tamam o zmn silviyacım ben girerim her hafta:) senin dediin gibiyse o zmn pazartsi yaptıklarımızı salıda tekrarlayalım carsamba gunu yaptıklarımızı persembede yapabiliriz gibi... bu bi fikir tabii
kan alma sırasında yasadıklarına cok uzuldum tam bi talihsizlik olmus..sonucları bize de bildir olur mu?
sıkıntılarımdan dolayı yiyememe özenmişsin cnm ama hiç dusundugun gibi diil..bende eskiden sinirlenince gözüm döner önume ne gelirse yerdim bu ara bole oldumgecemlerde bole bi donem yasadım ve cok kızıcaksın belki ama 3 gunde tam 5 kilo werdim.. hiçbisey yemedim yataktan cıkmadım stresten içim içimi yemiş demek ki( umarım üzerimizdeki bu kara bulutlar en kısa zamanda dagılır.. kızlar sıkıntılarımdan bahsedip buranın gusel atmosferini bozduum için kusura bakmayın ama o kadar ustuste bindi ki bardagın dolu tarafını gorcek halim kalmadı ki normalde pollyanna bi kişiliğimdir (
bi dersten bahsetmişsin cnm ne dersi alıyosun ya da weriyosun?
bugun yemediklerim:
sabah:yok
ara:yok
öğlen:1 adet beypazarı kurusu 1 bardak yeşil çay
ara: kayısı suyu (zorla)
aksam: bisey yiyebilcegimi sanmıyorum
kızlar selam, bugün sabah canım bişi istemediği için yemedim. bol ılık suyla saat sanırım 11 e kadar idare ettim. sonrası dışardaydım ve yağsız malzemesiz sadece peynirle yapılmış kumpir yedim. üzerine acık ketçap aldım. tamamını yiyemedim. midem kalktı.
sonra eve geldim acıktım, garip ama bugün patatesle geçti günüm.
az evvel dünden kalma patates salatası yedim 1 kase.
bi de günaha girdimdurduramadım yahu kendimi bi baktım elimde kurabiye var. yedim evet, ama valla pişman oldum
şu saatten sonra yemek bitmiştir benim için, daha da yemem.
önümüzdeki saatlere yeşil çayla merhaba deyip geceyi, günü yeşil çayla bitircem.
çok güzeldi ya
valla nasıl gidip aldım, yedim hala o anı hatırlamıyorum.
öpüldünüz arkadaşlar...
merhaba kızlar bugün sabah bir simit
öğlen bir kase mercimek çorbası ve 1 dilim kepek ekmek
akşam 2 yemek kaşığı etli bezelye 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim.birkaç gündür bilgisayarımdaki problemlerden dolayı yazışamıyordum.Ama artık sorun haloldu.Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum öpüldünüz canlarım
handemicim merhaba nasılsın? Seni pek bir şevkli gördüm.Ben cuma zannediyordum.Şaşırttıysam özür perşembe olduğunu bilmiyordum.
merhaba hanımlar ne oldu bize böyle ya sabahtan beri agzıma lokma koymadım canım hiçbişey istemiyor açlıktan ölmek üzereyim ve bugün tam 3 tane halı yıkadım o kadar halsiz ve yorgunumki anlatamam sadece su ve tank içtim akşamada yogutlu semiz otu yerim heralde .sonrada sporumabaşlıcam .akşam köydeki
ögretmen arkadaşlarla okey partimiz var bu arada söyliyeyim ben tam bir 101 hastasıyım .lily cim canım benim kilo vermeyi hepimiz çok istiyoruz ama lütfen hayatım bu kiloları üzüntümüzden vermeyelim çünkü ben yıllar önce aşk meşk davasna bir ayda 65 den 45 e düşmüştüm ve hasta olmuştum şimdi aklıma geliyorda ne kadaraptalmışım .neyse geçti gitti ama ömrümdende ömür gitti. neyse canlarım gece geç dönmessem yazışırız yine.arkadaşlar her ne kadar birbirimizi tanımasakta bunu yürekten söylüyorum hepinizi çok sevdim ben vallahi ..çookk öpüldünüz bbyyyyyykaydirigubbakcemile3
hişşttt silvia napıyon kııııı yakaladım seni ..gelde mekik çekerken dizlerimi tut ..bekliyorum bak
Silviyacım canım çok çok geçmiş olsun kan alma olayında başlı başına bi talihsizlik lilinin dediği gibi hayatım dikkat et kendine canım bişey istemiyo deyip koyverme kendini
bu arada sloganımızı yazmışsın ama bide türkçeye çeviriversen hayatım inglizce sıfır bende :)))
bildirimimizi takım içinde perşembeden hallediyoruz canım değişen bişey yok.bişey daha perşembe yapmıyomuyduk bildirimi bi cumadır söz ediliyo dedim acaba bişeyler değiştide benmi kaçırdım????
kilo verdim ya acaip bildiresim var :))))))
Silviyacığım senin yediklerin de çok güzel.Ara öğünleri kaçırmamamız gerekiyor ama ben genellikle sabahki ara öğünleri kaçıyoum.spor plarakta step yapacağım bugün.
merhaba nalansu arkadaşım.Düzenli yemek yemezsen vücut kendini korumaya alıyor ve yağ depoluyor bilgin olsun.
merhaba reyhancım iyim gördüğün gibi bomba gibiyim sositososito
umarım senide aramızda artık daha sık görürüz
hayatım beni şaşırtan sen olmadın aslında hala liste yayınlanmıyınca şaşırdım günleri okadar a.s.
ilgin için sağol hayatım z<:enbuyukkk:
handemiceim bu gün çarşamba.listeyi perşembe günü ekliyorum sizde bilgileirnzi giriyosunuz gerçi ben genelde geç girdiğimden sağolsun megicim ekliyo onada burdan öpücükler Şeniz
handemi aşkımmmmmmm inan çok sevindim kilo vermene
takım kendine geliyor ne güzel kaydirigubbakcemile2