce geldim eve sıcak bir banyo yaptık kızımla.şimdi de sıcak kaynarlarımızı içiyoruz

05:30
elmasirkeli ballı sıcak su

06:00
1 kuru kayısı,bir ısırım muz

06:30
bir dilim yaşpasta

09:00
yeşil zeytin salatası,ekmek,çay,iki çatal deri peyniri

11:30
4 kaşık pekmezli tarçınlı kayısı incir hoşafı

13:30
bir porsiyon makarna,yarım kase yoğurt,kelek acur ve havuç turşusu,1 haşlanmış mısır

(Allah Allah bu saatten sonra başka da bişiii yememişim hayret :26: rahatsızlanınca heralde..sadece su içtim)

2 kupa beşi bi yerde çayı
2 kupa kaynar
1 sayfa kitap
3,5 lt su hala da içiyorum

8-9 kasım hareketlerim:92::92::92:

1. Mekik 10/20
2. Ters mekik 1 x10/1x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 10/20
5. Çapraz mekik 10/20
6. makas hareketi 10/20
7. Görünmez 15 sn/10 sn
8. Ayakları kaldırma 10/10
9. Yürüyüş 120 dk/120dk
10. Bacak esnetme 10 /20
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 10/20
12. Step 10/20
13. Çömelme 10/10
14. Geri tekme 10 /10
15. ıp atlama (zıplama) 10/25

:74::74::74::74:

Son düzenleme:
MERHABA kızlar

nasılsınız?

benim yazacaklarımı mı yazdın kuzum hapşur hapşur öldüm bugün hemde hayatımda nadiren 1 kere hapşuranlardanım ilk defa gün içinde 20den fazla hapşurdum hemde 12den önce:2:

afıyet olsun akrepcım dıkket et kendıne

gecmıs olsun canım bı de bundan sonra da temkınlı davran

sağol tatlışım benim..ya ben üzülünce hemen hasta olurum..normalde çok takmam herşeyi kafama,oldukça sabırlıyımdır..yapım gereği sanırım azıcık üzülüp kafama taksam bişeyi ertesi gn böyle ateşlenir hasta olurum.çocukluğumda da böyleymişim..
dün epey üzüldüm eşim neden doğum günümü hatırlamadı diye.telefonu kapadım yattım..
sabah teli açtım mesaj geldi.akşam ben kapadıktan 2 dk sonra gönderilmiş doğum günü kutlama mesajı geldi eşimden..gece de kaldırmak istememiş uyusun diye..hiç unuturmuyum diyor sadece iş saatim kötü denk geldi diyor..sen unutursun benim doğumgünümü ama ben seninkini untmam dedi doğru valla ben onunkini kaç kere unutmuştum :17: ehh ateşli halimle gülermisin ağlarmısın durumları..şimdi de arayıp duruyor iş yerinen nasıl oldun diye..oyy biz kadınlar ne anlaşılmazızı yahuu..pireyi deve yapmakta üstümüze yok yanii..neler de düşünmüştüm dün akşama kadar :17::19:

ilk biz 55 olaalım

karamelımm senı döverım bak benı bırakıp gıdersenn hele hele
59 olmadan benı bırakırsan gelır kafanı kırarım kzım senın ben karadenızlıyım
bak kork benden bayramda kılo almıycagız sekercımm hee baktın bısey yemek
zorunda kalıcaksın bol bol su ıc sana verılenın de tadına bak bırak
vee aksamları yanlız kalınca yada yatarken hıc olmazsa bacak kaldır
ındır bısıklet cevır . yatarken yapılan hareketın yattıktan sonrada kalorı yakmaya
devam ettıgını ogrenmıstım . mumkun olan butun yerlere yurume gıt canım
bak mesela et yıyebılırsın bol bol ama sakın ekmek cok yeme
bıde bol proteın bol su demek suyu cogaltman gerekıyor tatlım
vee aksamları 7 den sonra kesınlıkle bısey yeme caktırmadan yap bunları karamelım
bayramda kılo verme gıbı bır umudumuz yok hıcbırımızın ama kıloda almıycagız
allahın ıznıyle ben bunları yapmayı dusunuyorum sende yap mutlaka canımcım

vee oldukı kılo aldıkk ee neolucak onun uzerıne bıraz daha eklemek ıcınmı
bızı bırakıcaksınn hehhh omrunun sonuna kadar sısko karamel olucann
ıgggg bıde su dun akrebe gonderdıgın bıkınıyı uzerınde dusun ayyy
ıgrencc olurr yandan fırlar göbek zaten dısarda hamıle gıbıı ayy eger takımdan
59 olmadan kacar gıdersen oyle olucaksın haberın olsun karamell hanfendıııı:57::22:

Back