- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
günaydın kızlar nabersiniz
hmm ewet maalesef gece çok geç yattım da..
peki tamam bekliyorum koş arkadmdan step yapıyorum yorulduğumda oda topuyorum çalışkanım çalışkan
deli:126::130:
niye kıııs 60 a doğru yelken açıcam işte..laf aramızda burda beni çekemeyen biri var adı neslii..çizelgemi görsün de çok acaipp mutlu olsun istiyorum daa:92::92:
arkadaşlar benden habersiz paylaşımda tartışma içeren konular için yorum yapılmasın lütfen..ben akşam gördüm okudum yazılanları çok önemli bir konu olmadığı için gerek görmedim yazmaya..bu tür ufak şeyler yorum zincirleri büyüdükçe çözülmez hale gelir..
karamelim biliyorum dayanamamışsın ama bazen sessiz kalmak ve beklemek en güzel çözümdür..iyi niyetli bir şekilde yazmışsın eminim ama ibrenin bizi göstermesini istemiyorum canım.bu yüzden uyarı almak da istemem..
seni örnek göstererek tüm arkadaşlara da söyledim zaten..eğer ben yazarsam destekleyici yorumlar güzel olur ama ben yazmamışsam hiç düşünmeyin bile dooğru takımımıza dönün gitsin..
haa unutmadan takıma uğrarken paylaşımı da okumayı ihmal etmeyin :79::80:
kiz karamelllll
anam ben simdi dun ortaligimi karistirdimmm
anam hic oyle bir huyum yokturrr amacc zayiflamakk
minnosu sana rakip yakip aranizda tatli bir rekabetle zayiflamanizz sekerimm
amaninnn sakinn yanlis anlasilmasin bu aralar kkdaa gerilim fazlaaa :79:
ama fenami yaptim bak minnos haftaya nasil kilo veriyorr seyredin seni gecmek icinn heheee
minnosu durtmeden kilo vermiyecek ben anladimm
ama benide bu aralar akrep hic durtmuyor rakibemee teessuf ederim durt lutfenn su sisko arkadasinii ayy ben bunu nasil dedim siskoo aa benmiii bakin benden sisko lafini kolay kolay duyamassiniz bu yazimi arsivlere gecirinnn benden demesii:92:
oyle de neslıcım akrep dedı bana oraya sadece kaptan ve yardımcıları yazabılıyor dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?