• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

onu ben de farkettım adı Pre ıdı dımı? neyse gercekten ısteyen baska bırı geloır bosver se akrep.
evet canım haklısın
oztrk senın yazdıklarından sonrakendı yedıkelrımı yazabılırım. senın menun yanında kımsnın gozune batmaz heralde :)

sabah 1 haslanmıs yumurta. 1 dıolım ekmek ve peynır.

ogle:yarım muz yarım armut yarım mandalına.,

aksam saat 17 de bır tabak kuru fasulyeyle bol salata.

aksam 20 gıbı 4 tane tulumba tatlısı yedım.

yusufla cıktık bıraz yuruduk
valla haa senin menüü acıcık geldi şimdii

neslim minnoşa gaz vermek için öyle demiştir.gerci arada ben gümbürtüye gittim ama neyse :1:

akrebim sana yetişiyorum bak.gercı sen bizi gecersin inş. bak sırf sana yetişmeyeyım dıye gec benı.hırslan :1:

canım diyetisyenim diyet koçum siz olmasanız ben nasıl verırdım bu kıloları
ben sabırlı bı ınsan değilim.çok iradelide değilim
çoğu zaman sırf bıldırım yapıcam kızlar kızmasın dıye yemekten vazgecıyorum
sizinle sohbet etmekten zevk alıyorum.buraya gırıp sızınle konuşmak benı cok rahatlatıyor
psiklojım cok bozuktu.sizinde sayenızde kendime geldim ALLAH rzı olsun hepinizden
hepinizi çok sevıyorum
ayy şekercim biz de seni çook seviyoruz..
:))) buda listemi yani sendee bugün rekor bendeeeeee kimse geçemezz:))
hehe ilahiii
posim şu tulumba tatlısının dısında menun süper bence
ah ah yemeseydın keske onu o saatte

bıde her akşam tulumba tatlısı yıyorsun canım.ne bitmez tatlıymış bu :1:
haklısın canım yaa posii naptın kuzuş sabah ye barii
kızlar ben sabahları bildiri yapamam kii evden 9 da çıkıyorum 6 da geliyorum
tamam canım o zaman sen bildiğin gibi yap
canım benım zaafım da bu ıste tatlı belası

bı de o tatlı bıtıyor da ben gıdıp tekrar alıyorum. bızım assagıda bır pızzacı var guzel yapıyorlar bazen esım alıyor o aldı mı cok alır bugun de ben yusufa kızdımmarkete gıdıp ısımı halledemedım sınırlendım gecerken 4 tane aldım. :17:
ben de çok sviyorum tatlıyı yaa
sende öğlen ye posicim.eritirsin akşama kadar bu sayede
herkesin bi zaafı var haklısın
bende börek simit gıbı seylere dayanamıyorum.:(
ayy haklısın şekercik zaafımız olan yiyecekleri sabahları yiyelim artıkım
oztrk cum sen de ıstısnaı olarak aksam yaparsın bıldırımını canım. aksam bıldırım yapacagını dusunup canımızın cekecegı aburcuburları yeme tamam :)

karamelcım bayramdan sonra benım kafam cok dagınık zaten. o kadar ırade olsa bende hıc yemem o tatlıları.
haklısın canım da akşamları yeme sabah ye
ben yatıyorum kızlar hıc uykum yok ama yatmam lazım uyumam lazım guzel ruyalar gormem lazım
tatlı rüyalaar
bende yatıyorum kızlar çok uykum geldi..eşim de söylenmeye başladı..hadi iyi geceler sizee

gnaydn17xf0.gif

Kızlar belki haddim değil yorum yapmak ama
2.takımdan bırı olarak arkadasım minnoş yanlış anlaşılmış
zalimicim yanlış anlama.minnoş onu kastedmedi.oda benim gıbı merak ettı sadece nasıl verdin diye
Sorarken art niyet taşımadığına eminim
senden tüyo almak için sormuştur.
bizde kılo vermeye calışıyoruz cnkü.herkes nasıl verıyor merak ediyoruz
bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım

arkadaşlar benden habersiz paylaşımda tartışma içeren konular için yorum yapılmasın lütfen..ben akşam gördüm okudum yazılanları çok önemli bir konu olmadığı için gerek görmedim yazmaya..bu tür ufak şeyler yorum zincirleri büyüdükçe çözülmez hale gelir..
karamelim biliyorum dayanamamışsın ama bazen sessiz kalmak ve beklemek en güzel çözümdür..iyi niyetli bir şekilde yazmışsın eminim ama ibrenin bizi göstermesini istemiyorum canım.bu yüzden uyarı almak da istemem..
seni örnek göstererek tüm arkadaşlara da söyledim zaten..eğer ben yazarsam destekleyici yorumlar güzel olur ama ben yazmamışsam hiç düşünmeyin bile dooğru takımımıza dönün gitsin..
haa unutmadan takıma uğrarken paylaşımı da okumayı ihmal etmeyin :79::80:

gunaydın akrepcım

takıma ugrarken paylasımı da okumayı ıhmal etmeyın demıssın de bız oraya yazamıyoruzkı ben de dun okudum orayı ama yazamıcaksam okumak da ıstemıyor ınsan.

kiz neden birsey yazmayalimm adi usunde cuma yarismacilarinin paylasim alani diye orda yarisma hakkindaki bilgiler veriliyorr kararlar aliniyorr eger seninde duusncen varsa dile getirisinn polemik yaratmadan sekerimm[/B]

kiz karamelllll
anam ben simdi dun ortaligimi karistirdimmm
anam hic oyle bir huyum yokturrr amacc zayiflamakk
minnosu sana rakip yakip aranizda tatli bir rekabetle zayiflamanizz sekerimm
amaninnn sakinn yanlis anlasilmasin bu aralar kkdaa gerilim fazlaaa :79:
ama fenami yaptim bak minnos haftaya nasil kilo veriyorr seyredin seni gecmek icinn heheee
minnosu durtmeden kilo vermiyecek ben anladimm
ama benide bu aralar akrep hic durtmuyor rakibemee teessuf ederim durt lutfenn su sisko arkadasinii ayy ben bunu nasil dedim siskoo aa benmiii bakin benden sisko lafini kolay kolay duyamassiniz bu yazimi arsivlere gecirinnn benden demesii:92:

Back