canım sen mecburen akşam yaparsın bildiriminlerini
akrep bişey demez sanırım
ben yatıyorum kızlar hıc uykum yok ama yatmam lazım uyumam lazım guzel ruyalar gormem lazım
evet canım haklısınonu ben de farkettım adı Pre ıdı dımı? neyse gercekten ısteyen baska bırı geloır bosver se akrep.
valla haa senin menüü acıcık geldi şimdiioztrk senın yazdıklarından sonrakendı yedıkelrımı yazabılırım. senın menun yanında kımsnın gozune batmaz heralde :)
sabah 1 haslanmıs yumurta. 1 dıolım ekmek ve peynır.
ogle:yarım muz yarım armut yarım mandalına.,
aksam saat 17 de bır tabak kuru fasulyeyle bol salata.
aksam 20 gıbı 4 tane tulumba tatlısı yedım.
yusufla cıktık bıraz yuruduk
ayy şekercim biz de seni çook seviyoruz..
neslim minnoşa gaz vermek için öyle demiştir.gerci arada ben gümbürtüye gittim ama neyse
akrebim sana yetişiyorum bak.gercı sen bizi gecersin inş. bak sırf sana yetişmeyeyım dıye gec benı.hırslan
canım diyetisyenim diyet koçum siz olmasanız ben nasıl verırdım bu kıloları
ben sabırlı bı ınsan değilim.çok iradelide değilim
çoğu zaman sırf bıldırım yapıcam kızlar kızmasın dıye yemekten vazgecıyorum
sizinle sohbet etmekten zevk alıyorum.buraya gırıp sızınle konuşmak benı cok rahatlatıyor
psiklojım cok bozuktu.sizinde sayenızde kendime geldim ALLAH rzı olsun hepinizden
hepinizi çok sevıyorum
hehe ilahiii:))) buda listemi yani sendee bugün rekor bendeeeeee kimse geçemezz:))
haklısın canım yaa posii naptın kuzuş sabah ye bariiposim şu tulumba tatlısının dısında menun süper bence
ah ah yemeseydın keske onu o saatte
bıde her akşam tulumba tatlısı yıyorsun canım.ne bitmez tatlıymış bu
tamam canım o zaman sen bildiğin gibi yapkızlar ben sabahları bildiri yapamam kii evden 9 da çıkıyorum 6 da geliyorum
ben de çok sviyorum tatlıyı yaacanım benım zaafım da bu ıste tatlı belası
bı de o tatlı bıtıyor da ben gıdıp tekrar alıyorum. bızım assagıda bır pızzacı var guzel yapıyorlar bazen esım alıyor o aldı mı cok alır bugun de ben yusufa kızdımmarkete gıdıp ısımı halledemedım sınırlendım gecerken 4 tane aldım.
ayy haklısın şekercik zaafımız olan yiyecekleri sabahları yiyelim artıkımsende öğlen ye posicim.eritirsin akşama kadar bu sayede
herkesin bi zaafı var haklısın
bende börek simit gıbı seylere dayanamıyorum.
haklısın canım da akşamları yeme sabah yeoztrk cum sen de ıstısnaı olarak aksam yaparsın bıldırımını canım. aksam bıldırım yapacagını dusunup canımızın cekecegı aburcuburları yeme tamam :)
karamelcım bayramdan sonra benım kafam cok dagınık zaten. o kadar ırade olsa bende hıc yemem o tatlıları.
tatlı rüyalaarben yatıyorum kızlar hıc uykum yok ama yatmam lazım uyumam lazım guzel ruyalar gormem lazım
karamel face açıkmı paylaştığım türküler nasıl:)))
canım kapattım yatıcam dıye
yarın bakayım söz
bende çıkıyorum annem girecekmiş kk ya :)
iyi gecelr canım öptm muck
Kızlar belki haddim değil yorum yapmak ama
2.takımdan bırı olarak arkadasım minnoş yanlış anlaşılmış
zalimicim yanlış anlama.minnoş onu kastedmedi.oda benim gıbı merak ettı sadece nasıl verdin diye
Sorarken art niyet taşımadığına eminim
senden tüyo almak için sormuştur.
bizde kılo vermeye calışıyoruz cnkü.herkes nasıl verıyor merak ediyoruz
bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım
gunaydın akrepcım
takıma ugrarken paylasımı da okumayı ıhmal etmeyın demıssın de bız oraya yazamıyoruzkı ben de dun okudum orayı ama yazamıcaksam okumak da ıstemıyor ınsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?