• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar bız markete kadar guttık geldık. hala kımse yok

zalımı baktım bana cevap yazmamıssın akrebe cevap yazıp muhhabete dalmısınız ben de gırmıyuım dedım muhabbete. ben de annemlere kamera actım dızı actım takıldım oyle nette :6:

bızım elektrık supurgesının fıltresı bozuldu attım cope bugunde yenı fıltre almaya gıttım yokmus sıparıs etmem gerekıyormus. sıparıs etsem hemen gelmez ve ev cok pıs suan komsudan ıstesem mı acaba. burdakı komsularda varla yok arası hangısınden ıstıcemkı :44:

bosver zalımıcım net ortamında bazı seyler konustukca buyuyor gercekten.

neyse canım aman bu hafta dıkkat et sok dıyetlerde otekı hafta daha da dıkkat etmek gerek verıdgın kıloları bu hafta almamaya calıs...

ben ne zamandır sabıt cıkıyorum ama sok dıyet yapmıcam. ramazanda yemedım yemedım kılo verdım bayramda orucu burakır bırakmaz fazlasını aldım...

arkadaşlar benden habersiz paylaşımda tartışma içeren konular için yorum yapılmasın lütfen..ben akşam gördüm okudum yazılanları çok önemli bir konu olmadığı için gerek görmedim yazmaya..bu tür ufak şeyler yorum zincirleri büyüdükçe çözülmez hale gelir..
karamelim biliyorum dayanamamışsın ama bazen sessiz kalmak ve beklemek en güzel çözümdür..iyi niyetli bir şekilde yazmışsın eminim ama ibrenin bizi göstermesini istemiyorum canım.bu yüzden uyarı almak da istemem..
seni örnek göstererek tüm arkadaşlara da söyledim zaten..eğer ben yazarsam destekleyici yorumlar güzel olur ama ben yazmamışsam hiç düşünmeyin bile dooğru takımımıza dönün gitsin..
haa unutmadan takıma uğrarken paylaşımı da okumayı ihmal etmeyin :79::80:

merhaba akrebim
çok özr dilerim.:5:
dün aslında benim olanlardan hiç haberim yoktu
zalimi faceden olabları bılıyormusun dıyınce acıp okudum
minnoşunda ismi gecınce üzldüm
ben aslında sen yorum yazarsın dıye bekledım ama sen o sıralar gırmedın kk ya
zalimide faceden cıktı onada bısey dıyemedım
dayanamadım yazdım bende
sanırım hata ettim
çok özür dilerim:5:
sanırım sadece oraya takım kaptanları ve yardımcıları yazıyıormuş
bundan hıc haberım yoktu :17::17:

sonradan zalimi faceye gırınce konuştuk ama bi kere oraya yazmış bulundum :(
haddim olmayan bişey yaptım galıba .:14:

ama inan kötü niyetim yoktu
zalimiye cok üzüldüm.dahada üzülmesin dıye yanlış anlaşılmayı gıdermek istedim
neyse akrebim bundan sonra söz karışmayacam :17:

kiz karamelllll
anam ben simdi dun ortaligimi karistirdimmm
anam hic oyle bir huyum yokturrr amacc zayiflamakk
minnosu sana rakip yakip aranizda tatli bir rekabetle zayiflamanizz sekerimm
amaninnn sakinn yanlis anlasilmasin bu aralar kkdaa gerilim fazlaaa :79:
ama fenami yaptim bak minnos haftaya nasil kilo veriyorr seyredin seni gecmek icinn heheee
minnosu durtmeden kilo vermiyecek ben anladimm
ama benide bu aralar akrep hic durtmuyor rakibemee teessuf ederim durt lutfenn su sisko arkadasinii ayy ben bunu nasil dedim siskoo aa benmiii bakin benden sisko lafini kolay kolay duyamassiniz bu yazimi arsivlere gecirinnn benden demesii:92:

neslimmmm :13:
biliyorum ben seni bitanem.kötü niyetle demediğini de çok ıyı bılıyorum :)
yanlış anlamadım seni merak etme neslim
takım arkadaslarımdan yana çok şükür bi şikayetim yok :)
iyi yaptın neslim.şu minnoşumun dürtlmeye ihtiyacı vardı:1:
ama bu arada ben 2 gndür saldım kendimi.biri benide dürtsün lütfen :1:

oyle de neslıcım akrep dedı bana oraya sadece kaptan ve yardımcıları yazabılıyor dedı

işte ben bunu bilmiyordumm :2::5:

Back