Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmmmanlasana akrepcim
oyle dedin boyle dedin
didistin durdun benimle
bende hirs yaptim iste
ama ise yaradi cok mutluyum :76:
hafta basinda 70 i bile gormustum
pazartesiden itibaren isi siki tuttum
spora asildim
sonuc 67.8
sen evdesin galibaaa..öyle nerde her yemek öncesi ve sonrası fırsat bulucaaz biz.
öyle bir geçer zamanki deki cemile kıııs
kıs karameli rakip gibi görmesene delüü..uyma sen şu nesliyee..yazık kıs karamelime.o da çok üzüldü sen veremedin diye.ben veremediğimde nesli zil takıp oynuyo bacım ama karamelim öylemi kendisi verd ama sen veremedin diye sevinemedi bile kendi verdiği kilosuna.düşün yanii
ayy akrebım haklısın evet karamlım ben yerken ac ac yattı uyudu
oyuzden ben tombıs mınnos oldum tabı bu arada cızelgedekı cekıcı
pis kara yaglarıma vurucam bu haftakı hemen erısın gıtsın sekercım
oyle cıtır resım koyunca psıkolojım bozuluyor sankı ımkansız bıseymıs gıbı
oluyor kedı cıgere bakar gıbın bakıyorum kasabın camlarını yalayıp duruyorum:76::76::76:
aayyy nebılımm yok yok aksamları yok artıkımm karamelı gecmem lazım
bu arada bu hafta kılo verebılen arkadaslarımızı sırasıyla
karamel
oztrk
neslıhan
ve akrep
arkadaslarımızı tebrık edıyorum
dıger arkadasları da kılo almadıkları ve sabıt kaldıkları ıcın tebrık edıyorum
:84::84::84::84::84:
evet aksam yemek yokk yesıl cay ve ıksır bende bugun hazırlıycam sekercım
hee bız barıstıkk neslımlee ama cooookkk canım sıkkın neslımm karamel benı
gectı yaa hıoooffff hoooff delı oldum ddelı bu hafta 68 degıl 67 gorucektım ben
:84::84::84::84:
ne diyon kıss..karamelde akşamları açlıktan ölsede yemedi ama biliyomusun..
minnoşş sözde akşamları elma yicekti ama elma hariç herbişeyi yedi..şimdi hak yememek lazım yani..kıskanma ne olur,yeme senin de olur
nasılmı geçtiii seni..onu sen daha iyi bilirsin minnoşumm..biz yerken akşamları o yemiyoduu
düzelttim şekerciim
akşamları yemek yemediğin zamaaann
kız deli o kıız..aç kalıyoo bişiii yemiyoo..bişii olucak korkutuyo insanı.hayır normal yeme düzeninde fazlasıyla poff diye alıcak görücem o zaman onu..o kadar diyorus ama nerdeee dinleyen kim
aaa ne alakasi var canim dunku mesajla biz aramizda hallettik onuu
yani ben kiyamadimm minnosumaa yazik yanii karamlle ayni kiloya gel bir hafta yemeylee karamel seni gecsin olacak ismi buu ben sahsen cok uzuldummm kendide uzulmesin diye diyom yaninda olalim diye sendee herseyi yanlis anliyonn :82:
yeminle diyom kahkahaya bogdun beni bu lafinlaa
ne siyiracam kizim ben senin kilon abakmiyorum bile aklima yine getirmiyorumm hii getirsem siyiracamdaa getirmiyorumm
ama allah minnosa sabir versin bu hafta onun icin cok zor bir haftaa bence hepimiz destek vermeliyiz onaa
karamel senden once hedefine ulasacak ne kadar acii vahh vahh :96:
şekercimm ben tartımı kaldırdım haftada bir tartılıcam..basküldeki oynamalar da çok etkiliyor benii..
tmm o zaman akşamları sadece meyve ve yeşilçay yada şu iksirden içiyoruz
minnosumm
kiz ne diye okadar canini sikiyon haftaya verirsin
gercii soyle bir kotu durum var senin icinn simdi karamelle ayni kilodaydiiniz o seni gecti yani aslinda ben boyle birr durumdaa kafayi siyirridim sanirimm ya sen yinede bana bakmaa ama pis gecti senii kabul edelim bunuuu
Ruyalar tersıne cıkarmıs canım vak tersıne cıktı gercekten de bana da dua et ya bu hafta sabıt kalmısım hem buraya yeterınce aklımı veremıyorum hem de benım dıyet ıyıce durdu aslında suclusu benım eskısı gıbı dıkkat edemıyorum
QUOTE]
evet canım çok sukur tersı cıktı
inş. posicim verirsin sende
ay karamelım canım cıgerımm sen benım tatlı tontıss rakıbemsın
ben senı kendıme örnek aldıgım için karamelım vermıs bak ben aynıyım
bu hafta karamelı gecmem lazım dedım ay sen yanlıs anlamıssın
tontısımmm özur dılerımm ben hıc karamelıme oyle sey dermıyım,
ben senden cok sevındım kılo verdın dıye banada ornek oluyorsun
bak mıne senle aynı kıloda tutuyor kendını bogazını tutuyot guzelcene
gıdıyor kara yaglar demekkı oluyormus mınnos hanım dıyorum,
kendımı hırslandırıyorum tatlımm benım hıııcc uzulme bakımm,
vee sakın ha boslama bu hafta 67 yı goruceksın ona göre bak yoksa
döverım gelıceksın mınnosum yıhuuu 67 yı gorudm deyıp bayragı
sallıycaksın tamam mı karamelımm guzelımmbuarada ben,
bugece annemlerdeyım sekerler bırazcık onlarla oturayım sonracıgıma
gelırım tamammıı:87:
karamelcım benım hedefım de 55 olmak gercı sen benden cok cok cok coookkk onceden hedefıne ulasırsın
canım öyle deme ya
sen 62 değilmisin suan.
bak az kalmış
sen aslında su yüzmeye gıtsen.hepimizden önce hedef kılona ulaşırsın
ama yusuf olunca gidemıyorsun değilmmi ? eşin yanında olsa bakardı yusufa gıderdın ne güzel
spor cok önemlı zayıflamada.bende 2 gn dışında hergün evde kös kös oturuyorum
bilgisayar basında oturmalktan bazen popom ağrıyor
bende evde fıtness yapmaya calışıyorum
yusuf uyurken ac canım muziği azıcık oyna.hem vucudun sekıllenır hemde zayıflarsın
55 olursun :) ohh ne gzel
canım hatırlattın bana da. bugun markete gıdelım dedım cıldırttı sokakta benı. ılla bebek arabasında seyır halındeyken ayaga kalkıp zıplıcak. bagrısıp durduk bıraz aglıyor sonra yıne kalkmaya calısıyor ben d emarket yolundna dondum dırek eve geldım. velet o kadar ugrastıkı kemerınden bıle kurtuldu. bızım apartmamna yaklasınca ugrasamadım o kadar bıraktım o da ayaga kalktı eve gıdene kadar ayakta gıttık.
spor degılde karamelcım ben su bogazımı tutabılsem coktan 55 olurum da bayramdan sonra nedense tekrar yedıklerımı kontrol altına alamıyorum. zaten benım kılolar hamılelıkten dolayı gelen kılolar bıraz aburcuburu kessem kolay kılo verırım yerlesmıs kılo degıl daha ama ben boyle homını gırtlak devam edersem bu kılolarda ıyıce yerlesıcek.
bu arada bu hafta kılo verebılen arkadaslarımızı sırasıyla
karamel
oztrk
neslıhan
ve akrep
arkadaslarımızı tebrık edıyorum
dıger arkadasları da kılo almadıkları ve sabıt kaldıkları ıcın tebrık edıyorum
iyiyim hoşgeldin rakibem
bende yüzüm olmadığından yazmadım bugn yediklerimi :)
o vakit ikimiz birden yazıyoruz sonrada ağzımıza geleni yazıyoruz ok beni geçemezsin listede ama:))))))