arkadaslar biz bu hafta kilo bildirimi yapıyo muyuz yoksa haftaya mı başlıcaz onu atlamısım ben sanırım..
silviyacım bende solid works die bi 3 boyutlu katı model çizim kursuna gidiyorum haftasonlarım bilgisayar basında mm lerle ugrasarak geciyo.. office 2007 öğreniyo olman cok gusel bundan sonra takıldığım noktada sorularım olabilir sana
bu hafta listeye aldım sizi canım.ama bakın kaçmak yok bikaç hafta sonra fena bozuşuruz :)
harika belki benimde sana işim düşer :) ben de şu makinamı yenilesem ufaktan photoshop ve deream waver çalışmaya başlıycam ama işte daha halledemedim malesef.
her türlü soruyu sorabilirsin bildiğim taktirde yardımcı olmaya çalışırm elimden gelidiğince.
ve hedeflerimden biride bakım ve onarım.hani bi laf vardır kötü komşu insanı mal sahibi eder diye.kötü bilgisayarcıda benim meslek sahibi edicek :) sırf onun yüznden hırs yaptım bilgisayar konusnda kimseye muhtaç olmicam.fortatı perça eklemesi bios ayarı herşeyi öğrencem :) kısaca seneye nefes alacak zamanım olmayacak
evet silvişim kesinlikle haklısın 53 haftada 6.3kg .
yapacaklarım.
0-hamur işi
0-tatlı
tuzu da kesip iştah kapatma.
yürüyüş haftada 4 gün 30 dakika ile başalanacak 45 dakikakaya çıkılacak
2 lt. su
yürüyüşe dün başlamıştım.
suyada bugün başlıyorum.
devam ederim.....
kendine çok fazla yüklenmeden hallet singingim.ama bunu başarıcaz.bende senin gibi yapmalıyım.
singing kettle, yahu tatlıyla olan ilşki nasıl kesilir? kesmedim diill de gönül bağım çok fena. tatlı görünce bööğrk falan oliyim, ama olmuyor. mesela şu an canım baklava istiyor
herkese soruyorum var mı bi yöntemi, baklavadan nasıl nefret ederim?
bu arada tartıya çıktım, yarım kilo gitmiş 60.5 olmuşum. valla mutlu olmadım çünki acaip yavaş veriyorum.
sağlık olsun diyorum ama kilolarım canım kilolarım çok inatçı yaa.
sevgiler
aslında bi yolu var ama tabi o noktaya gelebilmekte ayrı bi mesele.şöyleki 3 hafta boyunca birşeyden uzak durabilirsen veya 3 hafta boyunca birşeyi düzenl olarka yaparsan vücut ona alışıyo ve artık alışlanlıkar listesine kaydediliyo olay.
eğer 3 hafta düzenli olarka spor yaparsak bu bize yerleşecektir.tabi bunu sürdireiblmek için azmede ihtiyacımız var bir miktar.
3 hafta bir besindne uzak durabilirsek onun eksikliğini eskisi kadr hissetmiycez. örnek 3 hafta çayı şekersiz içersek bunda sonra şekersiz içmeye alışmış olucaz.ama o 3 hafta nasıl geçer ne yapılır karışmam :)
nalansu selam, bu ip atlamak faydalı mı? hiç denemedim. ben sürekli yürüyorum, haftada iki gün de plates yapıyorum. o kadar.
faydası nedir acep?
sürekli yürümen 2 günde plates gayet güzel kontescim.yürüyüş sürelerin 40-60 arası ve tempoluysa çok iyi...
silvişim benim mekike hayır denme nedenlerimden biride daha önce okuduğum sevgili püsküütün yazısı idi ve mekik bende bel ağrısı yapıyor.
squatıda ben şaka zannetmiştim sahimi?
1kg lık dumble çalışırım artık.
singingim dumble kulalnmana gerek yok kendi vücut ağırlığımızla yapıcaz.ilk zanlar için bu yeterli.ek ağırlığa gerek yok.
ayrıca püsküütün yazısında seni caydıran ne?o yanlış yapılmaması için güzel bi yazı paylaşmış ama sen ürkmüşsün biraz galiba?eğer beline rahatsızlık veriyosa tabiki yapma.ama squattan biz zarar gelmez. :)
ip atlamak ta vücudun her yerini çalıştırıyor ben çok fazla kalori verdigime inanıyorum ben genelde 15 dakika yürüyüş bandı 100 tane ip atlama tekrar 15 dak bant şeklinde yapıyorum ..hadi kızlar hepinizi çok öptüm akşama görüşürüz bby
nalancım kalbini çok yorma.nacizane küçük bi önerim olucak.öne yürüyüşünü bitir 30-40 dk sonrada biraz dinlen.ardından ipini atla mesela toplam 200 adet atlıyosan 4* 50 yap set aralarında 30 sn dinlen.
evet kontescim gel canım bekleriz buralar gerçektende güzel biz aslen mersinliyiz ama 6 yıl oldu tayinim çıkalı alıştık artık buralı olduk valla konuşmalrımız bilem degişti ya ... tabi arkadaşlar hepinizi beleriz gelin sizi hasan keyfe götürimde diclenin üstünde bi çay sigara sefası yapalım ...oohhh ....
aaah ah ne güzel olurdu :1closedeyes: